• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Buna dimineata! Nu stiu de ce pe mine m-a ocolit Angelica....la mine doar aseara au fost cativa stropi de ploaie ,in rest ...vant cat cuprinde.O zi buna sa aveti!

Nici pe aici nu a trecut, nu i-o fi placut de ochii nostri :P

Sarrah said:
Ma refeream la noi, forumistii, Geox.
Inteleg ca nu esti casatorit si ca ai 35 de ani. Multi inainte cu sanatate si fericire!
Vezi, eu intellect si asa diferenta dintre barbati si femei, prin faptul ca femeile in general vorbind vor relatii stabile pe cand barbatii nu sunt asa presati si se gandesc la inceput la aventuri
Mie daca imi statea gandul la aventuri, cum sunt singura...nu scria degetica sf cu litere mici...

Dar nu cred ca sunt eu in masura sa judec barbatii. Fiecare e responsabil cum isi gestioneaza viata.
Cand vad cupluri stabile mi se pare ceva firesc, insa cand vad adolescentii indragostiti simt neliniste, vad posibilitatea unui fals, a unei pacaleli...
Neincrederea. Sper sa mearga ceea ce am inceput si sa imi consolidez linistea interioara.
Pana la urma conteaza sanatatea din toate punctele de vedere si fiecare isi rezolva problemele cum simte, cum crede de cuviinta.
Multa sanatate si tie si la multi Anil!:-)

Pai mai Sarrah ,daca stai mai mult pe net cand sa te mai mariti? Si apoi ca sa gasesti pe cinevain acest mediu e destul de riscant ...poate parea una si in realitate sa fie altceva...asa ca.... Si sf-ul e sf ,indiferent cum e scris si cat de corect e scris ,dar tu stii asta mai bine decat mine,ca eu mu prea ma incurc in scenarii sf:)
Spor la inhalat vopsea...poate totusi iti da o stare de bine si-ti trece raceala:)))

anuk said:
Nici pe aici nu a trecut, nu i-o fi placut de ochii nostri :P

Pacat ca eu am niste ochi destul de frumosi si banuiesc ca si tu:))))) Da' mai bine sa o lasam in ,,lumea ei,, plina de furtuni:)))

Sarrah said:
Vezi, vrei copil si...AL TAU.

Eu nu mai vreau ca am ....mi-ajunge:)

Toate,dar depinde ce fac cu puii dupa ce ii nasc,ca aici e spilul vietii.

Mda !
De regula , toate speciile isi cresc "pui" apoi ii lasa sa zboare ,sa se avante spre inaltimi.

E drept ca sunt si exceptii :D:

Daca ai sa te uiti bine,in ziua de azi exceptia e sa fii parinte cu adevarat...

Nu-i adevarat, multi ezita sa fie parinti dar asta-i altceva, macar nu se inscriu in randul parintilor inconstienti.

Orice parinte e inconstient la inceput ,ca nu s-a nascut nimeni invatat si nici nu trebuie sa astepti caini cu colaci in coada pentru a avea un copil,ca atunci risti sa astepti mult si bine la cum e viata in ziua de azi,insa toate se invata si daca vrei sa fii un parinte bun pt copilul tau ,esti. Asta nu inseamna ca trebuie sa fii si perfect,ca ar insemna sa te scalzi in utopii si sa uiti de fapt ce inseamna sa fii parinte.

Corect, indiferent ce studii ai, indiferent ce varsta ai, "meseria" de parinte te gaseste nepregatit dar daca ai bunavointa, perseverenta, multa rabdare si mai ales mult,multa iubire ai toate sansele sa fii un parinte bun si responsabil.

Cam pustiu pe aici , ati plecat la plimbare cu Angelica ?

Lumea mai si lucreaza totusi. Nu poate sa intre chiar din 5 in 5 minute, avem joburi, cu task-uri de realizat. :p Ca sa ne castigam existenta. Eu nu sunt mahar, baronas local sau central, parlamentar sau ministru ca sa imi curga garla marafetii fara sa fac nimic util.

Daca vrei senzatii tari, pai sa vorbim cu baba Vrancea sa mai dea ceva ca anul trecut. :p Si o sa ai senzatii de nu te mai plictisesti. :p >:)>:):devil::devil: Chit ca nu-s cine stie ce. :p

Din ciclul "nicule, mai da-le 100 de lei" (citat coana Leana, adica Lenuta din Scornicesti): filipinezul tonta crede ca taxa pe stalp trebuie redusa. Ei nu ma innebuni, coane ? Curat redusa, coane victorase,neh ? Mars potaie tonta de unde ai venit, inaptule.

"Munca înnobilează omul", asa ca..... si nu-ti face griji pt mine nu-s in cautare de senzatii :P

Si contrareplica " Munca inobileaza pe om," dar nici lenea nu a omorat pe nimeni " () a nu se intelege ca-s o lenesa. :P

Si da, Meseria e bratara de aur! :p Asa ca...la treaba! =)) :p

Back