• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Off (off) topic

Aia sunt exceptii, pus acolo ca sa pacaleasca lumea. Cei mai multi sunt tineri, bine facuti, cu alura militara. Hoarde de teroristi, ce mai.

Pentru iubitorii neconditionati de maimute musulmane:

REFUZUL PRIMARULUI DIN MONTREAL
PRIMARUL refuză să scoata carne de porc din MENIU LA "SCHOOL CANTINA"
- ... explică de ce.
Părinții musulmani au cerut eliminarea de carne de porc din toate cantinele școlare, într-o suburbie din localitate. Primarul din suburbia Montreal de Dorval a refuzat, iar notarul orașului a trimis o notă către toți părinții pentru a le explica...
"Musulmanii să înțeleagă clar: trebuie să se adapteze la viața din Canada și Quebec, la obiceiurile, tradițiile sale, odată ce au ales să emigreze in aceasta tara. Ei trebuie să se integreze și să învețe să trăiască în Quebec. Ei trebuie să înțeleagă că numai ei trebuie să-și schimbe stilul de viață, nu canadienii care i-au primit cu generozitate. Ei trebuie să înțeleagă că în niciun caz canadienii nu sunt nici rasisti, nici xenofobi, din moment ce au acceptat mulți imigranți, dar canadienii nu sunt dispuși să renunțe la identitatea și
la cultura lor.
Canada este un teren de bun venit, deci nu numai primarul de Dorval salută străinii, ci toții locuitorii canadiani din Quebec-ca un întreg. În cele din urmă, ei trebuie să înțeleagă că în Canada (Quebec), cu rădăcinile sale iudeo-creștine, pomul de Crăciun, bisericile și festivalurile religioase, religia trebuie să rămână în domeniul privat.
Municipalitatea Dorval are dreptul de a refuza orice concesii pentru Islam și Sharia. Pentru musulmanii care nu sunt de acord cu secularismul și nu se simt confortabil în Canada, există 57 de țări musulmane frumoase în lume, multe dintre ele subpopulate, gata să-i primească bine, cu brațele deschise halal, în conformitate cu Sharia.
Dacă v-ați părăsit țara pentru Canada și nu pentru alte țări musulmane, este pentru că ați considerat că viața este mai bună aici, decât în altă parte. Răspundeți cu toții la întrebarea "De ce este mai bine aici, în Canada unde am dorit să trăim?" Iată: o cantină cu carne de porc - este o parte a răspunsului. Și, dacă nu vă place stilul nostru de viață din Canada, mergeti înapoi, întoarceți-vă la voi acasă, în țările voastre sau alegeți altceva. Noi nu v-am cerut să veniți aici. A fost alegerea voastră!

De la empatie si solidaritate umana pana la "iubire neconditionata " este o distanta uriasa. Poate vrei sa citesti aici :
http://www.msn.com/en-us/news/world...-forgotten/ar-BBn1JmT?li=AAa0dzB&ocid=SK2CDHP

In Londra,unde in scoli sunt copii de nationalitati diferite, si unde pana in clasa a patra copii manaca la scoala se servesc 3 meniuri ,vegetarian, normal si fara porc , la inceput de an scolar perintii trebuie sa anunte ce varianta aleg. Asta am vazut eu, cu ochii mei .In aceasi clasa sunt romani, musulmani, indieni ,asiatici ,etc.,toti vorbesc engleza si sunt prieteni. Deci se poate.

A nu se intelege ca ma dau in vant dupa refugiati, ca nu ma tem de atentate cum a fost cel din Spania de la Atocha, sau de la Paris, sau din SUA chiar daca nu toate au legatura cu musulmanii,tot teroare este. N-am sa inteleg in veci cum poti omora oameni pe care nu i-ai vazut in viata ta,dar asta nu ma face sa am o atitudine radicala impotriva tuturor. Situatia refugiatilor este o chestiune f delicata,asta-i un adevar.

Eu sunt impotriva distribuirii orbeste, fara un minim control si doar in virtutea unor principii birocratice. Pana la urma, nu e vorba de o marfa, de stocuri de aruncat in cote...

Mai ales cand aceste chestii birocratice sunt formulate de unii care nu vad dramele din estul Ucrainei, avionul doborat de separatistii rusofoni, da...pai da. Sa trateze cu aceeasi umanitarism si cazul asta.

GeoX said:
Eu sunt impotriva distribuirii orbeste, fara un minim control si doar in virtutea unor principii birocratice. Pana la urma, nu e vorba de o marfa, de stocuri de aruncat in cote...

Absolut normala cerinta.

Sa vad putina echitate si atunci e ok. Mai ales ca in avionul doborat de separatistii rusofoni (conform raportului tehnic deja publicat) se aflau si cetateni ai unor tari UE care fac, pe de o parte, apologia Moscovei, dar pe de alta parte ne ameninta ca ne dau afara din UE daca nu vrem sa acceptam cote obligatorii. Ca si cum ar fi marfa. Deci nu de florile marului am mari obiectii fata de abordarile pur birocratice de la Bruxelles.

Noapte buna.

http://www.romanialibera.ro/opinii/...ntru-razboi-contra-barbariei-islamiste-399568

Nu există o lovitură mai mare pentru majoritatea musulmană oprimată decât faptul că autorii atacurilor de la Paris au folosit rutele de refugiați prin Grecia și Balcani. Au alimentat în acest fel sentimentele antiimigrație din Europa confirmând cele mai negre temeri ale celor care avertizau asupra importului de teroriști și au dat în același timp o lovitură grea zecilor de mii de refugiați care fug din calea ororii căutând o viață mai bună în Europa. Scopul final este întoarcerea europenilor împotriva refugiaților din Orientul Mijllociu și a refugiaților împotriva Europei. Aceasta este una din primele crize căreia trebuie să i se răspundă rapid prin introducerea unui moratoriu asupra acceptării de imigranți până la introducerea unui nou set de reguli care să echilibreze obligațiile umanitare și cele de securitate și întărirea granițelor externe. Tratamentul imigranților va trebui la rândul său modificat în sensul în care va fi nevoie de politici active de integrare și de evitare a enclavizării și radicalizării.

Pai asta zic eu: moratoriu, nu birocratie orbeasca, mai ales in conditiile actuale.

Mai sunt si opinii corecte vis a vis de sensiblul subect al erfugiatilor mai ales in contextul actual.

Moratoriu, da, si nu birocratie orbeasca de prin birourile unor functionari rupti de realitate. Se impune in situatia actuala.

Buna dimineata !! O saptamana linistita si rodnica sa avem cu totii :P

Ca teroristii ar fi "profitat " de exodul refugiatilor ,adevarat dar nu toti,de ex Samy Amimour de 28 de ani, cetatean francez care a mai fost acuzat de terorism in 2012 este cetatean francez iar Abdelhamid Abaaoud este de nationala belgiana si cati or mai fi.....

Hackerii din Anonymous declara razboi ISIS cu atacuri cibernetice impotriva teroristilor ISIS.

Back