• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

OFF-TOPIC pentru guesti

Guest said:
"Cum toata lumea a citit regulamentul....sper sa-l si respecte.Fara atac la pesoana,jigniri,etc,etc.Imi face placere sa cred ca ne putem intelege ,avem loc cu totii. Ca avem opinii diferite, este firesc."

M-am delogat si n-o sa ma mai loghez.
Continuati jignirile la adresa mea, anuk!
Poate aveai datoria sa citesti mesajele asupra carora comentezi, nu.

Alooo copilu! ai implinit 16 ani? Te superi ca si cand cineva ti-a luat jucariile, ce ai?Chiar este greu sa fii coerenta? Inteleg ca ai niste frustrari, inca nu stii ce sa fii, baiat sau fata,cu ce fel de jucarii sa te joci sau cum s-o dai si cui s-o dai... da-mi voie sa-ti dau un sfat , daca ai intrat in ac forum sa imparti ceva cu cineva ,fii mai darnica , da de la tine , n-ai nimic de pierdut.Tot ce ai de valoare, daca ai, este in capul tau si nu-ti poate lua nimeni cu forta.Fa meteo, cred ca stii cel mai bine sa o faci, in rest numai bine.

tineti-o tot asa.

pai nu jigniti mai, ce dumnezeu?
imi vad de treaba mea.
Aratati-mi mie unde am jignit si...de ce nu te semnezi???

numai de bine si voua!

Guest said:
tineti-o tot asa.

pai nu jigniti mai, ce dumnezeu?
imi vad de treaba mea.
Aratati-mi mie unde am jignit si...de ce nu te semnezi???

Eu nu am spus ca ai jignit sau nu, ci doar iti spun sa nu spui niciodata ,niciodata.Asa ca lasa prostiile si logehaza-te si joaca-te asa cum iti place in forum.Cred ca ai multe lucruri interesante de spus mai ales la meteo si chiar la nostalgii plus ca ai si logica in gandire intre momentele in care nu stii cum s-o cuceresti pe partenera ta viitoare.Deci ia coarda si treci la joaca pana nu pleci in aplicatie.

da, aveam de dat... poezii proprii o gramada.
dar dai sufletul si nu stii cui, s-a vazut, imi ajunge.

Guest said:

De aceea e bine sa pui fermoar la suflet si sa nu-l lasi la vedere:))

nu, stiu foarte bine cum s-o cuceresc, daca ma voi loga vreodata iti voi arata poze cu mine DIN PARC, (si aceea cu cioara) unde ramasesem, sa nu spui "ca o dau la intors"
si-s frumoasa, zau!

Dar NU REVIN DECAT CAND VOI FI CU EA.
o luna, doua, cind va vrea domnul.

noapte buna!

balacareala....muieri, de!

Guest said:

N-a spus nimeni sa-ti dai sufletul, caci ce-i mai de pret ca acesta.In rest poti da orice ai de dat,satisfacita nu poate fi deact a ta.

Sarah,nu am jignit pe nimeni ,absolut pe nimeni asa ca te rog nu ma invinui.Daca vrei ,ramai ,daca nu vrei,pa, dar nu te mai victimiza. Asuma-ti postarile, pararerile.....

Guest said:
nu, stiu foarte bine cum s-o cuceresc, daca ma voi loga vreodata iti voi arata poze cu mine DIN PARC, (si aceea cu cioara) unde ramasesem, sa nu spui "ca o dau la intors"
si-s frumoasa, zau!

Dar NU REVIN DECAT CAND VOI FI CU EA.
o luna, doua, cind va vrea domnul.

noapte buna!

balacareala....muieri, de!

Cred ca n-ar fi rau sa astepti pana veti avea si un copil impreuna

adrian_nicolae said:
o cuceresc io :D doar daca e o EA :) nu un el transformat in EA ...si depinde si varsta :)

Adi,eu zic sa nu te risti:)))

Guest said:
Guest said:

N-a spus nimeni sa-ti dai sufletul, caci ce-i mai de pret ca acesta.In rest poti da orice ai de dat,satisfacita nu poate fi deact a ta.

Sarrah,eu zic asa,ca pana maine sa iti revii si sa te comporti asa cum esti de fapt,nu cum vrei sa pari,mm,ce zici?

"Balacareala" o cauti tu,Sarah si asa ,din curiozitate, de ce postazi aici si nu te loghezi? Din spirit de fronda ,cumva ?

Mrrrrrrrrrr....
Cat pe ce sa ma iau de off-topic, dar uitai ca asta este topic de off-topic...

Back