• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Ia vezi tu care-i procentajul femeilor care poarta burca in tarile musulmane si apoi... mai vorbim :D:

Un studiu recent arată cum se îmbracă femeile în mai multe dintre ţările musulmane şi cum tendinţele diferă de la loc la loc.

Studiul a fost efectuat în Tunisia, Egipt, Irak, Liban, Pakistan, Arabia Saudită şi Turcia, în toate aceste ţări majoritatea fiind musulmană.

Cercetarea Universităţii din Michigan arată că majoritatea femeilor din aceste ţări preferă să îşi acopere părul cu tradiţionalul hijab, sau cu o eşarfă al-Amira. Foarte puţine dintre ele doresc să poarte burka sau niqab, un văl care lasă descoperiţi doar ochii.

Peste jumătate din femeile din Tunisia şi Egipt şi aproape jumătate dintre ele din Turcia şi Irak cred că hiqab sau al-Amira sunt cele mai potrivite articole vestimentare pentru o femeie musulmană.

De cealaltă parte, în Arabia Saudită, niqab-ul este foarte popular, 63% dintre femeile de acolo dorind să poarte acest văl islamic.

În ceea ce priveşte femeile care doresc să meargă pe stradă cu capul descoperit, acestea sunt în număr mare doar în Liban, unde aproape jumătate consideră că este un lucru acceptabil.

Hai gata, gata! :p Ia la

in-the-harem.jpg

cu voi, va asteapta Marele Calif >:)>:)>:) :devil::devil::devil:

Geo, dorinta ti-a fost indeplinita , politia a pus tunurile cu apa pe imigranti.

Ia uite ,GeoX,toate poarta burca:)))
[video=youtube]

adrian_nicolae said:
Nu au stat sa se lupte cu isis ... se lupta cu ungurii sa le intre in tara :))

Mai,eu de multe ori m-am intrebat de ce si-au luat aceasta denumire de ISIS...ca e cumva ciudata asocierea cu zeitatea egipteana...

GeoX said:
Hai gata, gata! :p Ia la

in-the-harem.jpg

cu voi, va asteapta Marele Calif >:)>:)>:) :devil::devil::devil:

Mai,nu arata rau si eu m-as simti bine asa ca cea tolanita .Vad ca are si o narghilea...eunuci sunt...tehnologia a avansat...asa ca trai nenica :)))

Va mai las o ,,arabeasca,,macar sa il oftic putin pe GeoX ca tot prevede el ca ajungem pe mana arabilor ,chiar daca asta nu se va intampla niciodata:)))
[video=youtube]

Buna dimineata. Prea mare macel nu este, in Chile cutremurele de magnitudini 8 nu sunt asa devastatoare, CHile are cea mai buna dezvoltare a ingineriei seismice, cea mai buna pregatire antiseismica. Deci nu e de asteptat sa fie ca in Haiti. Sunt pagube si victime, dar nu rade tara de pe fata pamantului.

Fata de ce putea sa fie...pai da! Marea China Comunista a a vut 800.000 de morti la Tangshan in 1976, bilant pe care marele Partid Comunist Chinez a auvt grija sa il ascunda cu pricepere. Oricum orasul respectiv a fost ras de pe fata pamantului, era un oras industrial mare. Deci nu se compara.
Acum in Chile sunt raportati 5 morti, mai multi raniti, mai multe case avariate. Cutremurul s-a simtit pana in Argentina.

La vremea respectiva daca nu spuneai "je suis Charlie" , erai de partea teroristilor :) Ma bucur ca nu am fost de partea acestor personaje..... ultima fraza cu rosu mi se pare interesante :)

Charlie Hebdo starneste noi controverse, dupa ce ia in deradere moartea lui Aylan Kurdi, baietelul sirian al carui cadavdru a fost descoperit pe o plaja din Turcia

jpg.php

Revista franceza Charlie Hebdo a starnit o noua controversa dupa ce a publicat caricaturi in care ia in deradere moartea baietelului sirian Aylan Kurdi , al carui cadavru a fost adus de ape pe o plaja din Turcia, scrie Reuters.

