• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Doamne feri....prefer mura,pe margele sa-l pastreze si sa-i urmeze calea cine o vrea si cine se identifica cu asa ceva...Macar mura e buna in gura,e buna si ca gem si ca dulceata,pe cata vreme pe margele cred ca nici iadul nu-l primeste.

Si...preferam sa raman dezimformata,decat cu asa informatie...oribil...

Ma intreb cine ar putea sa aprecieze un astfel de personaj? Doar cineva cu multe probleme la mansarda...Dumnezeu cu mila cu un astfel de om...

Uite ca am gasit si eu un site si mai detaliat despre acest ,,doctor,,...ce fel de om care e doctor poate comite asemenea atrocitati? O meserie care prin natura ei inseamna a salva nu a omora....Na,ca m-am enervat...si ce vesela eram:)))
http://frumoasaverde.blogspot.ro/2012/07/josef-mengele-ingerul-mortii.html

Se pare ca Lumina -ioanei incearca sa gaseasca " daca el " Ingerul mortii ", si-a adus o mare contributie pentru medicina moderna prin ceea ce a facut " .

Daca un om cauta sa gaseasca contributii la un astfel de personaj din punctul meu de vedere ar trebui sa scoata cuvantul lumina din nickul sau...

Medium fiind, vrea sa ajute spiritul acestui personaj.Cum anume, o sa ne lamuresca ea, daca are bunavointa.

Fii serioasa...mai bine imi mai pun o melodie ...:)))

Pacat ca nu a gasit-o DD cand adusese ceva oameni-medium ca poate chiar o gasea pe Elodia,dar cine stie ,poate il gaseste pe margele si ii arata ceva tehnici de gazare:)))

Apropo de DD, mai are emisiuni ? Ultima oara cand am auzit de el emitea dii Italia.

Ce-i :glounge::glounge::glounge: asta aici ? Vreti :ass::ass::ass::ass: la poponet ? Sau poate vreti sa vin noaptea pe la voi sa va bantui :scaryghost::scaryghost::scaryghost::devil:8-x>:)>:) ?

Pedepsesti activitatea ? Ma asteptam la recompensa nu.....cotonogeala la curu gol.

Noapte buna. Mai mai gandesc daca sa vin sau nu sa va bantui la noapte...>:)>:)8-x:scaryghost::scaryghost::scaryghost::scaryghost:

Bu hu huuuuu...8-x8-x8-x>:)>:)>:):devil::devil::devil::scaryghost::scaryghost::scaryghost::scaryghost::scaryghost::Lantan-9-32x32:

R Turcescu si-a luat o nevestica tanara si frumoasa.

Back