Sincer nu cred sa spunem ca se prelungeste votarea si iese Ponta , o sa se spuna ca au prelungit ca sa-i avantajeze pe ei , si o sa se ceara anularea votului
Hm, popa o da cotita, ca sa nu zica lumea asa si pe dincolo. L-o fi patruns Sfantul Duh ? :ghorus::ghorus::ghorus::ghorus::ghorus: Dupa ce biserica ortodoxa s-a facut de ras in ultima vreme cu indemnurile fatise in favoarea unui anumit candidat, se stie care, acum face pe impartialul si pe sfantul ? Sau a aflat de unde bate vantul ? In orice caz: un gust amar am. Putina umilinta nu i-ar strica prea-fericitului, dar si anumitor ierarhi.
Se pare ca Prea-Fericitul Daniel si-a luat marja de manevra. O fi simtit de unde bate vantul ? Repet: astept ceva umilinta de la ierarhii BOR. Care au primit o lovitura si de la CCR, prin eliminarea obligativitatii religiei in scoli. Cred ca pe domnii ierarhi i-a pus >>>:devil::devil::devil: sa dea mana cu pacatosul mai mare.
Atentie la numaratoarea voturilor. Dragnea & Co sunt experti mondiali in arta fraudei electorale. Am inteles ca se ma voteaza inca la Paris si la Londra.
Sa vedem ce fac astia cu turismul electoral, in zonele pastorite de marii baroni locali. Fura noaptea astia.
Precizez insa ca votul nu cred ca fost atat pro-Johanis, care a fost slab in campanie, Macovei ii lua fata lui Ponta prin combativitate, mai ales ca si ea a fost procuror, stia mai bine sa il combata pe plagiator. Dar: vot anti-Ponta mai ales.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.