• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Pareri despre CRISTINATEODORA11

gusata continua maipularea istratilor :D

Da. Cu smerenie am recunoscut si am primit iertarea de la cine este indrituit sa o acorde. Parerile voastre ma lasa indiferenta. Eu l-am hulit pe dl Istrate la inceput (neintelegand fenomenul mesajelor), pe alte forumuri, din amuzament si din prostie. Si cand am venit inapoi si mi-am facut mea culpa, voi (cei ca tine) ati dat cu pietre in mine, ceea ce faci in continuare si tu acum. Este oare crestineste atitudinea ta/voastra de a pune sub semnul intrebarii sinceritatea mea ? Voi cand va uitati dimineata in oglinda, va place ce vedeti ? Poate la infatisare da - cu ajutorul machiajelor si cremelor, dar in interior ma sperie frigul si intunericul ce va domina.
Este fix problema ta cum scrii si cum gandesti.
Si mai stiu ca sunteti de dincolo de pe forumul hulitor de istrate. Se simte mirosul vostru de la distanta foarte mare. Sunteti inconfundabili = edaneli, lorelai, ariel ..... Veniti aici, aruncati vorbe otravite; generati raspunsuri pe care apoi le duceti dincolo in cloaca voastra de la premonitii si faceti ceea ce stiti voi mai bine = murdariti. Va miroase stilul. Aveti nume de utilizator diferite. Aici sunteti cuminti cat sa nu fiti banati, pentru a mai putea intra sa culegeti comentarii pentru hrana voastra zilnica = barfa anti Istrate. Cameleoni ! Multiple identitati ! Rusine !!!!!!!

nu ma pot abtine... prin tabere, acum multi ani, era la moda un cantecel. ii retin doar refrenul,

Vacoo, vacoo
Ţi-am adus un bou
Să ţi-l fac cadou
De Anul Nou

amintirea mi-a fost declansata de postarea gusatei
dar gogu e prea bou ca sa mai fi fost in ultimii 20 de ani sus pe munte

pentru ea, un om care nu a urcat in ultimii 20 de ani e munte e bou??? doar pentru atat???

Poi daca ea face ceva si alta persoana nu a facut se crede superioara... Cand vada asemenea specimene mi se face greata .

I: Care este diferenta dintre un bou si o vaca?
R: Boul rade cand il mulgi,vaca nu.

Am gasit cantecelul Mod :D :D

O vacă a iubit un bou, vacă, bou, vacă, bou
Frumos de pus ca bibe lou, vacă, bou, vacă, bou
Dar boul bou, n-ai ce să-i faci, vacă, bou, vacă, bou
Se uita şi la alte vaci

Refren:

Vacoo, vacoo
Ţi-am adus un bou
Să ţi-l fac cadou
De Anul Nou
Şi-a doua zi pe la izlaz, vacă, bou, vacă, bou
Să moară vaca de necaz, vacă, bou, vacă, bou
Căci bouleţul ei iu bit, vacă, bou, vacă, bou
Şi de-alte vaci e-ndrăgostit
Şi vaca noastră supărată, vacă, bou, vacă, bou
Că de un bou a fost trişată, vacă, bou, vacă, bou
În loc de lapte obişnuit, vacă, bou, vacă, bou
Dădea doar lapte răvăşit

Iar boul nostru cu pricina, vacă, bou, vacă, bou
Ca să îşi ispăşească vina, vacă, bou, vacă, bou
Şi pentru fapta ce-a comis, vacă, bou, vacă, bou
Cu BTT-u-a fost trimis

Dar în seara de Anul Nou, vacă, bou, vacă, bou
Vaca l-a înşelat pe bou, vacă, bou, vacă, bou
C-un tip mişto dar cam timid, vacă, bou, vacă, bou

Mda. No comment... Tipic pentru duduia cristina teodora darjan.
Da' contextu'... contextu' care este?

Nu mai radeti de cristina. E o fiinta umana sensibila, care iubeste marea, rasaritul si apusul soarelui, cheia de la hotel, bradul de craciun, pizza si tortul. Dovada stau pozele de mai jos, fiindca am uitat sa va spun, pasiunea ei e fotografia. Asta e a doua pasiune de fapt, prima e Istrate.
Uitati-va si voi prin colajul de instantanee de mai jos, si dati-va cu parerea.
Apare si ea pe acolo. Cristina iubeste "luxul" ....am uitat sa va spun.

P.s. Mie pozele mi-au inspirat mila. Ele spun o poveste despre omul care le-a facut. Povestea nu e prea vesela din pacate.

Gogu said:
Mda. No comment... Tipic pentru duduia cristina teodora darjan.
Da' contextu'... contextu' care este?

Apropo = spune-i lu gogu ca poate sa urle cat vrea in chat la el impotriva mea. Nici cu el nu-mi mai consum curentul electric. Si mai spune-i lu gogu ca din bou nu mai faci taur oricat ai incerca. Iar sus pe platoul Bucegi la Sfinx NU ESTE GARD !!!! Doar Babele de langa cabana sunt imprejmuite cu gard. Ori eu cand m-am pozat langa Sfinx nu am escaladat nici un gard dar gogu e prea bou ca sa mai fi fost in ultimii 20 de ani sus pe munte. Ai inteles, mai bodo ?????

Nu mai radeti de cristina. E o fiinta umana sensibila, care iubeste marea, rasaritul si apusul soarelui, cheia de la hotel, bradul de craciun, pizza si tortul. Dovada stau pozele de mai jos, fiindca am uitat sa va spun, pasiunea ei e fotografia. Asta e a doua pasiune de fapt, prima e Istrate.
Uitati-va si voi prin colajul de instantanee de mai jos, si dati-va cu parerea.
Apare si ea pe acolo. Cristina iubeste "luxul" ....am uitat sa va spun.

P.s. Mie pozele mi-au inspirat mila. Ele spun o poveste despre omul care le-a facut. Povestea nu e prea vesela din pacate.

Ah... face referinta la pozele cu ea calare pe un monument al naturii...
Foarte tare, pantofarul cocalar merge pe munte, calateste sfinx-ul apoi iese cu scuza "nu a avut gard" =))
Ma astept ca maine- poimaine sa faca poze cu vreun gratar cu mici si bere la pet intr-o poiana plina cu garofita pietrii craiului. Bineinteles, farfuriile cu decoratii de floare de colt. Proaspat rupta.
Dar totusi pana acolo e greu de ajuns, ca nu e telecabina, iar masinile din ale caror boxe se revarsa manele nu prea ajung. Asa ca inca mai am sperante ca nu o s-o faca.

Deh bre, de unde nu e, nimeni nu cere...

Guest said:
In plus, detest sa ma duc in Europa, unde ai toate sansele sa dai nas in nas cu tiganii nostri. Pe cand in Australia e mai exclusivist - nu a intrat pana acum picior de rrom sa le manance cangurii precum la Viena lebedele. :P
anul asta gusata a fost la marea noastra? i-a cazut nasul?

Tanti ce-te, iti spun doar atat: ZÂT ! Sau poate vrei HUŞŞŞ ???

am mai vazut o tiganie la gusata, o chestie de un prost gust desavarsit. o coronita cica de toamna, facuta din frunze listate la imprimanta :D

gusato, daca tu ai o problema cu moldovenii, eu nu o am si nu consider ca m-ai jignit cand m-ai facut moldoveanca.

Back