• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Si eu ador crizantemele indiferent de marimea lor,soi,culoare.Sunt frumoase.

Sa va las si o melodie frumoasa in ton cu florile:)
[video=youtube]

Superba zi de toamna .......pe vremuri , pe 14 septembrie copii se pregateaiu sa dea "foc vacantei " ,adunau lemne, crengi de copaci si cand se intuneca faceau focul si se jucau in jurul lui. Acum...cu atata tehnologie la dipozitie....incintele-s pustii..si cu toate astea, MAINE INCEPE SCOALA. Tuturor celor care aveti copii, multa bafta si un an scolar plin cu note bune.

Multumesc anuk.Am avut, ca si casa mi-a fost plina :) si mul;tumesc si pentru urarea pentru cei mici. Chiar daca timpurile si obiceiurile s-au schimbat,inceperea scolii e un eveniment important pentru copii si famiile lor.

O zi plna de emotii, cel putin asa era ......pt cei mici primul ghiozdan si prima uniforma, pt cei mai mari reintalnirea cu colegii.....

Noapte buna, fara hutza, cicloni si explozii solare. :p

Noapte buna ! Si fara cicloane,uragane, explozii solare ca ne-am cam saturat de ele si vrem si noi o noapte de toamna senina,calda sa se auda ...linistea:)///si poate cu putina hutza-hutza:)))

anuk said:
O zi plna de emotii, cel putin asa era ......pt cei mici primul ghiozdan si prima uniforma, pt cei mai mari reintalnirea cu colegii.....

Cica in ziua de azi emotiile sunt ceva sub nivelul acestei generatii...

Incepe scoala!
Structura-2014-2015fd46d.jpg

Buna dimineata. Cine se scoala de dimineata devine optimist pentru toata saptamana.

Buna dimineata ,o zi si-o saptamana buna !!

Un an bun pt elevi si parintii lor :P

Sunt revoltata ,cica " . Anul acesta marchează o premieră: elevii din clasele mici nu au încă manuale și nici nu se cunoaște data la care le vor primi .

Bucuria celor care pasesc prima oara intr-o clasa,era ABECEDARUL .

Buna dimineata! Va doresc tuturor o saptamana frumoasa si plina de bucurii mici dar multe.Pupici!
http://www.trilulilu.ro/imagini-fotografie/cafeaua-de-luni-11#ref=viewfile_sidebar

anuk said:
Sunt revoltata ,cica " . Anul acesta marchează o premieră: elevii din clasele mici nu au încă manuale și nici nu se cunoaște data la care le vor primi .

Bucuria celor care pasesc prima oara intr-o clasa,era ABECEDARUL .

Rusinos pentru aceasta tara si dezamagitor pt copilasi.Unde e bucuria de a-si rasfoi cartile in prima zi? Parca din ce in ce valorile normale din tara asta se schimba numai spre rau...

Nimic nou pentru tara in care se poate intra la facultate fara bac. Toate loazele de demnitari, toate fitele, toate pitipoancele si toti cocalarii se vor cu patalama de studenti, desi nu invata nimic si sunt doar progenituri de demnitari centrali si locali.

GeoX said:
Nimic nou pentru tara in care se poate intra la facultate fara bac. Toate loazele de demnitari, toate fitele, toate pitipoancele si toti cocalarii se vor cu patalama de studenti, desi nu invata nimic si sunt doar progenituri de demnitari centrali si locali.

vai de tara asta ..... si problema e ca nu se vede vreo speranta ca poate scapam ..... Curve la tot pasul .... Tot mai spuneam eu ca vreau sa plec ...acum gata .... trebuie sa-mi obtin permisul luna viitoare si ma car ...ori Germania , Belgia , Olanda sau Anglia

Sa intri la facultate fara bac...e o uriasa nedreptate care se face celor care mai si invata serios...Dar ce nu fac demagogii pentru voturi ieftine...de dus prostimea cu presul. Si din fabricile de diplome ce vor iesi ? Nulitati pe care nu ii angajeaza nimeni...poate doar slujbasi la ministerul lu' taticu' sau la firmulita lu' mamitica...

si am auzit o tampenie ....ca vor sa te apt pentru vot de la 16 ani ..... Pai sunt unii de 40 care sunt batuti in cap si se lasa cumparati pentru o sticla de vin la dozator ..... apoi aia de 16 ani ,....

Pitipoancele lu' boul ala de mazare se vor "diplomate"...niste putori care vor sa se dea mari destepte, desi sunt doar niste c***e.

iti dai seama ca fetele o sa aiba prioritate la angajare in fata baietilor :) Fiecare intelege ce vrea :)

Back