• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Ma tem ca are cumva nu acelasi gust ,anuk,dar cumva aceeasi atitudine ...Si care ar fi acele fapte care ar putea sa indreptateasca pe cineva anuk sa afirme cu certitudine ca eu as fi altcineva decat degetica? Ma tem ca evaluarea ar fi extrem de subiectiva si personala si prin urmare irelevanta.Acelasi lucru doreau sa se creada si cei care m-au facut clona intr-un loc virtual unde ei chiar avea clone,dar ei au facut acest lucru cu scop precis ..le incurcam interesele...deci au apelat la minciuna ridicand-o la rang de adevar...Trist sa vezi ca oamenii sunt lasi si nu au curajul sa iti spuna in fata ce-i deranjeaza.Cat despre balacareala de care vorbeste Adi,in ceea ce ma priveste nu exista.Daca era balacareala apelam la cuvinte care vizau familia lui asa cum a facut el cu mine...daca recurgeam la balacareala foloseam in mod sigur altfel de cuvinte,deci daca afirm ca are aceeasi atitudine ca si questul nu o fac gratuit.O arata postarile lui.Eu cred ca mi-am pastrat bunul simt si am incercat sa iau in gluma lipsa lui de bun simt,dar se pare ca unele lucruri se vad,altele nu...ca asa suntem noi oamenii facuti...ca in politica...

Si inca ceva, cum nu vreau sa supar si nici sa deranjez pe nimeni,eu o sa ma retrag o perioada din postari.Va doresc forumeala placuta si mult zambet in postari.

Aseara la jurnal au anuntat ca in nordul Germaniei la o ferma de curcani a fost depistat un nou virus de gripa aviara, mai virulent decat cel din 2009.
Si o intrebare:
Este cine interesat de o carte buna?? Fiindca tot exista un topic despre virusi.." Biohazard- The Chilling True Story of the Largest Covert Biological Weapons Program in the World- Told from the Inside by the Man Who Ran It" by Ken Alibek

Tot eu sunt ala cu lipsa de bun simt ??? Ai tupeu , dar mintea scurta :) cand ai venit aici ai inceput sa faci cam aceleasi treburi , si ti-am spus ca eu iti spun direct , nu prin mistouri. Acum ai inceput cu victimizare :)))) aceeasi atitudine ca acel guest ?! :))))) ma faci sa rad . Daca exista cineva care nu are bun simt , nu sunt eu .... ;)

Eu am mai spus ca m-am oprit :)ea a inceput azi , desi eu vorbisem strict de acel guest :) oricum nu mai wxista pentru mine , si am blocat acest user :) nu mai vad ce posteaza :)

Asadar, Johanis este acuzat de gasca lui Tonta-Plagiatorul ca vrea sa rupa Ardealul ca sa il dea ungurilor, ca e strain de neam si tara si ca veneticul asta nenorocit nu trebuie sa ajunga presedinte. Cu asta vrea nenorocitul ala de plagiator sa ajunga presedinte. Rusine lui si mai ales celor care il voteaza. Cine pune botul la asa ceva, dovedeste ca nu a evoluat deloc fata de 1990.
Fesenismele astea penibile nu ma conving, de fapt ma inraiesc mai mult contra celor care le practica. Asta e.

Poti sa iti ataci adversarul cu altele, dar sa revii la fesenismele anului 1990, alea dintre cele mai urate, e jalnic. Iar cine voteaza pentru tonta pe baza de asa ceva...inseamna ca nu a evoluat fata de nenorocitele alea de alegeri din Duminica Orbului 20 mai 1990. Si s-a vazut atunci...ca s-a infuritat si Mama Natura de atata prostire populara...a urlat Mama Natura la 30 mai 1990. 8-x>:)>:) Ce as mai rade ca, dupa eventuala victorie a nenorocitului tonta, sa se infurie iar Mama Natura si sa dea un hutza-hutza...>:)>:):devil::devil::devil: Sa se sperie bine toti tolomacii care il voteaza pe plagiator. Uite de asta m-as bucura. >:)

GeoX said:
Poti sa iti ataci adversarul cu altele, dar sa revii la fesenismele anului 1990, alea dintre cele mai urate, e jalnic. Iar cine voteaza pentru tonta pe baza de asa ceva...inseamna ca nu a evoluat fata de nenorocitele alea de alegeri din Duminica Orbului 20 mai 1990. Si s-a vazut atunci...ca s-a infuritat si Mama Natura de atata prostire populara...a urlat Mama Natura la 30 mai 1990. 8-x>:)>:) Ce as mai rade ca, dupa eventuala victorie a nenorocitului tonta, sa se infurie iar Mama Natura si sa dea un hutza-hutza...>:)>:):devil::devil::devil: Sa se sperie bine toti tolomacii care il voteaza pe plagiator. Uite de asta m-as bucura. >:)
Geox, gandeste pozitiv!!
Vizualizeaza-l pe Iohanis ca a gastigat alegerile ca a fost ales in functia de presedinte, vezi-l cu ochii mintii invingator si apoi la fel vizualizaza-l pe Ponta disparat plangand de furie pt ca a pierdut.

GeoX,pentru astfel de ,,vizualizari,, tre sa te inscri la MISA altfel nu iti iese:))) Na,ca am zis ca nu mai postez,dar a fost prea tentant:)))

Buna dimineata. Luna, iti multumesc pentru optimism, dar eu sunt sceptic de felul meu.

micdejun19263.jpg

Apropo de melodie ,am sonor pe laptop dar nu aud melodiile ,asta de cateva zile. ciudat e ca pe Skype, se aude ,.Cum pot "repara" asta ?

Back