• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Pareri despre CRISTINATEODORA11

dar tu Ramanya fata frumoasa si desteapta dece stai asunsa sa nu te vada nimeni,de cine te ascunzi, ce-ai furat si de la cine maica?ehee,Dumnezeu nu da cu paru.nu vezi ca doar banalitait postezi de desteapta ce esti, cel putin ma lasi in pace nu ca celelete hiene care nu au loc de fundul sau de gusa mea.ma uit pe chat si vad gradul vostru de cultura ce subiecte savante dezbateti.sunteti buni doar la colt de strada sa barfiti asta este greadul vostru de cultura.hahalerelor

rama nu ti-a facut absolut nimic, te-ai luat de ea degeaba. cristinateodora11, nu faci decat sa confirmi tu cu manuta ta ceea ce am spus despre tine. multumim pentru asta. toata lumea s-a convins de parsivenia ta. tine-o tot asa, da-ti singura arama pe fata in continuare. ceea ce scrii, va ramane pe net, alaturat de numele tau.

o sa prezint si gradul de cultura al gusatei, mai pe seara. asta numai ca sa vedeti deosebirea dintre ea si rama.

Nici tu n u mi-ai facut nimic doar ai vorbit ca la mahala insa Rama stie ce a facut dandu-si numele altei persoane care posteaza in numele ei( mai citim si noi ce se mai scrie pe ici pe colo)numai voi sfiintiile voastre va faceti ca nu stiti.E mai usor sa te uiti peste gard in curtea vecinului dacat s-ati vezi gunoaiele din propria curte.Asa suntem noi stungarii, frezorii, matriterii etc.dar nu ne este rusine pentru ca orice munca cinstita nu este rusinoasa.

aaaa nu mai aveti curajul sa replicati unei strungarite ,matritere, revolutinare etc?am uitat sa va spun ca am fost si eu a cincea roata la caruta si ma umfla din cand in cand cine apuca.acum sunt titulara si nu mai stau la mila nimanui sa ma umfle.gura lumii spune ca aveti si voi o asemenea roata deosebirea este ca eu am avut sansa dar a voastra niciodata.completati-mi CV ul sa nu va scape nimic.mi-ar pare rau sa nu mai aveti ce discuta.voi astia cinstiti si corecti.

n-a pretins nimeni ca e cinstit si corect, suntem ca oricare altii. dar fiecare primeste ce merita. daca incepi un razboi, fii pregatit sa si pierzi :P

Mai Cristina, dar tu nu ai si alta ocupatie???!!!! Ca apari pe o gramada de saituri... sa inteleg ca tu cu asta te ocupi... cu blamatul, injuratul, denigratul... halal muiere (ca femeile reprezinta altceva in acceptiunea mea) mai esti!!!! treci mai si pune o muratura, fa o mancare!!!! lasa gargara si limbajul de grajd!!! si mai lasa-ma cu biserica ta!!!! faptul ca TE DUCI la biserica nu reprezinta NIMIC!!! Important este sa CREZI!!! Dar, tu, propria ta persoana este un amalgam total!!! Fa-ti ordine in viata si-n gandire si apoi propovaduieste Biblia!!!! Vrei sa-mi spui ca ersti credincioasa??? Si, in ce crezi, ma rog?? In atacuri la persoana, in blesteme, in limbajul jegos pe care il folosesti???? Pai, tu stii cum arata un OM credincios??? Stii cum e sa intorci si obrazul celalalt??? Habar nu ai!!! Stii doar sa scuipi venin!!! Esti ca un sarpe!!! Si sarpele e unealta altcuiva!!! Parerea mea e sa te analizezi nitel (cu toate ca e cam tarziu sa te mai schimbi)!!! In rest, numai bine iti doresc!!!

pana si google are ceva de spus la subiectul asta =)) GoogleBot 01:24 PM Replying to Thread Pareri despre CRISTINATEODORA11

Alexgab,te sfatuiesc sa te avanti mai putin.Ar fi pacat sa fii o victima colaterala .Nu te baga intr-n razboi care nu-i al tau.Nu ti se pare mai placut sa privesti Dunarea din port, sau din birou acum ca este frig pe faleza?incearca.nu-i greu.

Cristina, eu nu intru in razboi... cu atat mai putin in razboiul altora! Iar vezi razboi... Sa stii ca nu toata viata este o lupta incrancenata. E trist ca tu asa vezi lucrurile.Ti-am dat doar niste sfaturi... uneori, e bine sa mai asculti si niste sfaturi! In ceea ce priveste privitul Dunarii, e cam deprimant pe vremea asta... am privit-o destul in vara...

In ceea ce priveste "victima colaterala", hai sa fim seriosi!!! de ce as fi eu "victima"??? "colaterala" inteleg dar victima???

Attachments

• ct11.5.jpg
    ct11.5.jpg
    36.1 KB · Views: 21
  • ct11.6.jpg
    ct11.6.jpg
    14.5 KB · Views: 17
Gabiiiitza,ai citit tu undeva Cristina?Poate sunt mama ei.Si deci nu vbesc intamplator.Frumoasa Dunerea ,nu am ma ivazut-o de muuuulti ani .Treceam deseori prin tiglina 2 dar tot pe faleza este super si vara pe la cotul pisicii.Amintiri.

buey,tu chiar nu mai ai niciun dumnezeu,cristinica. ia uite aici:
"cristinateodora11: la mine de regula cand visez cutremur inseamna schimbare in rau a ceva
cristinateodora11: bine manu am visat cutremure mari care ma prindeau sub daramaturi inainte de decesul mamei in 2006"

asta e dintr-o conferinta...hahaha,la care m-ati invitat si pe mine.
ia mai bine un pet plin cu berica si vezi ce faci cu el...da sa nu faci in pat!!!=)) =))