Revista devenise un simbol al libertatii de exprimare dupa ce a fost tinta unui atac islamist sangeros pentru publicarea unor caricaturi cu profetul Mahomed.

Ultima editie a atras insa numeroase critici pe retelele sociale. O caricatura arata un baietel in tricou si pantaloni scurti cu fata in jos, pe o plaja, alaturi de o reclama care ofera doua meniuri pentru copii la pret de unul.

Pe desen scrie: "Atat de aproape de tel..."

O alta caricatura, desenata de unul dintre supravietuitorii atacului impotriva redactiei Charlie Hebdo din ianuarie, prezinta urmatorul mesaj: "Dovada ca Europa este crestina".
jpg.php

Un barbat care aduce cu Iisus merge pe apa, in timp ceea ce pare un copil este scufundat cu capul in jos, alaturi de mesajele: "Crestinii merg pe apa" si "Copiii musulmani se ineaca".

Redactia cotidianului a fost atacata in ianuarie de doi islamisti care au ucis 12 oameni, inclusiv redactorul sef al Charlie Hebdo. Inainte de atac, revista avea probleme financiare, cu doar 30.000 de exemplare vandute. Dupa atacul terorist, vanzarile au ajuns la milioane de exemplare in intreaga lume.

Sloganul "Je Suis Charlie" s-a raspandit pe toate retelele sociale.

hotnews.ro

Vezi tu ?!? Cam asta-i viata, daca esti de partea refugiatilor necajiti, obositi etc,nu-i bine, daca ii ataci fie si caricatural ,iar nu-i bine :D: De aia zic eu ca nu trebuie sa ne pripim si sa judecam in necunstinta de cauza sau din spirit de fronda , si asta in genere ,nu ma refer strict la problemele cu refugiatii. Indicat ar fi sa fim echidistanti.

Ca ziceti de chestia asta ? " Imigranții ajunși la granița Serbiei cu Ungaria nu vor să pătrundă în zona UE prin România, de teamă să nu fie obligați să ceară azil aici. Mai nou primesc hărți de orientare." Interesant cine le da hartile :p

După construirea marelui gard de sârmă ghimpată de către unguri, refugiații se reorientează în ”migrația” lor, spre Croația. Mai mult, în tabăra instituită chiar în punctul de frontieră Horgoș - Roszke, de la granița Serbiei cu Ungaria, se împart fluturați cu harta și cu traseul spre Croația desenat cât se poate de clar și cu mesajul ”Open route” (drum liber). Deasupra hărții Ungariei este scris, cu roșu ”Closed” ( închis).

Nimeni nu știe cine a realizat flyerele. Acestea indică clar țările din jur, pentru ca refugiații să nu se mai rătăcească și să ajungă în țara noatră.

Reamintim că la începutul săptămânii, doi afgani refugiați au ajuns în România, la Beba Veche, rătăciți. Oamneii au povestit polițiștilor de frontieră care i-au capturat, că voiau să ajungă în Croația, însă au greșit direcția, și au început să plângă cerând să fie trimiși înapoi în Serbia.

http://www.opiniatimisoarei.ro/prim...au-cerut-politistilor-de-frontiera/15/09/2015
Sursa

:)))) sa nu pateasca ca afganii aia :))) si se apuca de plans

Vadim nu poate fi inmormantat.... ca nu intra in cavou... STAN si BRAN ...

"In Denmark, in ONE year 29% of asylum seekers commit a crime.
34.5% of rapes are committed by muslims, despite being 4% of the population.
28% of prison inmates are muslim. After 3 years, 87% of syrians are unemployed. "

Lumea a luat-o razna...

Germania: Elevelor dintr-o școală li s-a cerut să-și acopere brațele și picioarele pentru ca refugiații sirieni să fie liniștiți
Directorul unei școli din Bavaria a fost nevoit să le spună elevelor să-și acopere brațele și picioarele pentru a se proteja de sirienii din zonă, informează The Local.

