• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Pareri despre CRISTINATEODORA11

a, uitasem! e si gusata, se vede f bine din poza.

Parerea mea: o va sfarsi rau.
Am un sentiment urat vis a vis de ea. Am visat-o cracanata, desupra cazanului cu smoala. Tinea biblia cu amandoua mainile, sudorile ii curgeau in valuri peste gusa, iar din gura i se prelingea ceva maro. Repeta isteric: dute-n gatu .... satano!!!
Mai departe ce sa va spun, a aparut satana, a facut putin sex cu ea, ea parea satisfacuta ... si apoi a urmat deznodamantul, pe care nu am sa vi-l spun, din respect pentru membrii acestui forum. .. Dar am sa-i transmit ceva totusi spionului ei ... spune-i sa se fereasca sa mai treaca strada sau sa se uite pe geam ... nu tot timpul, ci doar in zilele de luni, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica. Spune-i sa nu mai calce rufe, sa nu mai stearga praful si sa nu mai faca mancare tot in aceste zile. De sex nu-i spun nimic, ca stiu ca nu face, e mireasa domnului. Si oricum, satana a siluit-o, fara ca ea sa stie .... Spune-i ca oricum e posedata, dar daca respecta ce i-am zis eu mai sus, mai are o sansa sa vada 6 ingeri de-odata! Mi-e mila de ea, dar daca e sa ma iau dupa vis .... o va sfarsi rau.

Ahahaha, si as mai adauga eu ca , desi a fost siluita de necuratu' , a inceput sa-i placa, de a facut pact cu el. La modul serios, eu cred ca e o fire nefericita.

Pfui! Incepe sa semene!
Spuneati voi pe undeva cum o cheama pe fata asta, si am uitat...

Guest said:
nu e jurista, e strungareasa =))

23. DÎRJAN CRISTINA TEODORA 11.02.1970 Buc. str. Dealul Ţugulea nr.46bl.12 ap.72 sect.6 strungar
http://www.procesulcomunismului.com/marturii/fonduri/ioanitoiu/arest89/docs/arest_d_f.htm
draga de ea!
mai avem niste informatii, i-a injurat si pe militieni, asa cum injura pe oricine si a fost dusa la sectie. astfel a devenit revolutionara :D
Sunt rănită şi reţinută în 21 la ora prânzului când nici nu veniseră dubele de arestări. M-au dus la miliţia capitalei intr-o dacie neagră cu încă 2 arestaţi : un bărbos şi o femeie. Nu cred că vrei să ajungi să îţi vorbesc cum le-am vorbit miliţienilor atunci .... Aşa că ciocu mic

http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=68.135

mod1 said:
Guest said:
nu e jurista, e strungareasa =))

23. DÎRJAN CRISTINA TEODORA 11.02.1970 Buc. str. Dealul Ţugulea nr.46bl.12 ap.72 sect.6 strungar
http://www.procesulcomunismului.com/marturii/fonduri/ioanitoiu/arest89/docs/arest_d_f.htm
draga de ea!
mai avem niste informatii, i-a injurat si pe militieni, asa cum injura pe oricine si a fost dusa la sectie. astfel a devenit revolutionara :D
Sunt rănită şi reţinută în 21 la ora prânzului când nici nu veniseră dubele de arestări. M-au dus la miliţia capitalei intr-o dacie neagră cu încă 2 arestaţi : un bărbos şi o femeie. Nu cred că vrei să ajungi să îţi vorbesc cum le-am vorbit miliţienilor atunci .... Aşa că ciocu mic

http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=68.135

Buna treaba mod1!
Deci fata e usor bronzata, e strungar, a facut o facultate la F.F. probabil, pt. ca a muncit la Mc'Donalds ca sa-si cumpere cursurile si cartile, e revolutionara dupa ce-a scuipat si injurat milietienii, e gusta si sectanta.

Muc si sfarc !!!:D Cu un asa CV n-o angajeaza nimeni!!! Si femeia de servici (nu vreau sa jignesc aceasta categorie) e mai doamna decat nebuna asta.

Dar v-a suparat rau de tot fata asta, daca ati pus aici ce spune si numele in clar.
Cum spunea si un antevorbitor, orice potential angajator care o cauta pe net dupa informatii si o s-o gaseasca aici se va gandi serios daca s-o cheme macar la un interviu.

nu am facut decat sa dau o cautare dupa cristinateodora11 si variantele indicate de google si dupa numele publicat pe mobotix. apropo, numele e scris gresit acolo, se scrie cu î nu cu â. in rest, sunt print screenuri ale postarilor ei, cu indicarea sursei. nimic rau in asta. fiecare isi asuma responsabilitatea a ce scrie. si isi asuma riscul sa fie dat pe fata daca ataca pe cineva. poate de acum va sta in banca ei si nu va mai injura in stanga si in dreapta. nu m-am gandit ca angajatorii cauta pe net, acum imi dau seama ca ai dreptate. niciunul nu angajeaza asa lepadatura... gusato, "jegoasa" de mod te-a rezolvat! sa-ti fie de bine!

sunteti lamenabili, o gasca de impostori.va priviti in oglinda si refulati pe alte nume.mai bine priviti in ograda voastra care geme de minciuna.nu aveti pic de rusine.

Guest said:
sunteti lamenabili, o gasca de impostori.va priviti in oglinda si refulati pe alte nume.mai bine priviti in ograda voastra care geme de minciuna.nu aveti pic de rusine.

Sa mori tu Dirjanco!

Guest said:
multumim pentru aprecieri cristinateodora11. nu te dezminti si dovedesti inca o data daca mai era nevoie, ce om de calitate esti :D

sunteti obsedati de cristina teodora,cred ca nici nu dormiti de grija ei.nu sunteti cu nimic mai presus decat ea.vai mama voastra.mai mergeti pe la bisrica poate se indura Dumnezeu de voi.

Gusato, te oftici? Te doare, ai? Nu spunem mincinui. Aici aratam doar cum esti tu cu adevarat. O ipocrita dusmanoasa si fara scrupule.

Back