• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

OFF-TOPIC pentru guesti

Logheaza-te , implica-te ,da-ne lectii nu-i cu suparare,eu ,atata ma pricep ,ce sa-i faci,fiecare cat poate.....

Plezneala sau plesneala?
Unul a zis de mic "pleama" la "palma"..."Cand ti-oi da o pleama..."
Pleama i-a ramas numele. Poate ca e acelasi, pana se logheaza ii zicem "pleama". Daca tot ne-a pleznit.
Hai mai, ca daca nici Anuk nu citeste, eu ce sa mai spun? citat: "daca ii vei ...citi sau privi vreodata pe marii bucatari..."
Plezneala...dovada ca e cineva "citit"....m-am convins 100%.

Ma intreb cel sau cea care a scris ca anuk nu are tangente cu bucatatia stie sa fac macar un cartof pai fara sa-l arda?:)

Fetelor, sa nu fim tendentioase, este posibil sa fie cineva care sa fie "doxa" in bucatarie, de aceea repet invitatia de a se loga si de a ne impartasi din vastele sale cunostinte,omul cat traieste invata,si eu sunt deschisa la noutati .

cum gatesc eu ma priveste doar pe mine . ce ma freaca pe mine de marii bucatari . daca nu-ti convine , posteaza meniurile tale

Sa inteleg Adi ca tu ai fost guestul cu comentariul vizavi de abilitatile culinare ale...Mi-e greu sa cred asta...Si cum gatesti tu e adevarat ca te priveste si ca barbat singur ,chiar daca ti-ar iesi cartofii arsi ai o scuza:))) .Cat despre meniuri...e suficient ce posteaza anuk,ca sunt convinsa ca marea majoritate a femeilor in general casatorite de pe forum stiu sa incropeasca o lingura de mancare,insa ceea ce posteaza anuk nu strica niciuneia.

poftim ???? nu acuza aiurea . eu daca aveam sa-i spun ceva , cuiva ... ii spuneam logat . era o replica adresata guestului

Nu te acuz ,mai , doar ca nu-mi venea sa cred ca tu ai putea sa scrii asa ceva si uite ca nu m-am inselat.Mi-a venit inima la loc.Adica ma insel eu de multe ori,dar in privinta ta nu cred:P

...Poate ca nu a fost cu talc dedicatia..."I'm Not Your Toy"
Nu, ai fi doar coleg(a) de forum. Dar, cum ai spus "salut" probabil esti baiat. Nu conteaza.
Oricum , frumoasa melodie!

Ma bucur ca v-a placut. Baiat, da. Nu prea am eu timp de forum, muncesc pana noaptea tarziu. Azi e duminica si ma duc in club, poate mai agat ceva ca ultima m-a lasat cu ochii in soare la propriu, la mare. Da' nu e bai, are balta peste. Le prinzi usor, usor se duc. Fug si eu, poate mai vorbim!

Ceva imi spune ca barbatii sunt ca vanatorii si pescarii..."usor le prinzi..."
Bafta, depinde ce-ti doresti de la viata.

Hei, nu imi petrec noptile in cluburi, dar ma mai distrez si eu. Acum mi-am incheiat programul de munca. Sunt liber-profesionist, montez gresie, faianta, parchet, orice amenajari de interior si exterior, hidroizolatii sau termoizolatii, etc...
Bafta si tie!

OK, te cred pe cuvant. Dar intelegi ca, daca le spui asta fetelor, se gandesc ca nu mai ai prea mult timp si pentru ele.
Administreaza-ti mai bine timpul. Inregistreaza-te daca vrei sa mai discutam.

Guest said:
Hei, nu imi petrec noptile in cluburi, dar ma mai distrez si eu. Acum mi-am incheiat programul de munca. Sunt liber-profesionist, montez gresie, faianta, parchet, orice amenajari de interior si exterior, hidroizolatii sau termoizolatii, etc...
Bafta si tie!

Hei, inchisesem calculatorul, dar mi-am amintit de tine.
Cum le agati pe tipe? Stii sa dansezi?
...Sunt umede, dar te pricepi, nu?

Iti dedic si eu o melodie, sper sa-ti placa negresele!

Guest said:
Si inceputul unei noi zile de munca...

Ce-ti e si cu banii astia...si daca-i ai, nu stii ce sa faci cu ei...
Poate ca-i mai bine asa, ii spargi si te distrezi!

Back