Wowz, mai bine nu se mai inventa internetul, desi acesta a fost infiintat pentru schimburi de informatii folositoare nu pentru scandaluri virtuale. Va agitati atat in spatele monitoarelor ore si ore in sir si incercati fiecare sa impresionati ba prin atitudine superioara ba prin fraze ''pricopsite''. Parintii mei, rudele mele mai ca nu stiu cum se deschide un computer si tasteaza cateva cuvinte cu un deget pentru ca pe vremea lor nu existau forumuri sau mai stiu eu. Bine ca nu i-am invatat sa foloseasca un computer, asta imi mai trebuia, sa ii vad ca poarta discutii inutile ore in sir cu diverse persoane si sa nu mai eu loc de ei :D. Deasemenea eu observ ca ati cam uitat care era scopul acestui forum atunci cand a aparut (din ce cunosc eu pentru ca sunt pe aici cam de la inceput,poate ma insel), ma indoiesc ca a fost conceput pentru topicuri de acest gen. In ultima vreme, cam asta este trendul, scandaluri, certuri si atacuri. Eu nu va acuz de nimic ci doar imi spun parerea de cititor, zic eu destul de fidel. Nici n-as putea sa va acuz de ceva, imi puteti fi parinti. De altfel, imi place ca aveti simtul umorului si pareti de treaba insa uneori va purtati anormal. Toate ca toate, numai bine!

Cer scuze pentru ca am confundat persoanele! Asta e... dar mie tot nu-mi place Dunarea pe vremea asta. E mai frumos vara cand si faleza e plina de verdeata. uneori, e plina de mal asa cum s-a intamplat anul asta din cauza inundatiilor.

Alexanderson said:
Wowz, mai bine nu se mai inventa internetul, desi acesta a fost infiintat pentru schimburi de informatii folositoare nu pentru scandaluri virtuale.

esti un baiat tare dragut. din cauza asta te rog eu nu mai intra pe topicul asta. e facut pentru a demasca o prefacuta, o mincioasa si o prost crescuta. e vorba de cristinateodora11. problema a aparut cand a jignit-o pe manu si eu am banat-o. de atunci, n-a prea trecut zi in care sa nu ma injure la noi, pe mobotix, la istrate si mai nou la borator. am avut rabdare, nu i-am raspuns, am zis ca-i vine mintea la cap si se potoleste. da de unde! ea da-i si da-i. eeeei! dar toate au o limita. si atunci i-am administrat corectia care se vede. primeste ce a dat. acum ca te-ai lamurit, cauta pe topicele interesante si lasa-l pe asta :19:

Attachments

• cristina.jpg
    cristina.jpg
    129.7 KB · Views: 17
Alexanderson said:
Wowz, mai bine nu se mai inventa internetul, desi acesta a fost infiintat pentru schimburi de informatii folositoare nu pentru scandaluri virtuale. Va agitati atat in spatele monitoarelor ore si ore in sir si incercati fiecare sa impresionati ba prin atitudine superioara ba prin fraze ''pricopsite''. Parintii mei, rudele mele mai ca nu stiu cum se deschide un computer si tasteaza cateva cuvinte cu un deget pentru ca pe vremea lor nu existau forumuri sau mai stiu eu. Bine ca nu i-am invatat sa foloseasca un computer, asta imi mai trebuia, sa ii vad ca poarta discutii inutile ore in sir cu diverse persoane si sa nu mai eu loc de ei :D. Deasemenea eu observ ca ati cam uitat care era scopul acestui forum atunci cand a aparut (din ce cunosc eu pentru ca sunt pe aici cam de la inceput,poate ma insel), ma indoiesc ca a fost conceput pentru topicuri de acest gen. In ultima vreme, cam asta este trendul, scandaluri, certuri si atacuri. Eu nu va acuz de nimic ci doar imi spun parerea de cititor, zic eu destul de fidel. Nici n-as putea sa va acuz de ceva, imi puteti fi parinti. De altfel, imi place ca aveti simtul umorului si pareti de treaba insa uneori va purtati anormal. Toate ca toate, numai bine!

Si ia spune tu Alexanderson, cam care a fost scopul acestui forum, daca tot zici ca ai fost de la inceput pe-aici?
Iar in privinta "asa ziselor" scandaluri, certuri si atacuri, la ce te referi mai exact? La faza cu Cristinica? =))=))=)) Daca tot ne cunosti asa de bine, trebuia sa-ti dai seama pana acum ca noi sintem plamfetari, iar asta e un mod de a ne descreti fruntile. Aaaa, ca mai e si adevar (mult adevar) in acest pamflet, asta e cu totul altceva ..... Asa ca nu e cazul sa exageram cu impresiile despre acest forum. Noi sintem mici copii pe langa altii.

P.S. Dar de Cristinica ce parere ai totusi? Ca vad ca despre ea n-ai pomenit nimic? E OK cum se poarta ea? Iti place cum vorbeste despre niste oamneni pe care nu-i cunoaste? Despre dreptul la replica ai auzit?

mod1 said:
mod1 said:
o sa prezint si gradul de cultura al gusatei, mai pe seara. asta numai ca sa vedeti deosebirea dintre ea si rama.
dupa cum am promis, iata gradul de cultura al demoazelei: preferatii ei, Carmen Serban si Copilul Minune...
http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/48900/Carmen-Serban---Bani-de-aur/

Pai ce vreti mey? Astia sint verisorii ei dupa mama!! Cum sa nu-i iubeasca!!!:D

Back