• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Apropo de prelati ,si Papa a tinut slujba pt victimile tragediei de la noi.

Spuneam ca acest Daniel e cam prea-fericit asa, cu destule bunuri lumesti. Mai multa umilinta nu i-ar strica. Nu sunt bani de spitale, nu se pot face spitale in mod eficient, dar se face catedrala. Mars, popa nerusinat!

image-2015-11-3-20552520-0-incendiul-din-colectiv.jpg

Circula deja tot felul de teorii conspirationiste. Pana una alta, se cam vede cum a fost.

http://www.hotnews.ro/stiri-esentia...zbucnirea-incendiului-din-clubul-colectiv.htm

Revin la nenorocitii de la BOR. Sutanele popilor BOR sunt niste portofele foarte eficient compartimentate.

Borfasul jegos cristian popescu piedone vrea sa construiasca un monument!!! Mars afara, Javra Ordinara!
Multumim bosorogilor fara dinti care ne-au adus mafiotii asta. Multumim si celor care nu s-au dus la vot si care au permis ca soarta noastra sa fie decisa de bosorogii fara dinti si babetele proaste.

Se striga si Jos Oprea! Putoarea asta oricum trebuie inlaturata, ma refer la g.oprea. Si nu numai el.

Cum spunea cineva pe net care face emisiune la tvr : miroase a revolutie ... deca baietii cu ochii albastri se baga ... se face schimbarea :)

Se impune demisia urmatoarelor creaturi: piedone, arafat, oprea, ponta. Pe urma javrele de parlamentari, care ar trebui intai batute bine pana fac pe ele. S-a ajuns mult prea departe. Suntem in 2015, nu in 1990.

Si inca ceva: nu de ore de religie e nevoie in scoala, ci de ore de prim-ajutor si educatie la dezastre. Credinta nu trebuie impusa in scoala, pentru ca genereaza repulsie cand se incearca impunerea cu forta. Credinta se face in familie, oricum, intr-un mediu de viata cu cei apropiati. Nu in scoala, cu forta coercitiei. Insa, evident, javrele nerusinate de la BOR vor sa isi vanda marfa.

Popii de la BOR sunt de o nerusinare ingrozitoare. Dar ingrozitoare!!!

18.000 de biserici, dar...425 de spitale. Asa vrea BOR!!

Partea proasta ca nu avem clasa politica autentica,cade Tanda si-i ia locul Manda:D:

Mai e cate unul, asa mai discret. O Monica Macovei, un Nicusor Dan...Dar cand bosorogii din metrou fac apoplexie cand vad poza cu Macovei, pe motiv ca ar fi o "curva bashista", nu mai e loc de comentarii.

Se striga la putoarea victor ponta: Iesi afara, JAVRA ORDINARA!!!

Seful Jandarmediei e un penal, protector la mafiei, personaj santajabil aflat la cheremul javrei ponta.

Si arafat trebuie sa plece. Sorry, dar asta e. Palaria e fost prea mare pentru el. Plus ca eu stiu ceva despre el, care arata ca e mult mai meschin, corupt si impostor decat credeati.

Sa nu ne ascundem dupa deget :) dupa ce a facut medicina in Romania , a vrut sa plece in Franta :) dar aia i-au zis pas :)

Eu stiam de multi ani ca individul raed arafat e un corupt, un mare escroc si un prefacut. A facut niste chestii urat mirositoare, chestii de javra, de caracter infect. Le stiu aceste chestii, imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar au fost niste mizerii facute de acest arafat. Mitul arafat e un balon de sapun.

Back