Wowz, mai bine nu se mai inventa internetul, desi acesta a fost infiintat pentru schimburi de informatii folositoare nu pentru scandaluri virtuale. Va agitati atat in spatele monitoarelor ore si ore in sir si incercati fiecare sa impresionati ba prin atitudine superioara ba prin fraze ''pricopsite''. Parintii mei, rudele mele mai ca nu stiu cum se deschide un computer si tasteaza cateva cuvinte cu un deget pentru ca pe vremea lor nu existau forumuri sau mai stiu eu. Bine ca nu i-am invatat sa foloseasca un computer, asta imi mai trebuia, sa ii vad ca poarta discutii inutile ore in sir cu diverse persoane si sa nu mai eu loc de ei

. Deasemenea eu observ ca ati cam uitat care era scopul acestui forum atunci cand a aparut (din ce cunosc eu pentru ca sunt pe aici cam de la inceput,poate ma insel), ma indoiesc ca a fost conceput pentru topicuri de acest gen. In ultima vreme, cam asta este trendul, scandaluri, certuri si atacuri. Eu nu va acuz de nimic ci doar imi spun parerea de cititor, zic eu destul de fidel. Nici n-as putea sa va acuz de ceva, imi puteti fi parinti. De altfel, imi place ca aveti simtul umorului si pareti de treaba insa uneori va purtati anormal. Toate ca toate, numai bine!