• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

OFF-TOPIC pentru guesti

Am specificat = sunt mereu si mereu acelasi lucruri scrise sau preluate de la autori diferiti. De ce sa traduc 100 de bloguri care spun acelasi lucru ? Si de regula numai balarii.
Nu am inteles insa de ce ai scris ca mi-a dat si mie accesul la contul ei ? Stii bine ca nu este asa. Casca ochii la ip-uri si nu mai imi pune in cârcă lucruri care nu le-am facut.
Si sunt prietena cu manuela in egala masura in care sunt si cu tine ! Nu ne-am vazut, nu ne-am vizitat.
Oricum, te-as ruga sa nu mai asociezi numele meu la fiecare cearta de-a ta cu manuela. Ok ?
Multumesc.

Gogu esti sub orice critica ,vb de copilul meu?cine iti da dreptul sa amesteci puiul meu in discutiile tale murdare?Tu sa fii in stare sa ai copii tai si sa vb de ei nu de-a altora!Sa-ti fie rusine ,daca stii cu ce se mananca asta!Si nu o mai amesteca pe cristinateodora in discutiile noastre,fraiere eu eng o vb de cand aveam 5 ani daca tot vrei sa stii,dar v-am lasat sa vad ce maai barfiti,de ,,analfabetismul ,,meu.Habar nu aveti despre mine,cu toata ,,cultura ,,voaastra si extrasenzorialii vostri.Sper sa fie ultimul mesaj pe care vi-l maai adresez ,deja m-am ,,murdarit,, mai mult decat trebuie.

» adrian1988 - 12-01-14:19 - I go out more go when I get home one day meal ... It increase employment
» adrian1988 - 12-01-14:15 - Well this for fun. Smart wife
» Angela74 - 12-01-14:14 - AP
» Angela74 - 12-01-14:14 - see search from those with slightly School
» adrian1988 - 12-01-14:14 - A day bunaaa
» adrian1988 - 12-01-14:13 - What is the country chicks ... there remain
» Angela74 - 12-01-14:13 - calm e sangue freddo
» Angela74 - 12-01-14:13 - vb is the acyl
" Emeritus - 12-01-14:13 - a good day
» Angela74 - 12-01-14:13 -
» Angela74 - 12-01-14:13 - IAU, and to stick by BRB, we see
» adrian1988 - 12-01-14:12 -
" Emeritus - 12-01-14:12 -
" Emeritus - 12-01-14:12 - not yet
» Geox - 12-01-14:12 - Adi is more complicated
» Geox - 12-01-14:11 - see
» Geox - 12-01-14:11 - Adi ... hm, I do not know if he went
» adrian1988 - 12-01-14:11 -
» Geox - 12-01-14:11 - Nita like having 2 to 8, so he went
» Angela74 - 12-01-14:11 - I know that is not deserved, technically
» Angela74 - 12-01-14:10 - makes a good impression
» Geox - 12-01-14:10 - average 2
» Angela74 - 12-01-14:10 - curious as I come out at school
» Geox - 12-01-14:10 - all I remember is that Black has remained
» adrian1988 - 12-01-14:10 - Share gains with claims?
» Geox - 12-01-14:10 - I catalog here
» Angela74 - 12-01-14:10 - I do not know if it's worth
» Geox - 12-01-14:10 - tonight will say exactly
» Angela74 - 12-01-14:09 - Geox
» Geox - 12-01-14:09 - I forgot to give the situation
» Geox - 12-01-14:09 -
» Geox - 12-01-14:09 - Angela, you think you're the only one who had last semester, note 10 to me
» Angela74 - 12-01-14:08 - poi not? If you cook
» adrian1988 - 12-01-14:08 - Not too fat not forget fetili k me
» Angela74 - 12-01-14:08 - Ciao eme, passed your nerves?
" Emeritus - 12-01-14:07 - Ciao angi
» adrian1988 - 12-01-14:07 - Yes?
» Angela74 - 12-01-14:07 - 82 di Kili not bad
» Angela74 - 12-01-14:07 - additives give better stay BRE,
» adrian1988 - 12-01-14:07 -
» Angela74 - 12-01-14:06 - ciao, I returned, for less
» Geox - 12-01-14:06 -
» adrian1988 - 12-01-14:06 - you crack
» Geox - 12-01-14:05 -
» Geox - 12-01-14:05 - so you want yet
» adrian1988 - 12-01-14:02 - I am 82kg and are still growing
» Geox - 12-01-14:01 - do not get fat
» Geox - 12-01-14:01 - not too much popes
» Geox - 12-01-14:01 - large appetite Gogu
» Bodo - 12-01-14:01 - Thanks

cunosc sau nu eng?

