Un grup de persoane a trecut, marți, pe lângă curtea sediului ACL de lângă Arcul de Triumf și a aruncat doi saci cu aproximativ 30 de găini, unele vii, altele moarte. Fiecare găină are prins la gât un bilet pe care scrie „Eu sunt Klaus Iohannis și mi-e frică de dezbateri”. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 11:00, când la sediul ACL urma să sosească liderul popularilor europeni, Joseph Daul. http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/S...ni+electorale+aruncate+in+curtea+sediului+ACL
"Am mai văzut şi trăit în anii ’90 contramanifestaţii şovine şi xenofobe la manifestaţii pro-democraţie. Atunci, Ion Iliescu chema “toate forţele responsabile” să zdrobească protestele anti-FSN. Acum, primăreasa Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, ameninţă că PSD poate organiza contramanifestaţii de 10 ori mai puternice, dacă vrea. Mesajul e simplu, direct şi dur: nu vă mai opuneţi, pentru că vă vom zdrobi." - Vlad Petreanu ...
Putoarea aia de olguta vasilescu a invocat ca daca vor ei, pesedistii, provoaca razboi civil. Serios, curvistino ? Vrei sa ti-o traga cineva peste bot, becato ?
La tot ce s-a intamplat zilele astea , Ponta mai mult de 25% (25% e chiar foarte mare) nu ar trebui aiba duminca ....Daca si dupa toate mizeriile la care se preteaza acest partid , mai primeste voturi , tara asta e o cauza pierduta . Si inca ceva , Ponta e premier si candidatul Psd-ului la prezidentiale .... Pai cum naiba vine asta ?!
ce fac preotii la slujba
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.