Doamne feri....prefer mura,pe margele sa-l pastreze si sa-i urmeze calea cine o vrea si cine se identifica cu asa ceva...Macar mura e buna in gura,e buna si ca gem si ca dulceata,pe cata vreme pe margele cred ca nici iadul nu-l primeste.
Si...preferam sa raman dezimformata,decat cu asa informatie...oribil...
Ma intreb cine ar putea sa aprecieze un astfel de personaj? Doar cineva cu multe probleme la mansarda...Dumnezeu cu mila cu un astfel de om...
Uite ca am gasit si eu un site si mai detaliat despre acest ,,doctor,,...ce fel de om care e doctor poate comite asemenea atrocitati? O meserie care prin natura ei inseamna a salva nu a omora....Na,ca m-am enervat...si ce vesela eram)) http://frumoasaverde.blogspot.ro/2012/07/josef-mengele-ingerul-mortii.html
Se pare ca Lumina -ioanei incearca sa gaseasca " daca el " Ingerul mortii ", si-a adus o mare contributie pentru medicina moderna prin ceea ce a facut " .
Fii serioasa...mai bine imi mai pun o melodie ...))
Pacat ca nu a gasit-o DD cand adusese ceva oameni-medium ca poate chiar o gasea pe Elodia,dar cine stie ,poate il gaseste pe margele si ii arata ceva tehnici de gazare))
Ce-i :glounge::glounge::glounge: asta aici ? Vreti :ass::ass::ass::ass: la poponet ? Sau poate vreti sa vin noaptea pe la voi sa va bantui :scaryghost::scaryghost::scaryghost::devil:8-x>> ?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.