• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

OFF-TOPIC pentru guesti

Sara,nu te agita degeaba,asa-i in mediu virtual,unii te plac, altii nu......e fix problema ta ce faci , cu cine esti,nu priveste pe nimeni,ai inteles? Cat timp respecti regulamentul.....e OK. Ca eu tin la "curatenia "topicurilor, nu-i o jignire. Credeam ca poti raspune ironiilor cu ironie,ma dezamagesti in privinta asta.

Totusi Sarrah nu pot sa nu remarc ca pentru cineva atat de analitic iti sare tandara prea repede si cred ca de data asta ai analizat slabut ca ti-a sarit si degeaba...nu ca ar fi prima data01))

Nu ca ar fi fost prima data cand te-ai luat de mine.

@Adi, era vorba de poza in care as fi aratat cicatrici de la accident, sunt sub forma unor zgarieturi cicatrizate. Bun, decente...
@Anuk, ai sustinut acelasi lucru, degeaba te-ai suparat ca am depasit limbajul.
Eu nu atacasem pe nimeni, m-am trezit din senin cu venin asupra mea.
Am reactionat, nu am inteles DE CE MA ATACATI.

Citez cat mai exact, din memorie:

"Sa dezinfectezi bine casa dupa ce vezi poza."

Ce sa fi inteles???

Sara,nu te agita degeaba,asa-i in mediu virtual,unii te plac, altii nu......e fix problema ta ce faci , cu cine esti,nu priveste pe nimeni,ai inteles? Cat timp respecti regulamentul.....e OK. Ca eu tin la "curatenia "topicurilor, nu-i o jignire. Credeam ca poti raspune ironiilor cu ironie,ma dezamagesti in privinta asta.

Vrei sa-ti dau citat de postare la nostalgii care nu avea treaba cu topicul si nu ai zis nimic???

aaaa a... eu citisem sa dezinfectezi rana ... Dar vad ca e sters mesajul ..

Nu, a spus CASA!

Ramaneti aici cu ura voastra.
Macar daca intelegeam DE CE, dar nu mai conteaza.

Cea ma frumoasa melodie de dans:
DSF - Private Thoughts (Love Mix)

O melodie romantica:
Sex Music Vol.1 (2009) song 1 Above & Beyond - Home

SEX MUSIC* O melodie adevarata, de vis...***asa ar fi trebuit sa fie cu un barbat...***
Touch & Go - Straight To Number One

Sau, iubeste ori paraseste!

Asaf Avidan // Love it or Leave it

Adrian Paunescu

Totusi, iubirea

Si totusi există iubire
Si totusi există blestem
Dau lumii, dau lumii de stire
Iubesc, am curaj si mă tem.

Si totusi e stare de veghe
Si totusi murim repetat
Si totusi mai cred în pereche
Si totusi ceva sa-ntâmplat.

Pretentii nici n-am de la lume
Un pat, întuneric si tu
Intrăm în amor fără nume
Fiorul ca fulger căzu.

Motoarele lumii sunt stinse
Retele pe căi au căzut
Un mare pustiu pe cuprins e
Trezeste-le tu c-un sărut.

Acum te declar Dumnezee
Eu însumi mă simt Dumnezeu
Continuă lumea femeie
Cu plozi scrisi în numele meu.

Afară roiesc întunerici
Aici suntem noi luminosi
Se ceartă-ntre ele biserici
Făcându-si acelasi repros.

Si tu si iubirea există
Si moartea există în ea
Imi place mai mult când esti tristă
Tristetea, de fapt, e a ta.

Genunchii mi-i plec pe podele
Cu capul mă sprijin de cer,
Tu esti în puterile mele,
Desi închizitii te cer.

Ce spun se aude aiurea,
Mă-ntorc la silaba dintâi,
Prăval peste tine pădurea:
Adio, adică rămâi.

Si totusi există iubire
Si totusi există blestem
Dau lumii, dau lumii de stire
Iubesc, am curaj si mă tem.

"Totusi Sarrah nu pot sa nu remarc ca pentru cineva atat de analitic iti sare tandara prea repede si cred ca de data asta ai analizat slabut ca ti-a sarit si degeaba...nu ca ar fi prima data01))"

Atunci, de ce fusesi banata scumpo?

La mine e ok, te-am jignit, dar m-ai provocat.
Nu raman mai prejos, nu te ingrijora!
Sa stie si ceilalti membri, ca iti raspund taios la provocari, desi nu voi mai activa, iti las placerea.
Dar ai grija cu atacurile la persoana si fara discriminari, citeste regulamentul!

Si Anuk, daca nu cunosti mesajul, nu jigni la randul tau. Ca ai vazut, iti raspund cu aceeasi moneda.

Daca aveai dreptate, duduia nu era banata.

