• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Nesimtit e si cretinul ala de patriarh al BOR, o putoare ordinara. Ca si ceilalti BORfasi din asa-zisul sfant sinod. Mars, leprelor.

Mafia cretinului victor ponta a gasit un tap ispasitor: seful ANPC.

Se striga si contra javrei de patriarh. Mars, Daniele, pleaca invartindu-te! Mars, nenorocitule.

ponta e o canalie jegoasa. Votantii lui sunt, de asemenea, niste persoane handicapate si retardate. Macar am consolarea ca nu am votat o astfel de putoare. Sigur ca preferata mea a fost si ramane Monica Macovei, eu sunt convins ca totusi mai sunt si altii ca ea. Din pacate, bosorogii fara dinti fac crize istericoidale cand aud de Monica, pe motiv ca ar fi, citez, "o curva bashista".

Apropos, DNA-ul e creatia si rezultatul muncii Monicai Macovei, cel mai bun ministru al Justitiei de dupa 1990. Q.E.D.

Noapte buna. Jos Monta Plagiatorul, Jos Oprea Izmanarul, Jos Arafat Inaptul, Jos Piedone Umflatul, Jos Daniel Prea-Negustorul. Oprea Izmenar cu Girofar.

Buna dimineata :) mergand cu transportul in comun , am observat ca persoane de o anumita varsta isi dau cu parerea .... ca tinerii aia erau satanisti , satana , si alte bazaconii ... N-aveam chef sa ma cert cu toate babele care in autobuz isi fac cu greu loc prin multime , iar cand sunt intr-o anumita locatie , intra in tine , te-ar calca si in picioare ca sa ajunga in fata ... si acum vine intrebarea domnilor/doamnelor care stiti sa catalogati : Acum cativa ani , la maternitatea Giulesti , au murit copii , arsi de vii ..... erau adunati acolo sa-l slaveasca pe dracu , nu ????? "Satanistii" astia va platesc voua pensiile , si mai incearca sa schimbe ceva in tara asta , care VOI ati adus-o in situatia asta :) o consolidare nu se poate face , ca pe voi va doare-n c*r de altii , ca oricum voi muriti pana vine cutremurul ...SA VA FIE RUSINE !!!

Victor Ponta a demisionat !!!

Adi, pt situatia in care se afla tara sub nici-o forma nu sunt vinovati varstnaicii,sunteti inversunati pe ei degeaba. Amintesteti cu cine ai votat tu de cand ai dreptul de vot. Cei care sunt bigoti,si sunt destui atat varstnici cat si tineri ,nu pot fi schimbati,poate lipsa de educatie ,poate influenta familiei,asa a fost si asa va fi mereu ,nu doar in Romania ci in toata lumea.Varstnicii au adus tara inflorita,plina cu uzine ci combinate pana la revolutie cand a inceput sa se "demoleze''tot,ei sufera mai tare decat tineretul cand vad munca lor palanca si ca nu mai au locuri de munca.Asa ca mai usor cu invectivele la adresa lor,toti avem parinti si bunici varstnici,unii cu mintea agera alti....sclerozati ,dar nu e vina lor. Atat in randul batranilor cat si in randul tinerilor sunt oameni buni si rai,cu bun simt sau nesimtit si badaranu, destepti sau tembeli, nu?

Asta nu justifica faptul ca in 1990 aplaudau hoardele barbare de mineri cand bateau studentii, fie ei barbosi sau nu. Asta nu mai tine de optiune politica, ci de umanitate, si nu mai e loc de intelegere.

N-as vrea sa ne "duelam" cu argumente si exemple aruncand vina intr-o categorie de varsta sau alta.Daca exista si exista grupuri de satanisti nu putem generaliza si acuza toti tinerii judecandu-i dupa muzica pe care o asculta sau dupa tinuta ,lungimea parului ,etc, valbila judecata si pt varstnicii care sunt limitati si cu mintea obosita sau leza de bolile specifice varstei .Si intr-o categorie de varsta gasim exceptii,tebuie sa fii de acord cu asta,oameni de omenie sau nemernici.Nici tineri si nici varstnici nu pot fi luati si catalogati la gramada,cazuri izolate sunt, fara putinta de tagada.Nu cred ca-i bagati in categoria vrastnicilor blamati pe parintii si bunicii vostri,nu-i asa ? Pt stiti cum au muncit toata viata, cum v-au crescut si educat,pt ii respectati si le datorati recunostinta chiar daca unii dintre ei nu au votat asa cum ati fi vrut voi .

Cand cer mai multe spitale si mai putine biserici nu o fac in dauna batranilor. Daca nu vor sa priceapa, e treaba lor.

Pontomacul a demisionat chiar de ziua lui Basescu. >:)>:)>:):devil::devil::devil::happy::happy::happy:

Sper sa nu se intample nimic irau n piata plina cu tineri.

Back