Guest said:Mesaj pentru gogu: mare pacat de munca ta si banii dati pentru a deschide acest forum,atata timp cat ai indivizi de genul celor doua...cred ca nu mai e nevoie sa spun despre cine e vorba,nici cine sunt. pretandu-se la chestii de genul celor facute,demonstreaza cata prostie este in capul lor. e suficient sa spun cine sunt eu:magdalena.postand in numele meu la teoctist cristina a facut o mare greseala.
Salut Magdalena, si ma bucur ca si postezi la noi.
Daca tot ai inceput sa postezi si sa incerci sa aduci aici un razboi, poti incepe prin a te inregistra. Sa stim si noi cu cine vorbim.
In al doilea rand, nu pot decat sa ma bucur ca munca si banii mei sunt apreciate, chiar daca este vorba de un "pacat de ele".
In al treilea rand, nu inteleg ce vrei sa spui si ce insinuezi. Nu inteleg cine sunt cele doua pe care tu ii introduci cu usurinta la gramada "indivizilor". Si nu stiu ce chestii asa nasoale au facut incat te-au determinat sa scrii aici. Si chiar nu am idee despre ce au scris la teoctist si despre cine a scris la teoctist.
Nu in ultimul rand trebuie sa intreb si eu ce te-a intrebat Mod1. Esti sigura?
Ah, si daca tot am inceput sa raspund, daca tu si cu orice user (inclusiv cu mine) de pe acest forum aveti inceput un razboi undeva, continuati-l acolo. Aici incerc sa tin un forum curat, lipsit pe cat este posibil de razboaie si de lupte gratuite intre utilizatori. Am pretentia de la userii acestui forum ca sunt civilizati si se comporta ca atare pe acest forum. Multumesc.