• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Ma intreb unde se pot angaja putorile lu' mazare ? Fie slujbase de duzina la primarie, sa ia ochii fraierilor...fie pe la case de toleranta si alte asemenea.

Oare putorile alea ar presta si pentru mosnegi ? :D Sa ii mai invioreze asa.. =)) =)) Se duc mosii la mazare in audienta si cand colo, dau peste niste putori semi-goale... =))

Ce-aveti mai cu ele? Manaca si ele o paine :P sau ...nu !!!

Depinde de la cine. Ca de la mosii prostiti de mazare nu prea ar avea ce.

Eu le-as trimite la munca pe camp, sa vedem daca sunt si ele in stare sa faca ceva util. Ca oricum nu au minte nici cat niste gaini.

N-au nici bunavointa de a munci, le oripileaza doar gandul asta.....

Pai de aia ziceam ca sunt niste putori de 2 bani. Seamana cu cine le promoveaza...adica cu borfasul ala de mazare.

Ministrul educatiei, remus pricopie, crede ca romulus si remus au fost crescuti de o vulpe. =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) Am scris special cu litere mici numele acestui individ, care nu merita decat un dispret maxim.

O fi fost o gluma, tot prostul stie ca sugeau lupoaica ,fie si privind statuia .

N-a fost deloc gluma. Oricum idiotul asta de pricopie a mai facut si alte gafe, nu e la prima traznaie. Dar deh...in tara in care se intra la facultate fara bac...se poate.

L-ai auzit tu cu urechile tale ? Parca nu-mi vine a crede,e prea de tot.

Da. E un prost facut gramada, si se vede chiar din faptul ca promoveaza accesul la facultate fara bac. Numai un nimic poate face asta.

anuk said:
Ce-aveti mai cu ele? Manaca si ele o paine :P sau ...nu !!!

DA,o paine pe spinarea celor ce muncesc de se spetesc, paine pe care o obtin si cei care se fac ca muncesc ,dar painea obtinuta e tot de pe spinarea ,,prostimii, ,prostime care considera ca o paine cinstita e cea care ti-o obtii prin munca cintita... si din cauza asta uneori mai mor de ,,foame,, ca pana sa obtina ei painea ,o obtin cei ,,smecheri,, si cu alt set de ,,valori,, la purtator.

GeoX said:
Eu le-as trimite la munca pe camp, sa vedem daca sunt si ele in stare sa faca ceva util. Ca oricum nu au minte nici cat niste gaini.

Trimite-le la mine in frunte cu Mazare,ca am de adunat porumb,de adunat struguri:))) Tu crezi ca cei care muncesc campul nu au minte? Nici nu stii cat te inseli si pare o jignire adusa taranului roman.

Asteapta tu mult si bine .pipitele presteaza altfel de munci :P

Mai, ca sa presteze cred ca trebuie sa aiba si suficienti ...doritori de asa ceva ,deci se merita unii pe altii:))

Mda, de la pitipoancele alea nu te astepti sa fie capabile de ceva util. Doar sa dea din posterioare...da, se pricep. Poate si ceva opturi sa stie sa faca. :p =))

Eu cred ca nici pe aceea nu o stiu bine:))) Stiu ele ceva ,dar nu pot eu sa spun aci:))

Va doresc o dupa am,iaza placuta si va las in compania lui Giovanni Marradi[video=youtube]

[video=youtube]
Recunosc ca imi place melodia asta si v-am tot pus-o in diferite interpretari:P sper ca nu v-am plictisit.

Back