Ai dreptate,Gogule.Mi-au umplut pc-ul de virusi cei care mi l-au spart si care frecventeaza astfel de situri .Acu' na,poate ca atat pot ..sa priveasca la acele situri si sa stea cocotati in pc-ul meu,dar crezi ca e corect ca sa intri in intimitatea cuiva fara permisiune,ba sa ii instalezi linux in pc? Si acum fara mistouri,asa..ca de la om la om.Secred interesanti,cum te crezi si tu acum cu replica de mai sus,dar asta nu ii face nici mai interesanti si nici mai destepti,ci doar mai lipsiti de scrupule si de orice urma de constiinta.Aui ceva din atituidinea violatorilor,numai ca ei violeaza intimitatea virtuala a cuiva.Ba sunt unii care chiar se lauda ca ei sunt cei care au facut tot ce am spus eu mcu toate ca eu stiu sigur ca nu sunt si ca doar incearca sa se dea interesanti in fata opiniei publice gen,,uite ba ce pot eu,, dar adevaratul pericol vine de la altcineva...Deci asa ca o concluzie-lumea asta e plina de nebuni,minciunosi si raufacatori...Pot fi opriti? Pot,dar necesita timp,bani si rabdare.