adrian_nicolae said:Degetica , multi pleaca ca se cred jmecheri , nu ca au o urgenta .
Adi,smecheri sau nu ,cred ca nu-i poti lasa in asa urgie.Si apoi cei care se duc sa-i scoata de acolo nu merg pe acest considerent.Pacat ca cei care asa cum zici se cred smecheri nu tin cont ca cei care vor veni sa-i salveze sunt tot oameni,supusi acelorasi intemperii .Exista posibilitatea ca la ce e afara nici salvatorii sa nu ajunga la smecheri....Si mai sunt si oameni care au urgente,nu sunt toti smecheri,chiar daca ne credem noi un popor de ,,smecheri,,.
Ati vazut cum s-au inmultit userii pe aici? Ca ciupercile dupa viscol

Acu' am sa va spun niste constatari pe care le-am facu urmarind cateva forumuri.Acele forumuri erau asa...in letargie ,pana cand un user a reusit sa anime cumva acele forumuri.Si uite asa au inceput sa curga userii,sa curga postarile.Cand au considerat ei ca acele forumuri si-eu recapatat traficul,postarile si pot mege mai departe in conditii optime sa isi poata scoate banii,au inventat niscavai motive fictive despre userul care facuse cumva ,,invierea,, si i-au facut vant.Sper doar ca nu e o schema generala de virtual...ar fi pacat...
Si acum am sa va spun un regret de...sfarsit de an.Regretul meu e ca nu l-am mai vazut pe Victor pe aici...