• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

OFF-TOPIC pentru guesti

Guest said:
nu mai am nevoie sa ma duc la un teatru de comedie ! =)) =)) =))
ai niste gusturi de 2 bani in materie de teatru. cred ca n-ai calcat in viata ta pe acolo.

multumesc mod,esti tare amabila,in locul tau nu as baga mana in foc!
ma refeream la teatrul facut de manuela, daca nu ai inteles :))
si nu te mai da dura,ca nu te aranjeaza!
scuze de deranj,nu mai intervin alta data,dar o plac prea mult pe manuela ca sa ma fi abtinut ! =)) =))

mod1 said:
Guest said:
in acest moment acest cont este banat. Motivul banarii: Nesimtire crasa
Banarea va fi suspendata: 01-11-2012, 10:06 AM deci alta minciuna gogonata(vine de la gogu) cica ,ma baneaza o saptamana dar el a pus un an aproape,auzi nesimtire crasa....da ce ti-am facut,ti-am spus adevarul care doare....sterge si mesajul asta,cum ti-e obiceiul.

manu, pana acum mereu ti-am tinut partea. dar daca mai vad o singura data un atac la gogu, din ala cu nesimtire, ma supar rau pe tine.

Mod,
Nu are nici un sens.
Astia "e" oamenii, cu astia defilam...

Manuela,nu am fost pe chat atunci cand ai fost banata,dar am recitit in arhiva.Indiferent ce sustii tu sau "amicii"tai tu esti cea vinovata.Ai facut din nou o criza de personalitate si te-ai manifestat foarte urat.Te-as fi banat si daca ai fi avut aceeasi atitudine fata de un coleg de forum...dar fata de Gogu!!!Cu iesirile si crizele pe care le ai periodic in ultima vreme...sunt sincer multumita ca nu mai faci parte dintre noi.Cat despre credinta in Dumnezeu...cu totii o avem in suflet...cu totii credem intr-un fel sau altul...dar bunul simt nu ne lasa la facem parada de asta asa cum faci tu.Asa ca...mergi cu Dumnezeu,iar printre noi revino doar daca iti schimbi atitudinea!

Intr-adevar, Gogu a fost extrem de rabdator, ca sa nu spun mai mult. Pana la urma, Gogu este cel care este proprietarul forumului, asa ca atitudinea manuelei este de-a dreptul incalificabila. Nu te ratoiesti la gazda care te-a primit in casa, totusi. Pe mine manuela m-a amenintat de 2 ori, pe chat, in vazul lumii, am trecut cu vederea.
De regula eu nu prea banez, nu prea am experienta in materie de banat oameni....>D<8-x>:) Adica, mai mult latru decat musc...:D:D8-x
Pe cutremur.net l-am banat doar pe gardianul acela public din calarasi (care la un moment dat venise si aici), tipul a proferat in mod repetat obscenitati la adresa unui moderator, dar si a unor useri obisnuiti, nu am avut de ales, a trebuit sa il expulzez, era din calea afara de maidanez, ca sa zic asa. De asemenea, l-am banat pe mvictor, care intrase pe cutremur.net si incepuse sa ma ameninte fara rusine...asa, de parca era pe tarlaua dumnealui.

Da geox tu esti baiat destept ,cu mult bun simt ca si ,,liderul vostru suprem,, voi aveti credinta emerem nu?de asta il numiti ,,barbos ,,pe dumnezeu,si in alte multe feluri,curvar ,betiv etc fiindca aveti credinta.....continuati sa laudati atitudinea dracilor ,ca sa inteleaga tot crestinul din ce tabara faceti parte.Pt Adrian...daca ar durea prostia tu ai urla de dimineata pana seara...ai grija sa nu se intample sa doara intr-adevar.Iar despre aaceasta gazda minunata care e laudata si venerata in ultimul timp,poate ii ridicati si un statuie ceva,sa nu uite cum de are ataat de multi useri,si sa nu uite cum ma indemna sa nascocesc viziuni dac nu le am numai sa aiba rating....daca tot e sa dam cartile pe fata,si mai intrebati-l daca vrea sa fie sincer ce ii raspundeam eu.Intotdeauna ziceam ca nu as vrea sa se intample lucrul asta.Acum nu mai are importanta sunt mult prea fericita ca m-am hotart definitiv sa inchei cu acest forum .Dumnezeu sa va lumineze cat nu e prea tarziu.Doamne ajuta!

Eu cred ca Dumnezeu ar trebui sa-ti lumineze tie mintea ... dar ma rog. Fiecare il are pe Dumnezeu in inima lui, si poate nu vrea sa se laude. Tu ai impresia ca zicand de Dumnezeu si de Biblie in fiecare zi, te face mai crestina ca altii ?? Evident ca NU. Eu cred in Dumnezeu in felul meu, altii in felul lor.... Dar asta nu-ti da dreptul sa zici ca laudam "atitudinea dracilor" , ok ?
=)) =)) =)) =)) Esti mult prea fericita ca te-ai hotarat sa inchei definitiv cu forumul asta..... dar postezi, =)) =)) =)) deoarece nimic nu te poate face mai fericita decat sa postezi pe www.premonitii.ro =)) =)) =)) =))) =)) =))

Daca prostia ar durea..... ne-am plictisi =)) =)) =))

vezi-ti de resepata ta ca esti un pici care pozeaza in haine de adult,abtinete sa mai scrii in mobo in numele meu ,mai ales cu id meu ,ca s-ar putea sa ai probleme,in curand voi sti cine scrie cu id meu si nu v fi bine deloc

