• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

anuk said:
Hotule, ai citit ce a scris Burculet aici pt decembrie ......sper sa se insele.

Dati-mi voie sa va spun ca seismele nu vin pe baza de impresii personale sau pe baiguieli penibile ale unor hanci, istrati, burculeti sau porculeti. Seismele sunt fenomene fizice rezultante ale unor procese fizice care se petrec in anumite structuri geotectonice. Diversi burculeti sau porculeti nu au nici in clin, nici in maneca cu intelegerea fenomenului seismic si nici cu eventualii precursori.

Asa ca sugestia mea e totusi mai multa cumpatare in privinta asta, adica mai cu picioarele pe pamant. Mai glumesc si eu, dar nu ma ambalez totusi pentru nu stiu ce imprecatii ale vreunui burculet-porculet de duzina.

Nu dau 2 bani pe nici un burculet-porculet sau pe vreun alt specimen de teapa lui.

Buna dimineata :)
.. nici nu citisem ce zisese Burculet , doar ca mi se aprisensese niste beculete , sper ca nu au fost alea de eroare ... E adevarat nu vin dupa impresii ... ...a murit unul din ranitii in urma exploziei de la fabrica de paine de la Brasov

Geo, unde ai vazut tu ca "ne agitam" .Topicul cu Burculet nu este nou:P este din 2010,asa ca.......

UIte ce declara un preot ,Mihai Andrei Aldea ,un preot deschis la minte a spus ca i-a placut foarte mult mesajul acestui cantec, ce are un „subiect perfect ortodox”.
" Dimpotriva, dincolo de stilul vocal – pe care il inteleg, dar care imi este incomod – cantecul are un subiect perfect ortodox: nu suntem numere, suntem oameni vii, iar ziua in care ne vom da batuti si vom accepta sa devenim numere, vom accepta sa fim sclavii sistemului, este ziua in care vom muri. Mi-a placut mesajul acestui cantec! Foarte mult!"

sursa
http://cultural.bzi.ro/un-preot-ort...te-mult-mesajul-melodiei-the-way-we-die-36760

"We're not numbers we're free, we're so alive
Cause the day we give in is the day we die"

Nu suntem numere suntem liberi , suntem atat de vii ,
deoarece ziua cand ne dam batuti "e ziua cand murim"

:) aia care n-au inteles mesajul , e grav :)

Tinerii din Piata au ridicat si problema judecatoarei Camelia Bogdan, mutata cu nerusinare de catre mafia voiculesciana de la sectia penala la sectia contencios administrativ a curtii de apel. Mafia lucreaza, nu gluma. Mafiotii de la conducerea curtii de apel buc nu vad conflictul grav de interese in care se afla javra aia de viorica costiniu, nevasta judecatorului mafiot florin costiniu, implicat in reteaua de coruptie voicu psd. Maimuta aia batrana de costiniu (putoare care, de asemenea, cere pumni peste bot) l-a eliberat din puscarie pe oprescu, dar a facut la fel si cu alte javre.

" Cine poate, oase roade....." proverb romanesc care se potriveste celor care detin puterea si ma tem ca asa va fi mereu :D:

Neamule, ia la tata Salmonella marca Daciana Ponta-Sirbu, produs original marca Daciana, ia neamule...>:)>:)>:)>:)>:):devil::devil::devil::devil:

Exista pericolul manipularii si deturnarii obiectivelor manifestantilor. Marele artizan al acestor tentative ticaloase este coada de topor a Moscovei, PSD-ul. Daca ar fi dupa mine, as scoate in afara legii aceasta adunatura, poate asa scapam si de oprisani si altii ca el. Si in perioada interbelica PCR a fost scos in afara legii, pentru ca era agentura sovietica.

http://www.romanialibera.ro/actuali...ulta-cu-propria-lui--societate-civila--398790

Perfidia javrelor pesediste nu cunoaste limite.

A fost deturnat ... aseara mi-am dat seama .... calul ala care tot flutura steagul Romaniei , era in piata universitatii ... aseara cand in piata erau vreo 10000 , la latrina erau zeci de mii de oameni.... miercuri , cand erau aproape 30000 , la latrina erau cateva mii... Concluziile le trageti voi ...

Marele blestem al Romanei este hoarda pesedista, agentura ruseasca. Astia ar da foc la tara ca sa se mentina la putere, asa au fost dintotdeauna comunistii. Comunistii nu pot fi dati jos de la putere decat numai cu bataia. Din aia dura. PSD=KGB.

Back