"Banuiesc ca doare ca deh,loc sensibilos, cat priveste "placerea obsesiva" poate pt el ,care-i beneficiar,pt ea, sigur nu ,ca doar trudeste si atat 09 nu vad care-ar fi placerea."

In ce priveste chestiunea asta, daca as avea un sot mi-as da si viata pentru el.
Se intelege ca nu-l las sa apeleze la prostituate; ma are pe mine, nu?
Sigur, ar trebui sa intoarca la randul lui "serviciile". Altfel...ciuciu!
Pai ori il iubesti cum trebuie, ori nu! Si viceversa.
Ca-i bine sau rau, naiba stie.

"Este incredibil ce citesc,anuk...Eu nu am vazut postarea pe care tocmai mi-ai artatat-o pentru ca nu eram pe forum.Multumesc ca mi-ai aratat-o.Cat despre replica lui Sarrah...e ultima treapta a decaderii unui limbaj,cu atat mai mult cu cat as avea doar o remarca de facut si aceea ca ar vrea ea sa fie ,,jeg,, asa cum sunt eu macar unu la suta,dar ...tocmai a dovedit ca acest cuvant i se atribuie ei in proportie de suta la suta si fara ghilimele...Poate ca un om care are atata ura si vrea sa denigreze un om asa de tare cu toate ca a facut destule rele cat sa obtina informatii ilegale si sa stie ca acest ,,epitet,, nu ii poate fi atribuit nici macar 0,001% e doar un om demn de mila si de dispret,dar probabil ca pentru acest user Sarrah minciuna ,ingamfarea si denigrarea sunt un mod de viata.Imi pare rau ca te dezamagesc Sarra,tu care esti un om cu asa multe calitati umane si care folosesti sapunul si creme pentru a fi ,,curata,, dar incercarea ta de a ma face ,,jeg,,a esuat pentru simplul motiv ca n-as putea fi nicidata,iar daca ti-am tinut isonul pe aici e fost doar din pura distractie lingvistica.Eu voi ramane pe aici atata vreme cat imi va face placere si cat oamenii cu care dialoghez raman...oameni ,oameni care nu fac dintr-un dialog nici motiv de ingamfare,cu toate ca poate unii dintre ei sunt mult mai pregatiti decat mine,oameni care au simtul umorului,oameni care au capacitatea de nu obtine ceva calcand in picioare o imagine virtuala a altcuiva numai pentru a arata lumii ce extraordinari sunt ei ...Oricum ,avem loc pe forum toti ca doar e libertatea exprimarii,cu toate ca de exprimareata in ceea ce ma priveste eu nu am nevoie.Un om care atata ,,inteligenta,,incat sa transforme o replica intr-o jignire gratuita nu cred ca merita nici macar un cuvant din partea mea.Eu am vrut sa ma comport cu tine intr-un spirit vesel si care sa nu depaseasca limita bubului simt,cu toate ca am o aversiune vadita pentru homosexuali si pentru ceea ce sunt ei,am trecut peste asta,dar ca o jignire de acest fel sa vina de la unul e prea mult."

Daca tot te dai mama, comporta-te ca o mama, nu ca un badaran, cum esti de fapt!
Vezi cu acuzele ca am obtinut informatii ilegale...
Pai tu singur te dai de gol prin atitudinea specific badaraneasca.
Si repet, fara discriminari, mai citeste regulamentul.
Atacurilor si replicilor ce ma vizeaza direct le voi raspunde taios, indiferent din partea cui vin.
Nu o sa ma las calcata in picioare de un oarecare.
Am spus, daca vrei sa te cred, jura tu, lasule, ca esti ceea ce spui, altfel esti un maaare nimic.

Daca ai aversiune fata de homosexuali, mie mi=e scarba de badarani.
(intentionat semnul egal)

Pentru cine citeste si nu stie despre ce-i vorba, acest user zis Degetica m-a facut infecta.
Sa stie toata lumea ce si cum.

Sa mai zici ceva de mine ca albie de porci te fac.

O mama adevarata ma trata altfel, sau macar isi vedea de treaba ei.

Nu ma las calcata in picioare, sa va fie clar!
In rest, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!

Ah, nu va e bine, sa ziceti, dar sa nu va zica nimeni nimic?
Nu e chiar asa.

Daca ti-ai facut forum, nu inseamna ca poti calca in picioare pe cineva, Anuk!
Vad ca esti inregistrata in aceeasi zi cu Gogu, asa ca puteti fi rude.
Daca pastrati un mediu civilizat, e ok.

Sarrah, iti voi prelungi banarea daca nu incetezi. Si, precizez si aici, sanctiuni de diferite grade vor fi aplicate ori de cate ori rugaminti repetate ale moderatorilor nu vor fi respectate, indiferent cine e userul implicat. Dati-o incolo de treaba, nu va cere nimeni Luna si stelele, nu va cere nimeni sa va aruncati pe geam. Punct.

