• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

adrian_nicolae said:
Degetica , multi pleaca ca se cred jmecheri , nu ca au o urgenta .

Adi,smecheri sau nu ,cred ca nu-i poti lasa in asa urgie.Si apoi cei care se duc sa-i scoata de acolo nu merg pe acest considerent.Pacat ca cei care asa cum zici se cred smecheri nu tin cont ca cei care vor veni sa-i salveze sunt tot oameni,supusi acelorasi intemperii .Exista posibilitatea ca la ce e afara nici salvatorii sa nu ajunga la smecheri....Si mai sunt si oameni care au urgente,nu sunt toti smecheri,chiar daca ne credem noi un popor de ,,smecheri,,.

Ati vazut cum s-au inmultit userii pe aici? Ca ciupercile dupa viscol:)
Acu' am sa va spun niste constatari pe care le-am facu urmarind cateva forumuri.Acele forumuri erau asa...in letargie ,pana cand un user a reusit sa anime cumva acele forumuri.Si uite asa au inceput sa curga userii,sa curga postarile.Cand au considerat ei ca acele forumuri si-eu recapatat traficul,postarile si pot mege mai departe in conditii optime sa isi poata scoate banii,au inventat niscavai motive fictive despre userul care facuse cumva ,,invierea,, si i-au facut vant.Sper doar ca nu e o schema generala de virtual...ar fi pacat...

Si acum am sa va spun un regret de...sfarsit de an.Regretul meu e ca nu l-am mai vazut pe Victor pe aici...

Din cate se vede, Mihai40 inca este, nu i-a facut nimeni "vant" si nu vad cum userii noi ar putea avea interese financiare.

anuk said:
Din cate se vede, Mihai40 inca este, nu i-a facut nimeni "vant" si nu vad cum userii noi ar putea avea interese financiare.

Anuk,cred ca nu m-am facut eu bine inteleasa.Nu la useri ma refeream eu ,ci la cei care conduceau acele forumuri ca ar avea interese financiare si ca se foloseau de unii useri doar cat sa isi atinga scopul.Cat despre Mihai40,nici nu m-am gandit la el cand am zis ,,ca i se face vant,,.Referirea mea viza altceva si cred ca stii,dar na,orice e interpretabil si daca se poate interpreta de ce sa nu interpretam:).Ma indoiesc ca Mihai40 e genul de user caruia i se face vant,chiar daca afara vantul atinge la rafala peste 70km pe ora:)))

Degetica, te referi cumva la forumul vibratorului istrate ? Stim ca acolo moderatorii si adminul au ceva interese financiare, e cunoscut ce hram poarta gasca istratilor; nu vorbesc numai de promovarea cartii batranului sarlatan. In rest, te asigur ca nici Gogu, nici anuk, nici emerem si nici eu nu avem interese financiare in acest forum, si te invit sa prezinti probe concludente daca insinuezi ca ar fi altfel. In caz contrar, iti reamintesc ca aici nu e loc de tratat faringita si amigdalita, asa ca lasa gargara ca nu tine.

Si inca ceva, degetica: daca matale ai probleme cu alte forumuri, avem rugamintea sa nu importi aici problemele externe. Ok ? Asta ca sa zici ca nu ti s-a spus explicit.

Geo,posibil sa fie forumuri care "fac" bani, o fi stiind Degetica ceva,doar ca acest forum nu face parte din acea categorie.

Sa nominalizeze. Altfel ramane la stadiul de gargara de duzina.

Pai stiu si eu cine face bani din promovarea cartii batranului sarlatan vibrator atins de scrapie.

GeoX said:
Degetica, te referi cumva la forumul vibratorului istrate ? Stim ca acolo moderatorii si adminul au ceva interese financiare, e cunoscut ce hram poarta gasca istratilor; nu vorbesc numai de promovarea cartii batranului sarlatan. In rest, te asigur ca nici Gogu, nici anuk, nici emerem si nici eu nu avem interese financiare in acest forum, si te invit sa prezinti probe concludente daca insinuezi ca ar fi altfel. In caz contrar, iti reamintesc ca aici nu e loc de tratat faringita si amigdalita, asa ca lasa gargara ca nu tine.

GeoX,am spus eu ca voi faceti asa ceva? Am spus doar ca sper ca nu e o schemna care se repeta in virtual,atata tot.Cat despre gargara de duzina de care amintesti,nu e gargara,gargara inseamna sa bati campii,sa minti,sa te dai ceva ce nu esti,ori eu nu am facut asa ceva.Cat despre a da nume...cred ca e inutil .Nu am spus-o pentru ca as avea ceva cu acele forumuri,pentru ca nu am si nici macar nu prezinta atata interes cat sa imi provoace asa sentimente,chiar daca ei cred ca da,a fost doar o concluzie pe care am tras-o vizavi de mediul virtual .Ca nu toti se incadreaza in acest tipar ,asta e foarte bine si sper ca macar in unele locuri sa existe omenie.Asa ca tu te otarasti degeaba:)

GeoX said:
Sa nominalizeze. Altfel ramane la stadiul de gargara de duzina.

De ce as face-o? Stii foarte bine ca ce spun eu despre acele forumuri nu e gargara de duzina.Nu sunt genul.Daca eram imi faceam pe acolo unspe mii de clone si nu ma descoperea nici mama mare iti garantez.Numai ca asa ceva nu imi place si daca eu consider ca aceasta modalitate de ajunge iar pe un forum e una care nu imi face cinste si nici nu ma reprezinta,nici nu o fac.De ce naiba sa vrei sa mai ajungi intr-un loc unde bataia de joc e la ea acasa? Ca sa ce? Sa faci gargara de duzina? GeoX,eu sunt pe acest forum pentru ca imi place ,daca nu voi mai fi...asta e.

De ce ar fi inutil sau dai nume ? Nume de forumuri, macar, nu de administratori/moderatori sau proprietari de forumuri. Altfel, iese o generalizare fara rost. Eu am dat deja un nume, bine, e ceva cunoscut de orice om cu bun simt.

Sper ca se intelege,pentru cine vrea sa inteleaga,cine nu,poate sa inteleaga ce doreste.

Accident nuclear in Ucraina ?!? Se vehiculeaza in presa ca nivelul radiatiilor este de 16 ori mai mare decat limitele normale permise.

Back