Parerea mea: o va sfarsi rau.
Am un sentiment urat vis a vis de ea. Am visat-o cracanata, desupra cazanului cu smoala. Tinea biblia cu amandoua mainile, sudorile ii curgeau in valuri peste gusa, iar din gura i se prelingea ceva maro. Repeta isteric: dute-n gatu .... satano!!!
Mai departe ce sa va spun, a aparut satana, a facut putin sex cu ea, ea parea satisfacuta ... si apoi a urmat deznodamantul, pe care nu am sa vi-l spun, din respect pentru membrii acestui forum. .. Dar am sa-i transmit ceva totusi spionului ei ... spune-i sa se fereasca sa mai treaca strada sau sa se uite pe geam ... nu tot timpul, ci doar in zilele de luni, miercuri, joi, vineri, sambata si duminica. Spune-i sa nu mai calce rufe, sa nu mai stearga praful si sa nu mai faca mancare tot in aceste zile. De sex nu-i spun nimic, ca stiu ca nu face, e mireasa domnului. Si oricum, satana a siluit-o, fara ca ea sa stie .... Spune-i ca oricum e posedata, dar daca respecta ce i-am zis eu mai sus, mai are o sansa sa vada 6 ingeri de-odata! Mi-e mila de ea, dar daca e sa ma iau dupa vis .... o va sfarsi rau.