• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Cam multi lenesi sunt, mai ales pe la stat, in care ii vezi cum freaca menta, beau cafeluta si asteapta sa treaca ziua, ca timpul trece, leafa merge, noi...

Aici sunt de acord cu tine....acolo freaca multi menta si altii muncesc in mod real sa le scoata lor bani...Gata cu politica de dimineata...muzicaaaaaaaa:P
[video=youtube]

In Polonia nu am auzit de MOARTE INTELECTUALILOR, NOI MUNCIM-NU GANDIM, NU NE VINDEM TARA, VIN MOSIERII si alte orori. Ei, daca iesea Ratiu presedinte in 1990...poate era altceva. Nu tu mineriare pe la polonezi si cehi, totusi, nu tu coruptie generalizata si fosti comunisti/securisti transformati peste noapte in mari capitalisti, ca sa dea bine, dar cu pretexte "sociale" oricum prefacute.

Si daca nu aveam nenorocitele alea de mineriade, organizate de altfel de stim cine, iarasi cred ca alta era situatia.

Asculta melodia de mai sus si gasesti multe raspunsuri versurile ei:)

Va mai las o melodie si...fug:)))
[video=youtube]

In orice caz, cei care invoca liniste in sus, liniste in jos, sunt prefacuti si ipocriti. Stim bine linistea din anii '90, sub paravanul careia toata industria, cate mai era, a fost capusata in profitul fostilor activisti PCR transformati peste noapte in capitalisti, dar tot plangand de mila saracimii si a prostimii. Unii vor liniste...sa nu ii mai tulbure nimeni cu anchete, condamnari...chipurile care nu folosesc la nimic. Liniste sa poata fura liberi. Liniste ca parlamentarii sa se poata apara ca niste lasi ce sunt. Liniste pentru ca poporul sa nu mai afle ce fac ei si sa poate intelege de ce o duce asa. Nu multumesc, nu vreau o astfel de liniste. Iar propaganda unora, pe diferite cai mediatice, ca DNA-ul e nu stiu cum si ca la ce folosesc anchetele, e gargara penibila. In Italia parca era si mai este un parchet Anti-Mafia, da ? La ce foloseste, ca lumea trebuie sa aiba liniste. Nu multumesc, argumentele cu linistea si la ce foloseste sunt frectii, gargara si manipulari pentru creduli.

Hai Simona...totusi! Faptul ca suntem realisti nu inseamna ca nu tinem cu ea, dimpotriva, avem pretentii, e si normal acest lucru.

Ei da, macar sa tina si sa nu cedeze. Ma refer la Simona. Faptul ca am fost si sunt rezervat nu inseamna, cum s-ar putea crede, ca nu tin cu ea, ci ca prefer sa astept si confirmari pe termen mai lung. Cred ca e si normal sa asteptam astfel de confirmari.

Pai asta astept si eu de la ea , sa fie constanta .... nu acum face un turneu vun ,iar la urmatorul iese din primele tururi

Ei, nu vreau sa zic ca Serena nu prea era in forma (si chiar mai demult se vedea ceva, a avut niste clacari), dar Simona trebuie sa confirme si sa fie mai constanta, macar in urmatoarele 2-3 turnee succesive.

Spun eu , ca sa nu ne entuziasmam prea tare :))) Serena a jucat slab, speram sa continue asa in turneu :) Ar fi interesant , in contextul actual , o finala Serena - Halep :)

Nu e neaparat carcoteala, ci e vorba ca asteptam si ceva constanta, e si normal. Sa vedem cand o mai juca cu Sharapova. Serana a cam avut probleme anul asta. Cica a intrat si beata la un meci recent. >:)>:)>:)

Ce sa mai vedeti,fiecare are si zile bune si zile mai putin bune, are deja doua victorii ? Are, deci ...bravo Simona !! vai de capul copiioor vostri , ( cand o sa-i aveti )carora o sa le pretindeti perfectiune.

adrian_nicolae said:
Serena iar a venit beata :)))

nu chiar ca in video ..dar =)))

E normal sa joace asa daca vine beata la meciuri. >:)>:)>:)>:):devil::devil::devil::devil: Sigur, poate are probleme personale...b-(b-(

Nu mai minimalizati victoria fetei,mai.Ca a castigat ca oponenta a fost beata ,ca hau ca bau...Eu cred ca fata a castigat pentru ca e determinata,muncitoare,talentata .Bravo,Simona! Carcotasilor....Oare carcoteala e ,,defect,, de fabricatie romaneasca?:)

Eu am facut o observatie, pe fondul a ceea ce au spus si altii, mai cunoscatori decat mine in culisele competiilor sportive: Serena ar fi cam in cadere, la apus de cariera. Ramane de vazut.

Back