=)) nu ştiam ca : o zi bună = a day buna =)) =)) stiti vb. aia : daca taceai filozof ramaneai . Traiasca google translate :D

Sunt o gramada d greşeli:) traducerea e pe langa =)) d la 5 ani faci tu engleza... =)) gaseşte alti fraieri. La 100 de ron plateşti tva-ul?

sunt Rucsa,pot sti si eu de ce am fost banata?
am incercat sa postez un banc si am avut neplacuta surpriza sa constat ca m-ati banat instant...

bag sama ca singurul moderator care era prezent era emer
ei trebuie sa-i "multumesc "pt asta?

deci,merci si pa

te-a banat softul anti spam, probabil ai nimeit un ip din baza lor de date. apareai ca spammer. s-a rezolvat acum :19:

Rucsa,nu am nici o legatura cu banarea ta.Aveam situl deschis,dar eram la tv nu la calculator...altfel te-as fi salutat.Bine ai revenit printre noi.

rucsa said:
sunt Rucsa,pot sti si eu de ce am fost banata?
am incercat sa postez un banc si am avut neplacuta surpriza sa constat ca m-ati banat instant...

bag sama ca singurul moderator care era prezent era emer
ei trebuie sa-i "multumesc "pt asta?

deci,merci si pa

Termina-te cu balariile :P
Nu te-a banat nimeni, ai "nimerit" pe antispam.

gogule stapanest-ti animalele ca de-al de geox care ma face excroaca ordinaara,e moderator ,si vb ca ultimul tigan,excroaca ordinara ,sa o faca pe masa,nu pe mine ochelaristul ,si libidinosul dr,chiar nu mai exista bunul simt deloc acolo?GEOX ESTI UN MARLAN ,SI TARANOI PROST,SI O DEMONSTREZI IN FIECARE ZI!ce tot i cu mine mai marlane?vezi-ti de cutremurele tale dementule ce esti,obsedatule ,si nu te tot lua de mine jegosule!vrei mahala vb ca la mahala obsedatule,daca e nevoie cobor si la nivelul asta.

deja ma-ti inmormntat?frumoooos nu am ce zice.....cinste voua ,geox ,emerem adi,si ceilalti care ma iubesc la fel de mult nu uitati ca nu mor caii cand vor cainii.......si va urez binele pe care mi-l doriti fiecare dintre voi sa vi-l de Dumnezeu voua inzecit.

hmmm.... imi pare rau ca te dezamagesc... dar nu sunt atat de macabru incat sa-ti doresc tie moartea :) Iar imi aduci acuze degeaba ... de ce ?? Nu cumva tu postezi impotriva ta sau unul din prietenii tai ca sa ai motiv sa te legi de noi ??? Tu inca nu ai inteles ca nu ne interesezi, gata Game over !!! Noi am mai comentat de tine in seara cand Gogu ti-a zis de ce nu te loghezi ....si in seara cand pe mobotix se zicea ca ai murit ATAT. Pe tine asta te doare , ca nu ne mai intereseaza de tine . Eu inca astept scuze, dar culmea.... ca ma acuzi de lucruri neadevarate in continuare. Culmea ca mesajele de pe mobotix sunt postat iar cand nu eram online :) vb de persoana mea .
Trist cand pe unii ii ocoleste inteligenta

Manuela esti de o rautate rara si de o nesimtire crasa.Nu te-am inmormantat noi.Prietenii tai de pe mobotix au facut-o.Acolo a aparut stirea despre "moartea" ta ,iar adi se intreba daca ar putea fi adevarata.Ca s-a mai discutat despre tine?!E adevarat...din cand in cand s-a mai discutat despre faptul ca esti o sarlatanca ce inseala lumea dandu-se drept clarvazatoare si cerand plata pentru false premonitii...s-a mai discutat si despre comportamentul tau de persoana cu dizabilitati psihice si despre limbajul tau de mahala.Dar...toate astea sunt doar adevaruri...asa ca de ce reactionezi?!Stai in banca ta...noi stim foarte bine cine/ce esti si avem grija sa nu-ti mai iasa nici o inselatorie pe net.Nu vrem sa te mai folosesti de forumul nostru pentru a-ti face reclama.Ai inselat destule persoane asa.GATA.Pentru noi nu mai prezinti nici o importanta.Esti doar un fost membru de a carui falsitate si meschinarie ne-am lamurit.Mergi cu Dumnezeu.Nu-ti vrea nimeni moartea ,numai o persoana bolnava ar putea crede asta. Si ,daca mai ai o minima decenta,renunta sa mai vii aici cu comentarii de prost gust.Nu va mai sta nimeni sa-ti comenteze"balariile".

emerem imi faci o f mare greata,dar imensa ,cum in cuvinte nu o pot exprima,te dadeai mare senzitiva,dar cum nu ti-a mersla istrate cu diferite nik ti-ai incercat norocul in premonitii unde ai fost primita,ca de nu multi cunosc dedesubturile tale....si aici tot asta incerci,sa te remarce cineva ca mare ,,senzitiva,,dr nu te baga nimeni in seama
cat despre sarlatania me ia zi cui am luat eu banii pt predictii?mai gandeste un pic si vezi un pic cine ia banii omenilor,eu>sau tu?vezi-ti de ,,borsul tau femeie si nu te lua de mine aiurea sunt prea doamna ca sa cobor la nivelul tau de mahalagioaca cu fite de doamna.