Guest said:
vezi-ti de resepata ta ca esti un pici care pozeaza in haine de adult,abtinete sa mai scrii in mobo in numele meu ,mai ales cu id meu ,ca s-ar putea sa ai probleme,in curand voi sti cine scrie cu id meu si nu v fi bine deloc

Cand o sa afli cine e astept scuze , deoarece eu NU mai postez pe mobotix de cel putin 7-8 luni , NU am postat NICIODATA in numele unei persoane sau cu id-ul ALTEI persoane !!! Eu am alte lucruri mai importante de facut decat sa rad de altii mai in varsta ca mine... Am vazut ora la care s-a postat... Eu am plecat de acasa la ora 11:00 si am venit la 15:15 . Ora la care s-a postat a fost in intervalul cand eu nu am avut acces la PC, deoarece cum am spus ,am avut lucruri mai importante de facut. Nu am timp de "glume" din astea de prost gust... dar ma rog tu poti sa crezi ce vrei, fiindca m-am saturat ca toate prostiile sa mi se sparga in capul meu . Deci cum am mai spus astept scuze pentru acuzele astea MINCINOASE !!!

Guest said:
abtinete sa mai scrii in mobo in numele meu ,mai ales cu id meu ,ca s-ar putea sa ai probleme

Daca nu sunt indiscreta ,la ce fel de probleme te referi? Dupa ce afli si sunt sigura ca nu e Adi, denunti persoana la politie?

Cand Dumnezeu vrea sa piarda pe cineva, mai intai ii ia mintile - Proverb romanesc

RE: Vision Chapter II Manuli
(01-09-2012 3:14 PM) Guest Wrote:
... They do not matter are too happy that I finally decided not to end with this forum. God will shine as it's not too tarziu.Doamne help !
Manuela,
because you have decided to conclude definitively on this forum you came in here today after your ban has expired?
Ah, I forgot ... do not have access to chat ... Bad luck!
Vroiam sa vad dac ai cuvant si ma debanezi,doar atat,.Speram ca m-am inselat in ce te priveste,dar nu a fost asa.Tu ai fost si vei ramane un ,,imbarligator,,...lupul isi schimba paarul daar naravul ba,,asaa si tu ,schimbi doar mici lucruri pt a iesi invingator,te incapatinezi saa ai dreptaate chiar caand nu i.Urat si indoielnic caracter ai gogu,barfesti maia ru c ao muiere,instigi lumea la rele,minti de ingheata apele,chiar nu gasesc ceva pozitiv la tine.Fii fericit daca poti,ca de schimbt nu te maia schimbi nici intr-o 1000 de ani.Si inca cev maa bucur nespus ca nu maia fac parte din ,,premonitii,,care de fapt ar trebui sa-i schimbi numele ,ca nu mai prezice nimeni....sau nu ti-ar mai aduce profit?mai bine l-ai numi ,,birtu lui gogu,,ti s-ar potrivi mai bine.Incearca sa nu ma mai pomenesti tu si altii ca tine ,ca nici eu nu va am grija.

Manuela (sau sa ma adresez si prietenei tale Cristina Teodora Darjan?),
=)) nu inteleg ce spui tu acolo, cum la fel nu inteleg de ce nu postezi inregistrata :)
Am uitat, daca te inregistrezi, nu mai ai acces la chat, si pe tine asta te doare, nu?
Si am mai uitat ceva, te victimizezi aiurea. Ai intrat ieri si ai vazut ca nu esti banata, dar tu sustii in continuare ca esti banata.
Si apoi strigi ca sunt mincinos... Parca imi aduc aminte de o zicala romaneasca despre un lotru' ce striga in gura mare "prindeti hotzul".
Dar stai linistita Manuela, noi ne-am obisnuit cu tine si te cunoastem destul de bine. Nu are sens sa faci teatru cu noi. Pune mai bine mana si comporta-te civilizat, pentru tine si pentru copilul tau, deoarece de viata mea am eu grija.

PS Oare nu ti-e frica ca te loveste barbosu' cu vreun fulger, pacatoaso? Sau de aia te-ai bagat la post si penitenta? Crede-ma, nu este suficient, trebuie in primul rand sa te schimbi la suflet, nu la ce mananci si ce citesti ;)

Gogule, eu nu-i mai traduc manuelei de mult nimic pentru ca nu mai am timp sa traduc mereu si mereu aceleasi lucruri luate de pe bloguri. Si te rog nu-mi mai poci numele - se scrie cu î nu cu a. Ok ? Multumesc.

Angela74 said:
Guest said:
abtinete sa mai scrii in mobo in numele meu ,mai ales cu id meu ,ca s-ar putea sa ai probleme

Daca nu sunt indiscreta ,la ce fel de probleme te referi? Dupa ce afli si sunt sigura ca nu e Adi, denunti persoana la politie?

Mda, am si io o curiozitate si nu ma baga nimeni in seama. Mai bine.

Guest said:
Gogule, eu nu-i mai traduc manuelei de mult nimic pentru ca nu mai am timp sa traduc mereu si mereu aceleasi lucruri luate de pe bloguri. Si te rog nu-mi mai poci numele - se scrie cu î nu cu a. Ok ? Multumesc.

Mea culpa.
O sa incerc sa scriu cu î de acum inainte, desi cred ca va fi i.
Dar asta e un amanunt de nebagat in seama... :)

Poi si de ce nu ii mai traduci? Nu mai e buna intelegere intre 2 prietene foarte bune?

Back