• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

ceata738b0.jpg

@adrian nicolae
))) s-a kakalit pe mine degetel ? )) )) la tot ce am zis nu a venit cu argumente a stiut doar sa faca mistouri )

Ia zi tu zau cu limba scoasa ca nu am argumente.Uite unul:)))))))
[video=youtube]

Si mai am unul ... :))))
[video=youtube]
Valabil si pentru cel care posteaza ca vizitator si pentru Adi.
Sinca ceva baieti...fete...ce sunteti...eu nu obisnuiesc sa ma ,,kakalesc,,pe oameni ,poate cei care folosesc acest termen sunt obisnuiti sa faca asta,dar eu in mod sigur nu,insa nici sa fiu jignita de catre acestia nu imi place ,drept urmare cu ce mana mi se da ,cu aceeasi dau,ceea ce mi se poate intampla si mie,atata vreme cat aceasta,,dare de mana,, ar fi incorecta ,dar acum nu e.
O zi buna sa aveti!

Si celor doi protagonisti ,adica lui Adi si vizitatorului si nu numai o dedicatie muzicala ...asta ca sa alunge ,,aromele,, daunatoare:)
[video=youtube]

auzi degetel , acel mesaj i se adresa strict acelui Guest , dar tu te-ai simtit , oare de ce ?
Tu sa-i zici limba scoasa copiilor tai, si celor din anturajul tau . tu aici pe forum ai stiut doar sa te balacaresti , vad ca ai o problema personala cu mine, din clipa in care te-ai inregisrat (sa stii ca nu am uitat) !! Asa ca acest comportamnet fata de tine e din vina ta ! ;)

Se pare ca va comportati conform expresiei" Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. n-ar fi mai bine decat sa fiti adeptii Legii talionului sa va comportati ca niste buni crestini si asa cum ne sfatuieste biblia "Daca cineva iti da o palma, intoarce si celalalt obraz !" ?

Cum naiba sa face ca atunci seara nu am am mai comentat nimic , si azi culmea apare guest si mai pomeneste si numele unei persoane ... apoi apare persoana .... Concidenta ????? Nu prea cred , eu nu cred in coincidente

() Hai ca ma faci sa rad si asta-i bine, veselia intretine omenia. Tu de felul tau esti un om vesel, asa-mi placi,asa cum te-am cunoscut eu ,la inceputuri.....

Adi,chiar daca nu am de ce sa iti dau nici o explicatie ,nici tie nici celor ce ar crede astfel de basme gen ,,nu cred in coincidente,, iti zic cu marja de suta la suta ca te inseli.Insa ce pot eu sa remarc e ca si tu si vizitatorul cred ca sunteti facuti din acelasi aluat,deci ...Eu sunt satula si de teoria conspiratiei ,si de manevrele unora cu scopul de a-si pastra ceva ,etc.Ce pot spune eu acum e ca eu sunt degetica pe acest forum si cine crede ca as face jocul altcuiva se inseala sau nu-i functioneaza bine neuronul. Au mai facut si altii aceasta manevra zicand ca as fi clona nu stiu cui,cu toate ca stiau ca nu sunt clona nimanui,asa ca astfel de manevre si insinuari imi provoaca doar o mare dezamagire in ceea ce priveste oamenii...atat.

Era o vreme cand chiar ne distram in acest forum ,acum....multa tensiune si nu-mi place. Nu vreti sa depasiti, sa stergeti cu buretele animozitatile ? In fond ...nu stim cine este in spatele unui nik....asa ca .....

Acelasi aluat cu acel guest ? Neeeee ... ala e un pierdevara limitat care cauta balacareala ieftina:) sa stii ca explicatiile nu prea conteaza , fiindca faptele sunt mai importante . Eu tin la glume , la mistouri, dar accept de la anumite persoane :) stiu cine e acel guest , care are impresia ca postand cu proxy , nu-mi dau seama cine e :)))) citind printre randuri , mi-ai confirmat multe lucruri , ai spus mai multe decat vroiai sa spui ;) o seara faina :)

Pai anuk din moment ce nu am inceput eu nimic , din pct meu de vedere totul e gata :) cum am mai spus , nu pun botu la diferite balacareli, ceea ce cred ca cei care fac aceste lucruri nu s-ar fi asteptat sa nu fiu afectat

Back