Ai luat banii ogarului,lui hawaii ...si nu numai.Nu sunt o senzitiva.Nu am fost niciodata si nu am pretins vreodata ca as fi.La istrate am avut doar doua nikuri:emerem-cu care am fost banata pentru ca eram mod aici...si cel actual.Nu am probleme de personalitate si nici psihice ca tine.Deci nu caut sa fiu remarcata.Nu am nevoie sa fiu bagata in seama.Sunt OM si atat.Ceea ce nu se poate spune despre tine.Mai mult nu iti voi mai spune niciodata.

:O :O :O :O :O

Guest said:
Si nu o mai amesteca pe cristinateodora in discutiile noastre,fraiere eu eng o vb de cand aveam 5 ani daca tot vrei sa stii,dar v-am lasat sa vad ce maai barfiti,de ,,analfabetismul ,,meu.Habar nu aveti despre mine,cu toata ,,cultura ,,voaastra si extrasenzorialii vostri.

ce mai doamna =)) =)) =)) O doamna care se respecta nu ar vorbi cu "fraiere" :D :D :D

Greata este senzatia neplacuta pe care o acuza si unii bolnavi de ficat, de stomac, de pancreas, de apendicita acuta sau cronica etc. Greata mai poate fi intalnita si la majoritatea femeilor, atunci cand sunt gravide.
Dietoterapie
- trebuie evitate mancarurile acide precum tomatele, citricele si alimentele cu aroma puternica (in special pestele)
- evitati consumul de ciocolata sau de alimente condimentate
- eliminati din dieta produsele lactate
- nu consumati alimente sau bauturi care contin cofeina
- sunt recomandate ceaiurile de ghimbir, musetel, menta, anason, chimen, frunze de zmeura, lavanda, cuisoare, ginseng
- incercati o dieta bazata pe banane, orez, paine prajita, suc de mere
Fitoterapie
Uz intern:
- infuzie de radacina de melisa (10 grame la un litru de apa), 1 – 2 cani pe zi;
- infuzie de busuioc (o lingurita la o cana de apa), 1 – 2 cani pe zi;
- infuzie de flori de levantica (30 de grame la un litru de apa), 1 – 2 cani pe zi;
- infuzie de cimbrisor (15 grame la un litru de apa), o cana pe nemancate, micul dejun luandu-se dupa cateva ore;
- decoct de menta (o lingurita la o cana de apa), 1 – 2 cani pe zi sau de musetel (10 capete la o cana de apa), 1 – 2 cani pe zi, ambele calde.
Reflexoterapie
- frecare usoara pe dosul mainilor cu dintii unui pieptene, incepand de la varful degetelor
Alte remedii
- sugerea unei bucati de zahar pe care au fost puse cateva picaturi de esenta de menta sau de rachiu;
- mestecati ghimbir proaspat

Uite guest poate ce am postat te ajuta , ca ai zis ca ai greata din cauza unora :)

tu esti un mic pacalici nici nu meriti atentia mea,fluturi si tu cum te bate vantul,cnd cu mine ,cand impotriva mea,cand cu geox apoi impotriv lui,cum esti cu ...nici nu mi du nume,peste o luna o barfesti,tu habar nu ai ce e cu tine.Ia si tu exemplu de la ai cum e serj care isi vede de treaba lui nu se amesteca in discutii far rost ,dar in acelasi timp stie sa-si impuna punctul de vedere.E mai mic ca tine dar ai multe de invatat de la el cred ca ar trebui sa iti dea de gndit anumite lucruri ....bineinteles daca ai materie cenusie suficienta pt a deosebi unele lucruri,(cum ar fi de ex binele de rau)

Eu vorbesc asa cu GeoX ca ne permitem si ca ne cunoastem de vreo cativa ani :) si punct :D

Is un mic pacalici si nu merit atentia ta .....dar mi-ai raspuns =))))

Tanti manuela, daca ai avea har de clarvazatoare, precum te lauzi, ar trebui sa stii ca nu eu am postat pe mobotix prostiile alea. Oricum nu mai postez pe mobotix de ceva timp, din motive cunoscute pe toate drumurile. Dar...necunoscute si de catre "clarvazatoare".

tocmai fiindca am har iti zic ca tu ai postat si altii care o fac pe ingerasii .

de ce nu ii zici lui geox cam ce vb de el ,cand vb cu mine daca tot esti asa corect piciule?sau o fi minciuna ,sigur vei zice ca mint eu ,nu?

Nici nu merita sa mai comentez. Si vezi ca eu nu m-am luat de neamurile tale, draga. Sa nu crezi ca nu am vazut ce ai scris aici.

Back