Geox, totul e OK atata timp cat nu sunt atacata.
Mai am acces la 1132653423 calculatoare, dar nu am obicei sa intru in casa nimanui altfel decat in mod civilizat.
Sa incetez SA MA APAR???
Ca nu am inteles! Daca ma banezi si sunt atacata in continuare, pana in panzele albe merg!

Nu ma atacati, nu ma faceti voi pe mine infecta!!
Atat va spun. Ai forum, nu esti mai presus de lege!
Va supuneti legilor bunului simt in primul rand.

Incetati sa mai das nas badarancei aceleia.
Nu am facut decat sa-i intorc "politetea".

Am zis!

...Ca luam postarile si vedem in ordine cronologica ce si cum...
Eu mi-am vazut de ale mele.

Sa-si vada fiecare de ale lui. Poti bana, nu asta e problema. Dar vedeti-va de forum in mod civilizat.

De un bun simt minimal da dovada cel care nu se apuca sa ameninte in mod gratuit. De un bun simt minimal da dovada cel care atunci cand intra intr-o casa, nu sare la gatul gazdei. De un bun simt minimal da dovada cel care este in stare sa respecte niste reguli; in cazul de fata, regulile forumului nu sunt excesive, inclusiv cele in ceea ce priveste rezolvarea disputelor personale intre membri la nivel privat, fara a obliga toata lumea, respectiv pe cei neimplicati, sa asiste la paruieli. In rest, e multa vorbarie inutila iar eu nu am nici timp si nici chef sa mai urmaresc chestii ieftine de genul cine a inceput si de ce. Respectati regulile si nu va injurati in public ? E ok, chiar daca nu va agreati. Nu le respectati, atunci se aplica sanctiuni de diferite grade si am terminat balciul. Punct.

...in timp ce gazda poate lua ciomagul. Am inteles.
Ah, nu conteaza cine incepe, cotonogesti pe cine ajungi din urma. Am inteles.
Bine, tu nu ai zis nimic, Anuk insa isi da cu presupusul si sustine individa, fara sa stie ce a spus aceasta, fara sa se intrebe de ce o fi fost banata.
Daca e gazda, pac bastonul!

Ce dragute sunteti... mi-as dori sa va vad impreuna intr-o cusca si sa va privesc cum ati supravietui, ce spectacol ,ce demonstratii de intelepciune si mai ce ... ,ca Sarrah care este dornica de o partenera cum s-ar descurca oare la cata energie are ...

pt tabuleth
"Se pune bulgurul intr-o oala si se toarna peste el 650 ml apa. Se da in clocot, se micsoreaza flacara si se fierbe bulgurul incet 10 minute, sau pana ce este fraged si a absorbit tot lichidul. Se rastoarna bulgurulin castron ,se pune uleiul si se mesteca usor sa se desfaca bob cu bob, se pun toate ingrediente ,se amesteca si se da la frigider pt 2 sau 3 ore. "
niciodata bulgurul nu se fierbe
exista doua tipuri de bulgur:unul fin pt tabuleth si chiftele si altul mai mare,pentru pilaf
bulgurul fin se acopera cu apa calduta,se lasa max 10 -15 min,se scurge f bine de apa ,trebuie sa ramana putin crocant,nu moale,mai al dente,nu fleasca.
de bulgur "fraged" nu am auzit si nici nu mi l imaginez...
se mananca imediat ce a fost preparat
in preparatul original ,alaturi de zeama de lamaie se foloseste si sucul de rodii
obligatoriu menta
iar facultativ,nuca macinata

pesto...la mama lui si pesto in general=busuioc,muguri de pin.ulei de masline,parmezan,sare ,usturoi
fara alte balarii,leurda,ulei de rapita,nuci,caju,arahide sau ce mai ai prin camara
bucatariseala este o arta,snitele din parizer sau alte improvizatii gen linte cu peste etc nu reprezinta vreo fantezie culinara si in general rafinamentul culinar n-are legatura cu improvizatia,nu orice merge cu oricare...

In bucatarie este admisa improvizatia ,ca sa nu spun ca este indicata .
Cus -cusul si bulgurul marunt intr-adevar nu se fierbe , cel mare ca bobul de orez , se fierbe,aldente.
Cat priveste pesto....nu-i doar o singura varianta,slava cerului, dupa gust si dupa buget :P

Cat priveste "rafinamentul culinar" .....nu discut, mai informeaza-te citindu-i pe marii bucatari.

pai n-ai ce discuta,intr-adevar,ca nu ai tangente
daca ii vei ...citi sau privi vreodata pe marii bucatari,vei observa in primul rand ca un meniu nu se face la plezneala ci dupa anumite criterii elementare
in rest,numai bine...

Back