Ma tem ca are cumva nu acelasi gust ,anuk,dar cumva aceeasi atitudine ...Si care ar fi acele fapte care ar putea sa indreptateasca pe cineva anuk sa afirme cu certitudine ca eu as fi altcineva decat degetica? Ma tem ca evaluarea ar fi extrem de subiectiva si personala si prin urmare irelevanta.Acelasi lucru doreau sa se creada si cei care m-au facut clona intr-un loc virtual unde ei chiar avea clone,dar ei au facut acest lucru cu scop precis ..le incurcam interesele...deci au apelat la minciuna ridicand-o la rang de adevar...Trist sa vezi ca oamenii sunt lasi si nu au curajul sa iti spuna in fata ce-i deranjeaza.Cat despre balacareala de care vorbeste Adi,in ceea ce ma priveste nu exista.Daca era balacareala apelam la cuvinte care vizau familia lui asa cum a facut el cu mine...daca recurgeam la balacareala foloseam in mod sigur altfel de cuvinte,deci daca afirm ca are aceeasi atitudine ca si questul nu o fac gratuit.O arata postarile lui.Eu cred ca mi-am pastrat bunul simt si am incercat sa iau in gluma lipsa lui de bun simt,dar se pare ca unele lucruri se vad,altele nu...ca asa suntem noi oamenii facuti...ca in politica...
Si inca ceva, cum nu vreau sa supar si nici sa deranjez pe nimeni,eu o sa ma retrag o perioada din postari.Va doresc forumeala placuta si mult zambet in postari.
Si inca ceva, cum nu vreau sa supar si nici sa deranjez pe nimeni,eu o sa ma retrag o perioada din postari.Va doresc forumeala placuta si mult zambet in postari.