• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PARERI

Guest said:
Mesaj pentru gogu: mare pacat de munca ta si banii dati pentru a deschide acest forum,atata timp cat ai indivizi de genul celor doua...cred ca nu mai e nevoie sa spun despre cine e vorba,nici cine sunt. pretandu-se la chestii de genul celor facute,demonstreaza cata prostie este in capul lor. e suficient sa spun cine sunt eu:magdalena.postand in numele meu la teoctist cristina a facut o mare greseala.

Salut Magdalena, si ma bucur ca si postezi la noi.
Daca tot ai inceput sa postezi si sa incerci sa aduci aici un razboi, poti incepe prin a te inregistra. Sa stim si noi cu cine vorbim.
In al doilea rand, nu pot decat sa ma bucur ca munca si banii mei sunt apreciate, chiar daca este vorba de un "pacat de ele".
In al treilea rand, nu inteleg ce vrei sa spui si ce insinuezi. Nu inteleg cine sunt cele doua pe care tu ii introduci cu usurinta la gramada "indivizilor". Si nu stiu ce chestii asa nasoale au facut incat te-au determinat sa scrii aici. Si chiar nu am idee despre ce au scris la teoctist si despre cine a scris la teoctist.
Nu in ultimul rand trebuie sa intreb si eu ce te-a intrebat Mod1. Esti sigura?

Ah, si daca tot am inceput sa raspund, daca tu si cu orice user (inclusiv cu mine) de pe acest forum aveti inceput un razboi undeva, continuati-l acolo. Aici incerc sa tin un forum curat, lipsit pe cat este posibil de razboaie si de lupte gratuite intre utilizatori. Am pretentia de la userii acestui forum ca sunt civilizati si se comporta ca atare pe acest forum. Multumesc.

Mai dragutilor! Se pare ca Gogu si toti ceilalti a-ti avut al sase-lea simt mult mai dezvoltat de v-ati retras aici din cocina aceea de forum "al lui istrate" care mai nou (sau mai vechi) face razboi cu toti userii si-i baneaza pe criterii politice - care sunt cumva anti-Geoana sunt jigniti, trecuti la colt si nu este nicidecum un forum de predictii ci clar un forum politic!!! Doamne, am trait s-o vad si p-asta!

Mai dragutilor! Se pare ca Gogu si toti ceilalti a-ti avut al sase-lea simt mult mai dezvoltat de v-ati retras aici din cocina aceea de forum "al lui istrate" care mai nou (sau mai vechi) face razboi cu toti userii si-i baneaza pe criterii politice - care sunt cumva anti-Geoana sunt jigniti, trecuti la colt si nu este nicidecum un forum de predictii ci clar un forum politic!!! Doamne, am trait s-o vad si p-asta!:huh:

Multumesc mult pentru parere. Pot sa spun ca sunt flatat? :)
Si simte-te liber/a sa te inregistrezi si sa postezi la noi.

PS nu stiu daca este bine sa ne laudam, dar in legatura cu al saselea simt, crezi ca de flori de mar ne-am strans sub numele de www.premonitii.ro ?

Gogule, imi place forumul tau. Din pacate, deocamdata nu ma pot inregistra pentru ca ar insemna sa fiu banata pe celalalt forum, si nu vreau asta. Dar vreau sa-ti spun ca apreciez informatia oferita de forumul tau si libertatea de opinie pe care, se pare, o permiti aici.

Salut. Ma bucur sincer de aprecieri.
Daca doresti, te poti inregistra cu alt nume decat dincolo, si nu cred ca or sa fie probleme.

Va este teama ? N-ar trebui . Suntem oameni liberi sa alegem ceace ne place (fara constrangeri) .

Guest said:
Gogule, imi place forumul tau. Din pacate, deocamdata nu ma pot inregistra pentru ca ar insemna sa fiu banata pe celalalt forum, si nu vreau asta. Dar vreau sa-ti spun ca apreciez informatia oferita de forumul tau si libertatea de opinie pe care, se pare, o permiti aici.

Bine ai venit printre noi,in mod sigur nu o sa fii banata pe forumul Istrate.

mariusvalentin said:
Guest said:

Guest, iti spun si eu bine ai venit! In mod sigur nu e nicio o paguba, a fi banat pe 'celalalt forum'.
Si, pt a te incuraja :D (cu o gluma), iti recomand urmatoarea rubrica :P :
http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=3869

mobius said:
mariusvalentin said:
Guest said:

Guest, iti spun si eu bine ai venit! In mod sigur nu e nicio o paguba, a fi banat pe 'celalalt forum'.
Si, pt a te incuraja :D (cu o gluma), iti recomand urmatoarea rubrica :P :
http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=3869

:D:D:D Cat de spirituala poti fi,intodeauna creezi buna dispozitie in jurul tau!

Buna seara.
Stau si ma intreb de ce dati dovada de atata rautate fata de domnul Ion Istrate. Dumnealuieste cel ceaprevizionat cutremuremarisi totusi dumneavoastra nui datidelocdreptate. Dece?

Guest said:
Buna seara.
Stau si ma intreb de ce dati dovada de atata rautate fata de domnul Ion Istrate. Dumnealuieste cel ceaprevizionat cutremuremarisi totusi dumneavoastra nui datidelocdreptate. Dece?