Martin Thalhammer, șeful Wilhelm-Diess-Gymnasium din orașul Pocking, a trimis o scrisoare părinților în care a solicitat ca fetele să se abțină de la a purta "haine care arată prea mult", deoarece "cazarea refugiaților", respectiv a sute de sirieni, s-a realizat lângă sala de sport a școlii. Directorul a mai transmis că sala de sport a fost închisă, iar orele de educație fizică se vor desfășura la o școală primară din vecinătate.

"Cetățenii sirieni sunt în principal musulmani și vorbesc araba. Refugiații sunt marcați de propria lor cultură. Deoarece școala noastră este chiar lângă locul în care aceștia locuiesc, fetele ar trebui să poarte haine decente. Apariția cu topuri sau bluze fără mâneci, pantaloni scurți sau fuste mini ar putea duce la neînțelegeri”.

Neînțelegerile se referă la atacuri sexuale asupra fetelor albe, așa cum s-a întâmplat în cazul în care bărbații din lumea a treia au descins în state europene. Un exemplu este Suedia, stat în care numărul de violuri a crescut atât de mult încât națiunea a fost clasificată oficial ca fiind ” Capitala Occidentală a violului” și se află pe locul secund pe lista țărilor privind cazurile de viol, fiind depășită doar de Lesotho în Africa de Sud.

Martin Thalhammer i-a mai informat pe părinți și asupra măsurilor de securitate: "Pentru refugiați, accesul la grădinile școlare și clădiri este strict interzis. Numărul cadrelor didactice care supraveghează în timpul pauzelor a crescut ".

Elevii să se abțină de la a se "încrunta în direcția refugiaților sau de a le face fotografii. (...) Remarcile depreciative sau rasiale nu pot fi tolerate în nici un fel”, a mai scris directorul școlii în scrisoare.

Potrivit publicației Die Welt, scrisoarea nu a fost bine primită de unii părinți, dar un politician local a declarat că măsura a fost absolut necesară.

"Când adolescenții musulmani merg la piscine sunt copleșiți când văd fete in bikini. Acești băieți provin dintr-o cultură astfel încât dacă văd piele de femeie se încruntă și astfel deranjează fetele noastre fără să realizeze. Evident asta ne îngrijorează”, a declarat politicianul.

Exagerari gazetaresti, v-am spus ca am fost in Siria si am facut plaja la Mediterana in costum de baie ,doua piese, in timp ce musulmancele intrau in apa imbracate. Nu am avut probleme, singura "interdictie" privitor la tinuta era la vizitarea moscheilor unde nu puteai intra imbracata cu tinute decoltate , in pantaloni scurti etc,etc. in rest.... fara probleme si nu-i o impresie de excursie, am stat ceva timp si m-am miscat si singura, fie la cumparaturi, fie la plaja.......

5 morti in Chile la cutremurul de magnitudine 8,3!!! Macel, ce sa zic. Sigur ca nu e bine daca moare si un singur om. Dar 5 morti la 8,3!!! EDI sa traiasca, nu miorlaielile cretine si tembele din Romania cu vai draga vine cutremurul si murim toti, ne ajuta Doamne-Doamne, cum ti-e scris si alte tembelitati fataliste. Chile, nota 10!!!
EDI inseamna:
Educatie din toate punctele de vedere, populatie si nu numai;
Disciplina in constructii si nu numai;
Informare coerenta si consistenta.

Asa, deci idiotul ala de victor viorel ponta nu vrea plece, desi e trimis in judecata. Mi-e greata de tara asta si de poporul asta majoritar idiot si retardat. Mars afara, Javra Ordinara!!! Doresc tuturor admiratorilor si votantilor lui victor viorel ponta cele mai mari belele, sa va scuture pamantul de va sar capacele!!! Pe cine ne-ati adus pe cap, frate!!!

Back