anuk said:
Degetico, eu altfel judec, adevarul doare uneori, dar atata timp cat e edevar, nu ma supar pe persoana respectiva dat cand sunt acuzata de ceva ce nu e adevadrat, iau foc. Mie imi pasa de parerea celor dragi mie si daca nu se poarta cum trebuie ma doare ,dar ce rau ma doare in rest.....ce spune unul sau altul...nu ma prea intereseaza si nici nu ma atinge.
Aici e buba, mai anuk...minciuna...unii vor sa faca din minciuna adevar si asta nu ma doare,ma scarbeste...Cat despre parerile oamenilor...tii cont de ele in masura in care consideri ca omul care le emite e un om obiectiv,un om care stie ce spune si de ce spune,dar cand parerile sunt doar de dragul parerii sau si mai rau provenite din influenta si barfa...paispe

Cat despre cei dragi mie...parerile lor ma dor daca sunt nefavorabile,chiar ma dor rau,dar in mod sigur sunt pareri de moment pt ca dincolo de ele stiu ca exista iubire si deci chiar daca m-as supara cumva ,in mod sigur pasul urmator e iertarea.Si apoi si eu pot gresi ca doar nimeni nu e perfect si poate ca o parerea a celor pe care ii iubesc ma poate ajuta sa vad ce am gresit,cu toate ca daca ai sa-l intrebi pe sotul meu o sa-ti spuna ca femeie mai incapatanata ca mine si care niciodata nu o sa faca ce vor altii,el nu a intalnit

)) In rest...ce se intampla in forum...show a la Sarrah...cunoastem

))
adrian_nicolae said:
Eu ma agit oleaca apoi poate latra :d ca doar tre sa stau drepti in fata sefilor =)))
Singurul sef in fata caruia trebuie sa stai drept e Dumnezeu ,Adi,restul sunt ...asa...doar functie,uneori mai descoperi si cate unul om ...mai rar ce-i drept

Poti sa-i tratezi cu respect ,dar asta nu insdeamna ca trebuie sa si te indoi de spate.Si un sef care e sef ,te va trata sui el tot cu respect,care e dor functie...fii sigur ca nu.
anuk said:
Doar daca este o persoana draga iau foc , daca nu...poate latra pana i se duce gura la spate.Nu zic ca nu ma deranjeaza, dar nu ma infierbant
Daca e o persoana draga,ma tem ca si-a dat foc la valiza ca nu-l mai spala toata apa Dunarii.