• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Cine se scoala de dimineata nu prea a dormit si ajunge la Buzau

Superba imaginea air mass, il gasesc acum ceva mai la nord si mult mai rece fata de ultima observatie.

Buna dimineata.
Da, cine se scoala de dimineata are timp sa se dezmeticeasca. :p

Uitasem: la treaba, nu mai leneviti! :p E de presupus ca v-ati dezmeticit deja, asa ca, inviorarea fiind facuta :12::12::cs::cs::cs:...e cazul sa incepeti! :p

Da, am o varsta dar nu ma consider tocmai batran, nu sunt chiar mos, dimpotriva. In rest, latru ce cred, latru ce gandesc, nu menajez pe nimeni si nimic, asta este.

Mai si musc uneori pe cine sare calul. :p :devil::devil:>:)>:):25::Lantan-9-32x32::ass::topaia:

Da m-as intreba si de ce nu s-a insurat pana LA 35 de anisori.
Operatorul umbla cu gagicute de parca are magnet la el si uite can pana si mie imi e simpatic.
Monteaza camere video are firma 2 masini si imi repara calculatorul cand ii vine damblaua.
Calculatorului, evident.

Bine, cand ma voice hotari eu same aleg unul de 35 de ani, voice ajunge eu sa am 35...
Asa ca, ar trebui sa aleg de acum unul de varsta mea si, cum am ales UNA, ramane asa...

Scuze de greseli zguduie tare marfarul asta.

Fiecare are viata lui si si-o face cum crede. Evident, fara sa fie prea ostentativ si sa deranjeze pe altii. Plus ca, deh, depinde si de om.
In ultima vreme, a cam inceput sa creasca varsta medie a celor care isi pun pirostriile. La barbati oricum nu e asa grav...:D Bine, nu pledez nici pentru burlacii, nici pentru crailacuri. :p Stiu pe unii care "zboara din floare-n floare", invocand ca nu sunt multumiti de ce au gasit... Dar nici pentru burlacie nu pledez, desi, sigur, poate ca unii se simt bine asa. Insa nu stii "de unde sare iepurele", pana la urma.

Cum sa zic... Nu condamn pe cei saucele care zboara din floare in floare.
Trebuie sa fii facut pentru asta. La fuel cum nici ca mine nu pot fi altii...
Nu incurajez nimic fiecaret cum ii e si soarta. Sper sa nu deraieze can ma arunca de colo colo.
O sa propun in sedinta LA dd centurid de siguranta pe marfare.

Inteleg ca mergi cu marfarul ??? :O:O:O:O:O@-)@-)@-)

Se zguduie rau de tot.
Da' mi-e un somn...Oricum nu puteam a tipi.

Nu am obiceiul same gresesc litere si ma oftic.

Bunaaaaa ziuaaaa Romania :D Am o colega din facultate care e maritata si 2 copii la activ :))) In ziua de azi mi se pare o prostie sa te insori/mariti ca pe vremea lui bunica :))) Dar daca asta gandesc , asta e .....

mi se pare o prea mare responsabilitate 2 copii...... e greu in ziua de azi :) Probabill sexul neprotejat e raspunsul :))

Vor stabilitate si cand gases persoana potrivita gata.
Dar dupa o anumita varsta mai greu.
Mai ales dupa deceptii se iau dupa mine...

Mi-as asuma responsabilitatea. In privinta sexului probabil le e mai rusine sa ia prezervative decat sa o faca lata.
Sau lunga...

adrian_nicolae said:
de unde stii , fiind tanar ca e persoana potrivita ? :)

Inima dicteaza, nu stii!

Back