• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Cred ca daca intra peste ei, cucoana asta se suie pe scaune. Sau se duce la un loc specific...>:)>:)>:)>:)
Lumea e totusi furioasa si pe chestii din astea, orice s-ar spune. S-au adunat multe: sova, borbely, vosganian, cuconana parvenita anghel cristiana si alte specimene nesimtite din astea.

cucoana aia care a uitat de unde a plecat , merita toata injuraturile :) a uitat cand facea "greva" foamei ? :)

Pocitania aia de anghel...daca o vezi noaptea pe strada sau intr-un cimitir...brrr, arata ca un spectru. 8-x8-x8-x8-x>:)>:)>:):devil::devil::devil: Cica era invatatoare. Cred ca speria bietii copilasi nenorocita asta.

Oricum, madam anghel cere niste palme zdravene...e din aia care o cauta cu lumanarea. :24::24::24::candle::candle::candle::candle::candle: Da-da, cucoana cristiana anghel o cauta cu :candle::candle::candle::candle:

In alta ordine de idei, de ce nu pleaca si Arafat ? S-a ascuns ca sobolanul sau ce ? Apuseni, Siutghiol, nebuna de pe bloc, Colectiv...S-au adunat cam multe, cumetre Arafat. Hai mars de aici, cumetre! X-(X-(X-(:angry::angry::angry::18::18::ass::ass::ass::topaia::topaia:

DNA-ul ancheteaza folosirea abuziva de coloane/alaiuri oficiale. Ar fi vizat si popa Daniel, dar sunt in cauza si alte VIP-uri. >:)>:)>:)>:):devil::devil::devil::devil:

http://www.hotnews.ro/stiri-esentia...denunturi-privind-abuzul-coloane-oficiale.htm

Nitu e oricum un mare escroc, susaneaua lui ponta. Sa vedem daca il ridica pe patriarh. =)) =)) De fapt, ar trebui anchetat tot asa-zisul sfant sinod, prea s-au imbuibat si astia, adevarati ciocoi, ce mai. >:) Ala din Constanta, de exemplu, Inalt Prea-Hotia Sa Teodosie Spagoveanu....>:)

http://anticoruptie.hotnews.ro/stir...itere-autorizatiei-pentru-clubul-colectiv.htm

Eu votez DNA. Si se stie cine a creat DNA-ul in actuala organizare. Cel mai bun ministru al Justitiei de dupa 1990. De aia nu o suporta politicienii. E drept, nici babele si mosii nu o plac. Mosii o declara "c***a bashista". Atat ii duce mintea, saracii. Nu au oricum dreptul sa se vaite, pentru ca DNA-ul se ocupa tocmai de cei care fura din pensiile lor. Dar sunt incapabili sa priceapa asta.

Se cere si demisia lui ciorbea. Mars de aici, victor ciorbea, ciorba ta a expirat demult, mars, mars! Chior nenorocit!

In noaptea asta spectacol ,Leonidele ,mai mari ca anii precedenti.Cerul e senin asa ca... bucurati-va :P

.... urmaream meciul in direct... nu stiu de ce am impresia , dar in viitorul apropiat , o sa bata la usa un cutremur gen 2004... sper sa ma insel ...

Pariul meu 6+ pana la sfarsitul anului :)

Hotule, ai citit ce a scris Burculet aici pt decembrie ......sper sa se insele.

Anuk , nu ... n-am citit nimic ... doar ma gandeam cat s-a fentat legile la diferite cluburi , fabrici ... si acum urmeaza locuintele facute la vrajeala...

Se mai cere demisia javretei ordinare laura georgescu de la CNA, o creatura care, de asemenea, se cere pleznita peste bot. Nu mai vorbesc de ciorba expirata victor ciorbea.

Anuk , fiind pe telefon , am citit primul articol... din 11/09/2015... am citit si celalalt articol... ce pot sa spun ... e groasa rau ...

Back