• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

iesitul in strada e pentru cineva anume ... nu e pentru noi :) Sunt cu noi pana ajung la butoane , dupa se cred "inalti demnitari" :))

Atentat terorist in Franta langa stadionul Stade de France ... in timpul meciului Franta -Germania ... stadionul plin , oamenii merg la casele lor cu transportul public... 18 morti pana acum :)

Cica luare de ostatici ...

60 de oameni ostatici...

Update :26 morti

Arabii, neam de teroristi, dintotdeauna. Nu esti in siguranta in preajma maimutelor musulmane.

Maimutele musulmane care au intrat in Europa trebuie luate pe sus si trimise inapoi, fara discutie, scurt si dur.

sa fie vanati ca niste animale cei care au facut acest atentat :)

deci incredibil .... Luare de ostatici la Paris. Vineri seară, la sala Bataclan avea loc un concert rock al formației americane Eagles Of Death Metal ....2 saptamani de la tragedia de la Colectiv ...

Buna dimineata.
In virtutea asa-zisului multiculturalism, un mare esec al unor politicieni idioti, au permis imamilor sa isi faca de cap prin moschei, cica libertate de constiinta si libertate religioasa. Nu trebuiau tolerati, trebuia de la inceput toleranta ZERO fata de maimutele musulmane.

Handicapatul ala de victor viorel ponta vrea sa se faca in Bucuresti cea mai mare moschee din Europa. Mars de aici, jivina, cu moscheea ta cu toti. Asta vrea sa ne bage teroristi in masa, doar ca sa plateasca serviciile pentru turcalete.

eheeee... informatie de ultima ora... unul din atacatori , cu pasaport sirian , a trecut prin Grecia....Cine a trecut prin Grecia ?! valul de refugiati :) 1, 2 , 3 incepeti cu bocetele pentru imigrantii sirieni :)

Da, tot felul de creaturi slabe de inger sau, dupa caz, prefacute, plang de mila "bietelor" maimute musulmane referite, simandicos, drept "refugiati". Nu dau 2 bani pe vaietele pentru asa-zisii refugiati. Am zis eu ca vor incepe cu masacre in zone publice aglomerate. Au aratat la tv si in presa niste pretinsi plozi care cica s-ar fi inecat. Aiurea, cred ca erau morti dinante si aratati ca sa impresioneze fraierii.

Cat priveste speculatiile care sugereaza ceva intentionat la catastrofa de la Colectiv, e aiurea-n tramvai si fac jocurile coruptilor din administratia centrala si locala si acolitilor lor. La fel si cei cu aluziile sataniste.

GeoX said:
Da, tot felul de creaturi slabe de inger sau, dupa caz, prefacute, plang de mila "bietelor" maimute musulmane referite, simandicos, drept "refugiati". Nu dau 2 bani pe vaietele pentru asa-zisii refugiati. Am zis eu ca vor incepe cu masacre in zone publice aglomerate. Au aratat la tv si in presa niste pretinsi plozi care cica s-ar fi inecat. Aiurea, cred ca erau morti dinante si aratati ca sa impresioneze fraierii.

Si totusi sunt refugiati care fug din calea celor care au facut aceste atentate.Aaa, ca printre ei s-au infiltrat si rau-voitori ,e adevarat. Nu uitati ca multi teroristi au cetatenie in diferite tari din Europa.Nu trebuie confundati unii cu altii .

Ideea e ca aiurea sa impui tarilor cote de asa-zisi refugiati, fara nici un control, cu de-a sila. Nu maimutelor musulmane bagate pe gat cu sila. Foarte obraznic era, in aceasta privinta, tovarasul Hollande.

Cam prea bine imbracati asa-zisii refugiati, cam prea bine facuti si prea apti militar asa...Categoric, out maimutelor musulmane. Si cam prea la comanda acest exod.

Back