• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

io am simtit 3 si cand s-a linistit blocul continua sa vibreze

Wow,a fost...de cosmar.La mine s-a simtit rau de tot.Un huruit,un zgomot....Cica a fost la 30km adancime .Cred ca de aceea s-a simtit asa de rau .

Eu am casa plina si eram toti la masa .Ne-au sarit farfuriile...s-a miscat frigiderul,mobila ... imi vine sa-l omor pe GeoX...:)

Fii serioasa...doar s-a asezat pamantul:))) si urmeaza sa se aseze si panica ce ne-a cuprins ,ca imi cam tremura tati cele:)

Mai rau e ca au cazut si retelele de telefonie...

M-am rezemat de tocul usi sii si....groaznica senzatie

eu eram la calculator si se aude un zgomot ciudat , se simte vibratia (in gandul meu : ce pana mea se aude ?! ?! ?! ?! ) si incepe sa se miste ...pffffff se opreste ..... si vibratia continua sa se simta,,,, ciudat cutremur , cum am mai spus

sincer cand am vazut ca dupa vibratie , incepe sa se miste .... am ramas blocat...am crezut ca ne rupe .... :(

Extraordinar!Incerc sa o sun pe sor'mea de o gramada de timp si nu merge telefonul...

Am semnal si pe fix si pe mobil, am primit telefon si am si sunat

O sa omori doar soarecii, degetico, nu pe mine. :p Am spus si la comentarii ca a fost un cutremur crustal, diferit de cele adanci vrancene. A fost cel mai mare cutremur crustal produs in Vrancea, epicentrul in zona MARASESTI.

Geo , daca in urmatoarele 8 zile vine un cutremur peste 5,5 , dar care nu depaseste 6 e considerat replica ?!?!?!?! Asa am citit pe facebook ... la dl. DIACONESCU M.

Am reusit sa sun.Am tras o sperietura zdravana,dar important e ca suntem cu totii bine.Noapte buna tuturor!
ps.Nu am soareci ,GeoX, ca am pisici harnice:)

Back