• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

OFF-TOPIC pentru guesti

=)) dati prea multa atentie...
Apropo, daca este asa de "cinstita" oare de ce nu se logheaza ca sa posteze?
Am uitat, lumea o stie de mare chiorvazatoare, nu de mahalagioaica...
Asta e, mai suferim si unii dintre noi deziluzii.

Si acum ca o sugestie, poate ar trebui sa ignoram troll-ul. Un troll traieste din rahatul altora, si pe baza acestui rahat creste si se face mare, avand o imensa bucurie interioara atunci cand ii face pe altii sa arunce cu rahat in el. Probabil se uita in oglinda, acasa, si isi zice in sinea lui "ia uite-i si p'astia, cum imi dau eu mie sa pap, iar ceilalti nu observa decat ca ei arunca cu rahat".
Asa ca,
b145550923.jpg

Pe mine disputa asta tampita ma lasa rece de ceva vreme, chiar ma plictiseste teribil. Da am si io o mare satisfactie :D. Ca se demonstreaza iarasi, daca mai era cazul, ca unii dintre noi chiar avem intuitie, cu toate ca ne-o furam de multe ori, aiurea, dupa cum se constata. Dar asta e viata si leru ler e mare . Deci (ca avem si o concluzie, ce naiba :D) sa nu va mai aruncati cu capul inainte pentru a pune etichete unora dintre noi care chiar stim ce vorbim :P.

Mi-am amintit poveste cu Piatra Neamt si isteria iscata :P dupa.Aceleasi personaje, alte pozitii.

EMEREM sa mori tu ca e adevarat ca eu am luat bani lui hawaii si lui ogar?perversa mica ce esti....te tii de prostii crezand ca vei avea crezare ,iti promite manu cca nu se termina aici iar minciuna are picioare scurte,pana atunci sa iti dea Dumnezeu tie si celor dragi dupa cum vb de adevarat.

Manuela, daca tu chiar esti Manuela, de ce preferi sa scrii ca anonima si nu te loghezi?
Ai da o mai mare greutate vorbelor tale.
Asa, esti doar un alt guest...

ogarul cenusiu: buna,pentru ce sa-mi iei tu bani?
ogarul cenusiu: sincer nu-mi mai amintesc cine a platit ciorba de burta atunci cand ne-am intalnit la bicaz si cu eme.
ogarul cenusiu: imi pare rau de discutiile in care esti acum cu eme ,eu va consideram pe amandoua femei serioase.de fapt ce tot cauti tu acolo?vezi daca nu asculti de cei mai batrani
ogarul cenusiu: numai bine
manuela: nu e vb de ciorba e ca tu mi-ai dt bni pt prezis
manuela: buna esti?
manuela: <ding>
manuela:

ogarul cenusiu: pai cand mi-ai prezis tu ?eu nu tin minte sa se fi intamplat asa ceva
ogarul cenusiu: nu sunteti intregi la minte?
ogarul cenusiu: eu stiu ca m-am oferit sa-ti cumpar o tastatura cu care sa poti scrie si tu ca toti oamenii si asta era intr-o perioada in care eu eram in bani.tu ai zis ca n ai nevoie si mai tarziu nu mai aveam eu disponibil.

manuuuu ce are fata emerem asta e dusa cu capul,eu nici nu o am in lista nu o cunosc n-am afirmat eu niciodata ceva la adresa ta asta ca sa-ti fie clar chiar ma mir ca poti gandii la adresa mea ca eu am vreo legatura cu ea pacat ca nu ai ajuns sa ma cunosti iar emerem e dusa am citit in preomo la guesti si am ramas masca pfff ce tampenie mai bine termina cu ei nu le mai zice nimic daca afirma ceva lasa-i ca nu merita sa le acorzi atentie manu esti? manuuuu

vb de bunul simt emerem,nu ai limite femeie,chiar daca as fi luat bani nu era treaba ta si a nimanui ,dar nu m luat si nici nu am prezis ,mincinoaso,cum poti afirma lucruri neadevarate ,nu te gandesti ca exista un dumnezeu care vede si aude?nu ti-e rusine sa umbli cu asemenea minciuni?sa bagi oameni nevinovati in discutiile tale mizere si neadevarate?te mai dai si mare credincioasa,dar tu credinta o tii in inima asa ziceai?halal credinta ai.....RUSINE SA-TI FIE!!!

Probabil o sa sterg toate comentariile postate de cei ce au cont, dar prefera sa posteze anonim.

Sunt penibile discutiile purtate aici. Un lucru pe care nu il inteleg din partea celor de pe forum: de ce va lasati antrenati, atrasi in dicutii de acest gen? In opinia mea astfel de mesaje si autorii lor trebui ignorati.

Ai dreptate... seamana foarte mult topicul asta cu faimosul "chat" al moboticsilor...

Lasa-le Gogu pt "Asa Nu"poate unii o sa se rusineze dupa ce se vor calma,nu le rapi sansa de a citi si rusina. :P

Your forum account is currently banned. Ban Reason: Automatically banned by the Akismet system for spamming.
Ban will be lifted: Never

nu vad chatul :D

Your forum account is currently banned. Ban Reason: Automatically banned by the Akismet system for spamming.
Ban will be lifted: Never

Back