Nu, nu pretind ca sunt stapana pe mine, daca as fi cine stie ce as face...
Verisoarele m-au constrans si conditionat.... „ daca faci asa patesti asa", si tot asa...
Apoi, daca ma rup si de ele...si daca nu va merge relatia cu ea...cam aici e radacina...
Da, gandurile sunt de toate soiurile insa inteleg ca mai greu ar trebui sa-i fie ei.
Poate door prin faptul ca face miscare sa se ajute cumva.
Are un caracter mai puternic si doar pentru ea as fi incercat sa intervin pe langa mama ei.
Nu ma ajuta nici daca vine copilul LA mine, cel ce a stat in vara.
Resimt efectul vopselei Inca simt de parca totul e proaspat vopsit.
Asta sigur a avut un efect negativ asupra mea.
Am pus putin capul pe geam dar au venit controlorii dupa bilete si m-au deranjat desi pusesem biletul la vedere.
Sper sa ma acomodez cat mai repede la mine acasa, am adus calculatorul si poate va fi mai bine.
Am ajuns in gara.
Verisoarele m-au constrans si conditionat.... „ daca faci asa patesti asa", si tot asa...
Apoi, daca ma rup si de ele...si daca nu va merge relatia cu ea...cam aici e radacina...
Da, gandurile sunt de toate soiurile insa inteleg ca mai greu ar trebui sa-i fie ei.
Poate door prin faptul ca face miscare sa se ajute cumva.
Are un caracter mai puternic si doar pentru ea as fi incercat sa intervin pe langa mama ei.
Nu ma ajuta nici daca vine copilul LA mine, cel ce a stat in vara.
Resimt efectul vopselei Inca simt de parca totul e proaspat vopsit.
Asta sigur a avut un efect negativ asupra mea.
Am pus putin capul pe geam dar au venit controlorii dupa bilete si m-au deranjat desi pusesem biletul la vedere.
Sper sa ma acomodez cat mai repede la mine acasa, am adus calculatorul si poate va fi mai bine.
Am ajuns in gara.