Fii serioasa...doar s-a asezat pamantul)) si urmeaza sa se aseze si panica ce ne-a cuprins ,ca imi cam tremura tati cele
Mai rau e ca au cazut si retelele de telefonie...
eu eram la calculator si se aude un zgomot ciudat , se simte vibratia (in gandul meu : ce pana mea se aude ?! ?! ?! ?! ) si incepe sa se miste ...pffffff se opreste ..... si vibratia continua sa se simta,,,, ciudat cutremur , cum am mai spus
sincer cand am vazut ca dupa vibratie , incepe sa se miste .... am ramas blocat...am crezut ca ne rupe ....
O sa omori doar soarecii, degetico, nu pe mine. Am spus si la comentarii ca a fost un cutremur crustal, diferit de cele adanci vrancene. A fost cel mai mare cutremur crustal produs in Vrancea, epicentrul in zona MARASESTI.
Geo , daca in urmatoarele 8 zile vine un cutremur peste 5,5 , dar care nu depaseste 6 e considerat replica ?!?!?!?! Asa am citit pe facebook ... la dl. DIACONESCU M.
Am reusit sa sun.Am tras o sperietura zdravana,dar important e ca suntem cu totii bine.Noapte buna tuturor!
ps.Nu am soareci ,GeoX, ca am pisici harnice
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.