A nu crede nu e sinonim cu a fi rau. Unii il cred ,altii nu. Care-i problema?

Guest said:
Buna seara.

Draga guest, pozitia mea fata de opinia ta nu este a forumului fata de tine asa ca poti reveni, linistit/a, vreodata, atunci cind vei pricepe ca nu tot ceea ce/cine nu este cu tine/istrate etc, este impotriva. Ceea ce tu numesti rautate (pfff), eu numesc ratiune, disciplina si in multe alte moduri. Ar fi si culmea sa-mi ghidez zilele si noptile, gindurile si actiunile, amintirile si perspectivele, dupa ... literatura ieftina, dubitabila si expirata a domnului Istrate.

Guest said:
Buna seara.

Nu este rautate ,dar am o intrebare la care as dori un raspuns cu dovezi , daca se poate :ce cutremure mari sau mici a ''previzionat'' domnul Istrate , dupa cum spui tu ?:-/
Eu nu stiu de nici unul care sa fi fost si dovedit .

Toate 'previziunile' cu pricina sunt facute publice de catre subiect, la o ora, o zi, un an sau dupa nu-stiu-citi publicati in 'literatura de specialitate' - de catre subiect - de la derularea evenimentului 'anticipat'.
Bizar mi se pare alt lucru. In viata de zi cu zi, in familie, la serviciu etc, ne lovim deseori de replica 'am stiut eu', 'v-am spus eu', care naste dispute mai mari sau mai mici (). Dimpotriva, pe forumul cu pricina, 'v-am spus eu' a devenit strategie oficiala care sterge din mintea userilor orice banuiala ca evenimentul nu a fost nicio clipa semnalat inaintea producerii lui. Se mizeaza doar pe credulitatea userilor si pe repetitia la nesfirsit a avertismentelor cu 'ceva major 50-50% oriunde ne-am afla'. pffffff.
Deci, sa ridem in continuare :P .

Guest said:
Buna seara.

Buna seara,
Nu stiu daca ati remarcat, dar la noi gasiti singurul loc de pe internet unde sunt cele mai multe mesaje de ale dumnealui. Ori aceasta este, cred eu, dovada de bunacredinta din partea noastra.
Faptul ca nu credem ceea ce ni se ofera si punem intrebari este motivul pentru care acest forum exista. In lipsa lui, nu gaseam un loc unde sa putem discuta LIBERI toate acele mesaje, interpretarile lor si eventuala lor conexiune cu fapte din viata reala.
Iar faptul ca nu-i dam dreptate decurge tocmai din legatura intre mesaje, interpretari si faptele din viata reala. Legatura care exista, este magnifica, dar lipseste cu desavarsire (ca sa citam un clasic). Adica nu prea s-a indeplinit nimic din ce prevede dumnealui.
In legatura cu faptul ca a prezis cele mai mari seisme, dati-mi voie sa pun niste semne de intrebare:
- de ce singura sursa a previziunilor referitoare la seismul din 1977 nu este absolut deloc credibila? (vorbim despre Pacepa, un tradator)
- de ce seismul din 1977 l-a "surprins" pe Ioan Istrate la bloc? (declaratia dumnealui la o televiziune)
- de ce in fiecare primavara, incepand cu 1999 sau 2000 prevede un mare seism in Romania, seism care de fapt nu a mai avut loc? Va aduceti aminte psihoza din 2001? Dar psihoza din 2009?

In continuare, doresc sa mai ridic un mic semn de intrebare. Incepand cu aceasta primavara, dumnealui face publice mesajele si interpretarile pe un blog, ulterior pe un forum. De ce, periodic, se "pierd" aceste mesaje si interpretari? Oare datorita faptului ca nu au nici o legatura cu realitatea, si trebuie sa dispara?

Guest said:
Buna seara.
Imi spui si mie unde este rautatea? De ce sa-l cred? Ca vrei tu?

Voi face reclamatie la consiliul pentru discriminare intrucat exista un topic dicriminator pe baZA DE sex: "Interzis barbatilor" fara sa existe un topic similar "Interzis femeilor" . Chiar daca imi stergeti postul eu tot voi face reclamatie. M-am saturat de feministe frustrate, si de fufe ratate care apar pe la tv si pe forumuri si cotcodacesc cum sunt ele discriminate, dar cand au ocazia o fac ele, cand pretind sa fie respectate si protejate mai mult decat un barbat. De asemenea pe astfel de fufe, nu le-am auzit sa ceara sa iasa la pensie ca si barbatii la aceeasi varsta macar, si asta dupa ce ele au speranta de viata cu cel putin 5 ani mai mare decat barbatii.

Voi face reclamatie la consiliul pentru discriminare intrucat exista un topic dicriminator pe baZA DE sex: "Interzis barbatilor" fara sa existe un topic similar "Interzis femeilor" . Chiar daca imi stergeti postul eu tot voi face reclamatie. M-am saturat de feministe frustrate, si de fufe ratate care apar pe la tv si pe forumuri si cotcodacesc cum sunt ele discriminate, dar cand au ocazia o fac ele, cand pretind sa fie respectate si protejate mai mult decat un barbat. De asemenea pe astfel de fufe, nu le-am auzit sa ceara sa iasa la pensie ca si barbatii la aceeasi varsta macar, si asta dupa ce ele au speranta de viata cu cel putin 5 ani mai mare decat barbatii.

Back