• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Munca e singurul lucru care dă substanță vieții.

Dacă A reprezintă succesul în viață, atunci A este egal cu x plus y plus z. Munca reprezintă x; y înseamnă joaca; iar z – să taci naibii din gură.

Albert Einstein

Munca indeparteaza de noi trei mari rele: plictiseala, viciul si nevoia.
Voltair

Era adresata lui Geox observatia ca vrea sa aiba un copil al lu8i. Cred ca nu gresesc cand simt ca barbatii seriosi vor copii.
Nu caut pe net degetica sa ma marit. Nu vreau sa ma incurc cu nimeni.
Crezi ca nu ma puteam interesa ce mai e prin sat?
E suficient sa iti doresti in primul rand. Apoi pui ochii pe cineva si gata.
Crezi ca nu as sti ce sa fac?
Chiar am insistat catre bunica sa nu-mi spuna ce a mai facut x sau y.
Ar insemna complicatii inutile si nu are sens, nimic nu mai are sens ce nu tine de EA.
Raceala a mai trecut, am facut bulionul cu bunica.
Nu sunt prea ok, aici totul e rascolitor, e ceva apasator. Am sperat ca rezolv cu camera, altfel nu veneam.
Maine ma intorc, am cerut rezilierea contractului de net, desi probabil nu se va face.
Nu mai are importanta, o sa caut sa merg undeva de ziua mea sa ma repar.
Unde sa ma mai bag, sa_mi fie bine? Nu prea imi gasesc locul si asta nu e ok, desi fata de inaintea plecarii in Irlanda sunt foarte bine, nu mai e disperarea aceea.
Acum e o neliniste calma, un drum asumat. Un cuvant de respectat.
Visita aici e intotdeauna dureroasa, rascolitoare.

Somn usor tuturor, o sa ma perpelesc.
Se pare ca nu mai transpir, vantul s_a potolit si aud greierii.
Ah, am masurat 10 mm precipitatii.

Este normal sa imi doresc...si o sa vina si momentul asta.

Asa gandesc toti, nu sunt compatibila.
Cei care nu recunosc sunt falsi.
Drum infundat, am mai discutat.

Vant intens, doar parea mai devreme ca s_a potolit.

vinerie4968.jpg

Buna dimineata. La treaba! :p Cine se scoala de dimineata termina treaba mai repede. :p

Buna dimineata !!

Termina sau nu....pleaca cand se termina programul :P

La noi e flexibil, dar depinde si de perioade, cand e mai mult sau mai putin de facut. Asta nu inseamna ca se pleaca in mod curent pe la 1, de regula unii vin pe la 7 si pleaca pe la 3 si ceva-3 jumate (cazul meu), altii vin mai tarziu, pe la 8-9, dar si stau mai mult.

Ploua, e bine in plapumioara. Claudia se numeste acest ciclon, e urmasa Angelikai. Fie_sa.
O situatie sinoptica asa cum am zis intalnita de obicei iarna.
Sper sa fie mai bine dupa_amiaza sa plec. Au si ce zdruncina marfarul ala chiar si la 30 la ora cat are viteza maxima.

Mai vin aici in mai.

Ei, sa avem si ciclonul anuk! :p :p Asta da ciclon! Ce-mi place ca, in multe cazuri, au nume de femei. :p :p >:)>:):happy::devil:

Daca e la fel de " periculoasa " precum Angelica..... si apropo de nume, daca ai bani ,poti propune pt urmatorul ciclon numele iubitei tale:P

Ciclonul anuk suna mai bine. Interesant ar fi ce comportamant poate avea...:p :p :p

Buna dimineata ! O zi buna sa aveti!
http://www.trilulilu.ro/imagini-haioase/poftiti-la-cafea-va-rog#ref=viewfile_sidebar

anuk said:
Daca e la fel de " periculoasa " precum Angelica..... si apropo de nume, daca ai bani ,poti propune pt urmatorul ciclon numele iubitei tale:P

Mai,din ce am observat eu ciclonul Angelica e atipc,si inimitabil:))) asa ca... vine cand i se nazare, face ce i se nazare si pe unde i se nazare,in unele locuri poate fi destul de pasnic ,deci e doar ciclon de inaltime mare,iar in unele locuri cand coboara face ravagii...
Eu as numi un ciclon ,, mufa,,, Sa il activezi cand vrei si sa-l opresti cand vrei:))))

GeoX said:
Ciclonul anuk suna mai bine. Interesant ar fi ce comportamant poate avea...:p :p :p

Cred ca as putea sa fac o schema a acestui ,,ciclon,,sau macar un tipar comportamental,dar o las pe anuk ca se pare ca ea e cea vizata sa fie ,,ciclon,,cu toate ca ...nu cred ca ...:)))

anuk said:
Daca mai esti in tara :P
Totul ar fi simplu dar sentimentele ma coplesesc permanent.
Fara o raceala, o detasare totul e foarte greu.
Altfel, ar trebui sa fiu fericita, nu intampin dificultati materiale si ar trebui sa ma simt stabila si in dragoste in ciuda distantei pentru ca la noi conteaza sufletul.
Incredere am in ea, in mine nu si nu ca as fi tentata de altcineva.
Sunt mult prea rascolita inauntrul meu, desi sunt mult mai bine decat cu o luna in urma.
Nu ma pot odihni bine desi am toate conditiile, nu ma deranjeaza nimeni.
As vrea sa fie cineva permanent langa mine, doar atat.

anuk said:
Altfel, ar trebui sa fiu fericita, nu intampin dificultati materiale si ar trebui sa ma simt stabila si in dragoste in ciuda distantei pentru ca la noi conteaza sufletul.
Sunt mult prea rascolita inauntrul meu, desi sunt mult mai bine decat cu o luna in urma.

Sarrah said:
Ploua, e bine in plapumioara. Claudia se numeste acest ciclon, e urmasa Angelikai. Fie_sa.
O situatie sinoptica asa cum am zis intalnita de obicei iarna.
Sper sa fie mai bine dupa_amiaza sa plec. Au si ce zdruncina marfarul ala chiar si la 30 la ora cat are viteza maxima.

Mai vin aici in mai.

Claudia nu pare periculos:))) doar...daca e manifesta cu intarziere:)
Si ce transportamarfarul Sarrah? Pe langa tine vreau sa zic... Niscai vietati periculoase? Ca daca le zgaltana prea tare ...risti sa sara pe tine:))))

Sarrah said:
anuk said:

anuk said:

Ia-ti un catel:)

:)))))))))))))))))))))))))) ia zi ,cum ar fi ,GeoX? Dar ciclonul GeoX? Fa asa o mica descriere:)

Back