• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

S-ar parea ca sunt destul de mici diferentele intre cei care ar putea fi pe locul III. De aici pot incepe manariile...

Era de asteptat ca iohannis si ponta sa intre in turul 2.... udrea 5% ?! Penibil .... Gasca lui Iohannis a cumparat voturi ... Imi este scarba !!!! Popor roman iti meriti soarta !!

Ce usor aruncati cu vorbe........ Astea-s alegerile, astia suntem noi.....si asata-i clasa plitica cu care defilam....

Da, e valabil ce am spus mai inainte

47% din cei care au votat sunt pensonarii de 60+. Eu ma apuc sa-mi fac bagajul, ca iar ne-au f***t viitorul. Si tineretul e vai de capul lui , o tara plina de cocalari si pitipoance

Evident ca in turul 2 imi anulez votul :)

Nu mai blama pensionarii ,nu sunt singurii vinovati de acest rezultat, destui tineri inconstienti sau dezamagiti ca nu au locuri de munca si de aici...un total dezinteres, plus lipsa de informatie etc,etc a popultiei , cu precadere din mediul rural.

Gata cu politica in seara asta, am spus ce am avut de spus, acum...lectura. Nici nu ma mai uit la televizunile de stiri, ma plictisesc bla-bla-urile. Am o perioada si asa extrem de dificila la munca, asa ca nu am nevoie de motive suplimentare de stress.

Pai anuk..... scorurile astea sunt ale celor care au VOTAT! .Gata m-am plictisit , imi bag picioarele in politica , sa faca borş.... O seara buna , si poporul roman sa-si faca provizii pentru vremuri grele care o sa vina , si aduca la putere pe cine vor , eu nu mai votez

NOAPTE BUNA

Ai ajuns la asa concluzie,Adi? Pff....ca sa vezi!:))) Oare sa repostez epigramele ???:)

Nu de interesul tau vorbeam,ci de ce spun ele si nici nu am pus una facuta de mine :))) Multumes,e faina ,ca nu fac politica si nici nu apartin unui partid,deci....daca ar fi sa ma oftic ar fi ca vorba toti o apa si-un pamant e foarte potrivita acum:)

Iti/ne place sau nu, ai/avem doar doua optiuni, Ponta sau Iohanis.

Iar eu nu il vreau pe dobitocul de ponta. Cine il voteaza, sa se spele undeva cu el si cu gasca aia de mafioti...Microsoft-EADS...b-(b-(

Back