• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

GeoX said:
Prin patriotism fals inteleg ceea ce clameaza diverse nulitati politice cu, citez, "mandru ca sunt roman", pe cand personajele respective nu sunt decat niste japite. Vreau sa vad aceeasi atitudine in favorarea Simonei si prin criticarea a ceea ce face nesimtitul ala care fura like-uri pe fbk pe seama imaginei Simonei. Repet: resping orice fel de aluzie ca nu sunt patriot, ca nu iubesc romanii valorisi si alte gargarisme ieftine. Numai eu stiu cat am muncit pe bune ca sa obtin un titlu, ca un fraier de fapt, sacrificand sanatatea, in timp ce borfasul ala de tonta iese doctor prin frauda, dar se foloseste fara rusine de imaginea celor buni. Da ?

Noi nu vorbeam de politicieni si nu, nu mi-e rusine sa sustin ca-s mandra de Simona care duce in lume numele Romaniei chiar daca doat prin munca ei si sacrificiile financiare ale perintilor.

Mie imi e rusine ca o nulitate intelectuala, morala si profesionala si un hot ordinar se foloseste de imaginea Simonei. Asta da, e cel putin suparator.

Si ca dovada ca nulitati precum acest ponta nu au facut nimic pentru sport, doar clameaza asa-zisa mandrie de roman si folosesc in mod mizerabil imaginea Simonei, dar si a altor sportivi de valoare, este si faptul ca 2 oameni de inalta tinuta morala si profesionala, Mariana Bitang si Octavian Belu, satui de toate mizeriile astea, au ales sa se retraga. Si deja se vede, din pacate.

anuk said:
GeoX said:
Prin patriotism fals inteleg ceea ce clameaza diverse nulitati politice cu, citez, "mandru ca sunt roman", pe cand personajele respective nu sunt decat niste japite. Vreau sa vad aceeasi atitudine in favorarea Simonei si prin criticarea a ceea ce face nesimtitul ala care fura like-uri pe fbk pe seama imaginei Simonei. Repet: resping orice fel de aluzie ca nu sunt patriot, ca nu iubesc romanii valorisi si alte gargarisme ieftine. Numai eu stiu cat am muncit pe bune ca sa obtin un titlu, ca un fraier de fapt, sacrificand sanatatea, in timp ce borfasul ala de tonta iese doctor prin frauda, dar se foloseste fara rusine de imaginea celor buni. Da ?

Noi nu vorbeam de politicieni si nu, nu mi-e rusine sa sustin ca-s mandra de Simona care duce in lume numele Romaniei chiar daca doat prin munca ei si sacrificiile financiare ale perintilor.

Permite-mi sa fiu in totalitate de acord cu tine ,anuk.Nu din punct de vedere politic am facut acele comentarii si nu cred ca iti trebuie facultati ca sa apreciezi un om care are o performanta . Cat despre ce spune GeoX... ca domnul Ponta s-a folosit de imaginea Simonei e rusinos,ca si-a exprimat un punct de vedere...cred ca are acest drept ca noi toti...Politica e ...politica indiferent de culoarea ei, asa ca ...mai bine sa ne pazim de a fi politici,cel putin eu,chiar daca in ziua de azi fac politica si cel avizat si cel neavizat,

Impostorul ramane impostor, oricum, Si faptul ca intr-adevar il detest si il consider, pe buna dreptate, un nemernic, e treaba mea. Chestia cu cine e si cine nu e apolitic e oricum alunecoasa. Intr-o tara normala, plagiatorul asta era demult alungat din spatiul public; intr-o tara cu oameni rationali in majoritatea lor.

