• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PARERI

mod1

Administrator
Reaction score
0
asteptam pareri de la cei care ne viziteaza, precum si sugestii pt imbunatatirea forumului.

bun pina aici.
sunt respectuosi, cu masura si bun simt, ironici dar apti de dialog civilizat. curiosi dar nu peste masura. nu credem in premonitii, vibratii si frica de necunoscut ci doar in logica si buna informare.
ce sectiune recomandati sau invitati, in afara de cea in care ne aflam acum, desigur :D .

sau altfel spus. scuze:
cum sunteti pregatiti (ma adresez adminului desigur) pt cei respectuosi, cu masura si bun simt, ironici dar apti de dialog civilizat, curiosi dar nu peste masura, care nu cred in premonitii, vibratii si frica de necunoscut ci doar in logica si buna informare.

Forumul acesta este un forum deschis oricarui tip de utilizator, care cred sau nu in premonitii, dar care este capabil sa poarte un dialog si este capabil sa se limiteze strict la combaterea de idei.
Referitor la sectiuni, sunt convins ca fiecare poate sa-si gaseasca "locul". Daca nu, intotdeauna este disponibila sectiunea de sugestii http://www.premonitii.ro/forumdisplay.php?fid=22

ma indoiesc sa poftesc vreodata, nu e jindul asa mare.

dar exista o probabilitate:) de a avea un impuls suficient pt a intra in dialog, pe o arie comuna de compatibilitate =)). Asta era ideea, cred...

te asteptam oricand, cu siguranta exista un domeniu de compatibilitati. poate florile , poate bucatareala, poate calatoriile (as vrea sa inot cu testoasele, as vrea sa ajung la pol sa vad pinguini imperiali) poate muzica...
iti dedic o melodie

wow:). persuasiv!...
doi astfel de moderatori pe acelasi forum nu poate insemna decit ca veti face lucruri bune ceea ce va si doresc, sincer!
bineinteles simt provocarea :D si voi raspunde cit de curind :P.
.

erata - super moderatori.

multumesc frumos, eu ador formatia!
am expediat o alta dedicatie, pt tine.

Pink Floyd... imi plac mult de tot...
si iata cum am gasit un punct comun...nu stii niciodata de unde sare iepurele. daca doresti sa te inregistrezi esti bine venit. am sa fac si un topic pt muzica, poate te simti bine acolo :)

:) este meritul super moderatorului(lor) de a identifica 'punctele tari' ale userilor-tinta si de a le oferi spatiul de desfasurare dar si al userului-tintit :) si - musai - open mind :D:P care se situeaza la locul potrivit la momentul potrivit.
indubitabil ca ma inregistrez, imediat ce ajung acasa mea!

daca e loc pt mine, ne vom atrage reciproc :) (euu si locul). vom vedea daca topicul muzical e cel care ma va consacra :).
promit sa-mi caut doar ariile de compatibilitate :D, din respect pt domniile supermoderatorilor :D.
(Dom'le, nu mai poate avea omul niciun secret pe lumea asta atunci cind este 'o catre deschisa' :) ).

ei, s-a intamplat, am avut noroc. te asteptam cu drag

Dregut forumul tau , dar lipsit de originalitate. Copiezi mult si ai putini membrii. Asta trebuie sa-ti dea de gandit. Poate ai intentii bune, dar nu esti prea convingator. Acum inteleg de ce te plictisesti pe-aici Gogule. Succes! Eu voi fi doar in vizita pe-aici si oricum foarte rar.

:) Bine ai venit (asa rar) pe aici.
Intradevar, forumul are putini membrii. Dar asta se poate schimba doar daca tu si altii ca tine se vor inregistra si vor interveni. Totusi, se vrea un forum, nu un blog personal, nu?
Referitor la originalitate si la copiere, spune-mi te rog de unde si ce copiez. Nu de altceva, dar sa ma feresc de acest prost obicei.
Multumesc.

Mesaj pentru gogu: mare pacat de munca ta si banii dati pentru a deschide acest forum,atata timp cat ai indivizi de genul celor doua...cred ca nu mai e nevoie sa spun despre cine e vorba,nici cine sunt. pretandu-se la chestii de genul celor facute,demonstreaza cata prostie este in capul lor. e suficient sa spun cine sunt eu:magdalena.postand in numele meu la teoctist cristina a facut o mare greseala.

Back