• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Stefan Hrusca si Adrian Paunescu - Ruga pentru pa…:

Normal ca am, dar nu ies in strada sa strige moarte DNA

cafeaefb60.jpg

deja campania asta a devenit jegoasa rau de tot

Un grup de persoane a trecut, marți, pe lângă curtea sediului ACL de lângă Arcul de Triumf și a aruncat doi saci cu aproximativ 30 de găini, unele vii, altele moarte. Fiecare găină are prins la gât un bilet pe care scrie „Eu sunt Klaus Iohannis și mi-e frică de dezbateri”. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 11:00, când la sediul ACL urma să sosească liderul popularilor europeni, Joseph Daul.
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/S...ni+electorale+aruncate+in+curtea+sediului+ACL

"Am mai văzut şi trăit în anii ’90 contramanifestaţii şovine şi xenofobe la manifestaţii pro-democraţie. Atunci, Ion Iliescu chema “toate forţele responsabile” să zdrobească protestele anti-FSN. Acum, primăreasa Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, ameninţă că PSD poate organiza contramanifestaţii de 10 ori mai puternice, dacă vrea. Mesajul e simplu, direct şi dur: nu vă mai opuneţi, pentru că vă vom zdrobi." - Vlad Petreanu ...

Putoarea aia de olguta vasilescu a invocat ca daca vor ei, pesedistii, provoaca razboi civil. Serios, curvistino ? Vrei sa ti-o traga cineva peste bot, becato ?

La tot ce s-a intamplat zilele astea , Ponta mai mult de 25% (25% e chiar foarte mare) nu ar trebui aiba duminca ....Daca si dupa toate mizeriile la care se preteaza acest partid , mai primeste voturi , tara asta e o cauza pierduta . Si inca ceva , Ponta e premier si candidatul Psd-ului la prezidentiale .... Pai cum naiba vine asta ?!

ce fac preotii la slujba

5461d023682ccf7f01c9d44c

uita-ti video-ul , ce face popa la Biserica

[video=youtube]

Back