Pushavision
New member
- Reaction score
- 0
Gogu said:Am incercat sa gasesc solutia minune pe acel blog si nu am reusit.
Ma poti ajuta cu un link exact?
Buna ziua Gogu!
Cauta si vei gasi!
Eu sunt o fana a lui Justinian Cioroianu si stiu ca solutia sa este verificata in practica si a dat rezultate foarte bune.
Daca o sa cititi cu atentie materialele postate de el pe net, NAVIGAND CU RABDARE DIN LINK IN LINK, sunt convinsa ca o sa gasiti lucruri interesante si o sa deveniti si voi sustinatori ai lui, pentru ca este un om care si-a pus, viata, muca si priceperea in slujba oamenilor!
Mai vedeti voi pe undeva pe cineva sa faca la fel?
In blogurile sale o sa vedeti clar ca ofera solutia respectiva la o suma modica doar persoanelor care se inscriu gratis in Clubul Solidaritatea si asta doar pentru ca doreste sa-i solidarizeze pe romani.
-Vede cineva ceva rau in Solidaritate?
Stiti de ce pe polonezi nu i-a lovit criza?
Raspuns:
-PENTRU CA EI SUNT SOLIDARI!
Uite ce articol am gasit azi pe ziarul online 9AM:
Alerta online pentru romani, mesaj anticriza!
APEL DE URGENTA LA SOLIDARITATE!
Gata cu bataia de joc!
CRIZA E PE NOI!
Hai sa scapam odata de criza asta nesimtita, care la noi dureaza de 20 de ani si nu de 2-3 ani!
Dezbinati nu avem nici o sansa, insa UNITI si SOLIDARI putem sa ne cream conditii pentru un trai decent.
Daca dorim sa avem un trai decent, totul depinde de noi,
TRABUIE DOAR SA VREM SA FIM SOLIDARI!
Pentru ca sa reducem din efectele negative ale crizei financiare care de acum incolo isi va arata cu adevarat coltii, trebuie sa ne organizam rapid.
Vezi aici o solutie viabila si deosebit de eficienta anticriza si antisaracie:
1-citeste cu rabdare si cu mare atentie tot materialul prezentat pe blogul indicat mai jos,
2-inscrie-te in Clubul Solidaritatea si in Uniunea Asociatiilor de Proprietari de locuinte,
3-da mai departe acest mesaj la toti prietenii tai,
vezi blogul, copy/paste:
http://danoiputem.blogspot.com/2010/09/insa-trebuie-sa-fin-uniti.html
Pentru verificarea afirmatiei mele, deschide linkul:
http://www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/24675/CUM-REUSIM-SATRECEM-PESTE-IARNA-2010-2011/5.html#post-564988
PS: ca sa nu zici ca sunt fata rea si te pun sa cauti acul in carul cu fan

vezi mai jos un link direct.
Pe blog se vede ca el vrea doar sa ne ajute ca sa nu mai platim 2000 euro pentru reabilitarea termica a locuintelor si astfel sa facem la o investitie minora de numai 10 euro/apartament, economii lunare de cca. 600.000 -1000.000 lei vechi la factura de caldura:
http://eficientizareenergeticalocuinte.blogspot.com/
Ce zici suna bine, mie mie se pare ca da!
O zi buna!
bodo said:Poi baga tu lovele intai si pe urma vezi solutia. Vrei moca, ai?
Pusha, de curiozitate, tu ai incercat solutia? E buna? Spune macar atat. Desi, io as fi spus exact despre ce e vorba, daca tot zici ca-i buna.![]()
Buna ziua Bodo!
Romanii au o zicala a lor:
-"unde-i bine nu-i de mine , unde-i rau, hop si EU!",
asa ca la tepe dau toti buzna si de lucrurile bune fug.
Raspuns la intrebarea ta:
Da, solutia este foarte eficenta si la o investitie totala de numai 10 euro/apartament produce economii de 25-30% din totalul facturii lunare la incalzirea si ne poate ajuta sa nu mai platim 2000 euro/ apartament pentru reabilitarea termica care produce efecte similare cu solutia recomandata.
Vezi ce raspuns i-am dat si lui Gogu, caci acolo sunt postate si linkuri pentru niste bloguri interesante.
O zi buna!
magda said:Patronatele dau solutii anticriza. Vezi aici masurile propuse
Buna ziua Magda!
Multumesc pentru informatia trimisa!
Vezi si tu ce i-am raspuns mai sus lui Gogu, deschide linkurile postate, o sa gasesti lucruri interesante si noi solutii pentru iesirea din criza.
Toate cele bune!