Sloganul lui Ponta la prezidentiale e : Mandri ca suntem romani :))) acum cu victoria lui Halep : Mandri ca suntem romani ;)

Eu ma consider indreptatit, avand in vedere ca mi-am sacrificat timp si nu numai, in ultimii 4-5 ani, in timp ce altii de varsta mea se distrau. Dar deh, pentru cei cu staif politic, merge si cu hotia, ca ei sunt dulai, nu catei. Ei, in Germania ministrul apararii prins cu plagiatul a demisionat...nici nu s-a mai pus problema sa nu i se anuleze titlul obtinut hoteste. Dar in Romania nu se poate, in Romania se desfiinteaza comisia care il declara plagiator. Curat murdar, coane...

Mai Adi,suntem asa de mandri ca juma dintre noi muncesc pe meleaguri straine...offff, am zis ca imi tin....degetele departe de asa ceva:)

Vrei sa iti spun de ce multi au ales calea strainatatii dupa 1990 ? Dupa 1990, nu inainte, deh.

GeoX said:
Eu ma consider indreptatit, avand in vedere ca mi-am sacrificat timp si nu numai, in ultimii 4-5 ani, in timp ce altii de varsta mea se distrau. Dar deh, pentru cei cu staif politic, merge si cu hotia, ca ei sunt dulai, nu catei. Ei, in Germania ministrul apararii prins cu plagiatul a demisionat...nici nu s-a mai pus problema sa nu i se anuleze titlul obtinut hoteste. Dar in Romania nu se poate, in Romania se desfiinteaza comisia care il declara plagiator. Curat murdar, coane...

In Romania nu numai in politica ,ci in orice domeniu ,daca ai curajul sa iti sustii ideile proprii si nu pe cele ale celor ce conduc...ai incurcat-o...Curat murdar ...ca la noi:)

Asa de tare ma intereseaza Ponta ca habar n-am ce slogan are, dar chiar daca el are acest slogan e fix problema lui, si nu o sa ma opreasc sa ma mandresc cand am motive sa o fac. Lasati aruncatul pietrei ,mai ales cei care nu ati votat sau ati votat .....pe cine nu trebuie.Tare ma tem ca istoria se va repeta si la alegerile care urmeaza.

adrian_nicolae said:
Eu sunt mai tanar :) cand ajung la batranete o sa ma gandesc daca o sa arunc sau nu

Piatra n-are varsta Adi,ci doar ...tinuta morala:))) Cum esti la tinerete,cu greu sa devii altceva la batranete:) Si inca pot sa am optiunea daca arunc sau nu piatra,dar consider ca pot sa o arunc ca ma tine:)))

Sa ne intoarcem la sport :P uite ce scrie Gazzetta dello Sport : "
„Senzație în Singapore! Serena Williams a fost copleșită de Simona Halep, 6-0 6-2, într-o oră și cinci minute de joc. A fost o înfrângere atât de grea, încât a trebuit să căutăm adânc în arhive. Acum aproape 20 de ani, în 1997, americanca mai pierdea așa un meci, un 1-6, 1-6. Ce durere pentru Serena!. Și ce bucurie pentru Simona, aflată la primul succes contra numărului 1 la fete și primul succes contra unei rivale din unui top 3”

anuk said:
Asa de tare ma intereseaza Ponta ca habar n-am ce slogan are, dar chiar daca el are acest slogan e fix problema lui, si nu o sa ma opreasc sa ma mandresc cand am motive sa o fac. Lasati aruncatul pietrei ,mai ales cei care nu ati votat sau ati votat .....pe cine nu trebuie.Tare ma tem ca istoria se va repeta si la alegerile care urmeaza.

Am votat ,sau n-am votat
Si oare ce-am rezolvat?
Vom vota,nu vom vota
Cred ca vom ramane-asa
Deci cu piatra,fara piatra
Ma tem ca tot ei o fac lata
Noi o s-o tot ingustam
Pan' cu foamea ne-nvatam
Ca si capra vom pati
Cand cu foamea ne invatam
La doamne -doamne plecam:)))

Cine nu voteaza oricum nu are dreptul sa se planga de ce iese.

Caaati vor vota fara sa gandesca ......cati se vor lasa manipulati si cati vor vota pt au primit o bere :D:

Back