RE: Vision Chapter II Manuli
(01-09-2012 3:14 PM) Guest Wrote:
... They do not matter are too happy that I finally decided not to end with this forum. God will shine as it's not too tarziu.Doamne help !
Manuela,
because you have decided to conclude definitively on this forum you came in here today after your ban has expired?
Ah, I forgot ... do not have access to chat ... Bad luck!
Vroiam sa vad dac ai cuvant si ma debanezi,doar atat,.Speram ca m-am inselat in ce te priveste,dar nu a fost asa.Tu ai fost si vei ramane un ,,imbarligator,,...lupul isi schimba paarul daar naravul ba,,asaa si tu ,schimbi doar mici lucruri pt a iesi invingator,te incapatinezi saa ai dreptaate chiar caand nu i.Urat si indoielnic caracter ai gogu,barfesti maia ru c ao muiere,instigi lumea la rele,minti de ingheata apele,chiar nu gasesc ceva pozitiv la tine.Fii fericit daca poti,ca de schimbt nu te maia schimbi nici intr-o 1000 de ani.Si inca cev maa bucur nespus ca nu maia fac parte din ,,premonitii,,care de fapt ar trebui sa-i schimbi numele ,ca nu mai prezice nimeni....sau nu ti-ar mai aduce profit?mai bine l-ai numi ,,birtu lui gogu,,ti s-ar potrivi mai bine.Incearca sa nu ma mai pomenesti tu si altii ca tine ,ca nici eu nu va am grija.