• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PARERI

Dragutule Guest , atata timp cat esti "in vizita" in casa noastra .............ciocul mic si alege-ti cuvintele . Cand vorebsti despre "fufe" , aminteste-ti ca o incluzi si pe cea care ti-a dat viata. Rusine !

Guest,
Postarile le faci la limita bunului simt si a minimei decente!

Guest said:
Voi face reclamatie la consiliul pentru discriminare intrucat exista un topic dicriminator pe baZA DE sex: "Interzis barbatilor" fara sa existe un topic similar "Interzis femeilor" . Chiar daca imi stergeti postul eu tot voi face reclamatie. M-am saturat de feministe frustrate, si de fufe ratate care apar pe la tv si pe forumuri si cotcodacesc cum sunt ele discriminate, dar cand au ocazia o fac ele, cand pretind sa fie respectate si protejate mai mult decat un barbat. De asemenea pe astfel de fufe, nu le-am auzit sa ceara sa iasa la pensie ca si barbatii la aceeasi varsta macar, si asta dupa ce ele au speranta de viata cu cel putin 5 ani mai mare decat barbatii.
M-ai binedispus in aceasta dimineata. Chiar te rog sa faci, si sa te duci la toate ziarele si televiziunile, sa reclami acest aspect si acolo. Si poate chiar la biserica si la parlament. =))
Lasand gluma la o parte, incearca si tu sa folosesti un limbaj mai... urban. Si, in plus, esti invitatul meu sa te inregistrezi si sa initializam o discutie argumentata in directia sugerata de tine. Poate chiar facem un colt al misoginului ;)

mariusvalentin said:

=)) Complexat? Frustrat ? Singur :( (sorry guest, chiar si pt asta exista solutii, trebe numa' sa 'lucrezi' un pic la imaginea de sine pt ca ea este proiectia pe cei din jurul tau () ) ?
Si pe mine m-a distrat guest, eu cred insa ca doar glumeste.
Guest, aici e locul tau, come here, boy (), e loc si pt tine. Toti avem cite o problema aici - eu, de ex, cu majoritatea iresponsabila de cocalari si pitzipoance care imi decide mie soarta =)) . No, amu', vezi, eu nu fac nicio discriminare =)) .
In alta ordine de idei, guest, sper ca stii ca lucrurile interzise ne atrag uneori atit de tare incit mergem spre ele ca si fluturele spre bec. Inccearca daca poti, sa nu-ti arzi aripile () . Deci acel topic - mie imi place - este creat pt cei ca si tine, in primul rind, pare-se () .
Inca o data: m-ai distrat f bine =)) =)) .

Guest said:
Voi face reclamatie la consiliul pentru discriminare intrucat exista un topic dicriminator pe baZA DE sex: "Interzis barbatilor" fara sa existe un topic similar "Interzis femeilor" . Chiar daca imi stergeti postul eu tot voi face reclamatie. M-am saturat de feministe frustrate, si de fufe ratate care apar pe la tv si pe forumuri si cotcodacesc cum sunt ele discriminate, dar cand au ocazia o fac ele, cand pretind sa fie respectate si protejate mai mult decat un barbat. De asemenea pe astfel de fufe, nu le-am auzit sa ceara sa iasa la pensie ca si barbatii la aceeasi varsta macar, si asta dupa ce ele au speranta de viata cu cel putin 5 ani mai mare decat barbatii.

Din cate stiu eu, femeile oricum ies la pensie , ''indirect'', mai tarziu decat barbatii, asta ca sa ingrijeasca unul ca tine, sa-i spele ,sa faca sa manance(este si asta o meserie,nu?chiar daca nu e platita :D).
Si se pare ca tu esti cel frustrat si te crezi discriminat .
Mai gandeste-te cand postezi :D

Istoria umanitatii (pe scurt)
1. Femeia nu mai accepta sa locuiasca in copac. Si plange. Barbatul descopera pestera.
2. In pestera e frig. Femeia plange. Barbatul descopera focul.
3. Copii tipa de foame. Femeia plange. Barbatul descopera toporul, arcul si bata si pleaca la vanatoare.
4. De la atata carne, Copilul se imbolnaveste de scorbut si beri-beri.
Femeia plange. Barbatul descopera agricultura.
5. Deoarece mamutul se lasa cu greu ucis, Barbatul lipseste prea mult de acasa. Femeia plange. Barbatul incepe sa creasca animale domestice: vaca, oaie, porc, gaina, etc.
6. Femeia s-a saturat de friptura facuta la tepusa cu garnitura de boabe verzi fierte mancata de pe o frunza. Si plange. Barbatul descopera olaritul.
7. In pestera e curent si umezeala si din cauza asta copii racesc, fac pneumonie si mor. Femeia plange. Barbatul construieste mai intai un bordei apoi o casa din lemn si piatra.
8. A venit iarna si e frig. Femeia plange. Barbatul descopera ca pielea si blana animalelor moarte se poate prelucra si confectioneaza haine.
9. Hainele din piele precum si alea din blana put. Femeia plange. Barbatul descopera pe rand hainele din lana (care sunt aspre si zgarie - Femeia plange), hainele din in (care tot aspre sunt - Femeia suspina) si intr-un final hainele de matase (care par a fi multumitoare ? Femeia zambeste).
Mai tarziu, Barbatul rezolva si problema mirosurilor emanate de pieile si blanurile mentionate mai sus.
10. Diverse treburi lipsite de importanta cum ar fi protectia turmelor de animale si starpirea potentialilor pradatori tin Barbatul departe de casa. Femeia plange. Barbatul domesticeste cainele si pisica.
11. Femeia observa ca seamana prea mult cu semenele ei. Si incepe sa planga. Barbatul inventeaza fardurile si bijuteriile.
12. Femeia se plictiseste de atata stat in casa si vrea sa-si largeasca orizontul. Normal, incepe sa planga. Barbatul inventeaza roata, domesticeste calul si descopera barca pentru ca femeia e fragila si oboseste repede. In plus de asta nimeni n-ar vrea sa o auda iar plangand...

Peste ani...
N. Femeia simte nevoia de a "evada" din cotidian. Nu are timp, bani sau dispozitia pentru excursii in strainatate, cu prietenele s-ar plictisi, la TV nu e nimic de vazut, afara e vreme urata. Capac peste toate, ca de obicei, Barbatul nu e acasa si oricum nici el n-ar intelege mare lucru.
Femeia ar avea asaaaaa , un fel de chef de a scrie ceva care sa-i aduca complimentele unor necunoscuti si sa fie o chestie care sa pastreze anonimatul si absolut totul trebuie sa fie sub control si? Pentru a nu stiu cata oara in istorie, Femeia incepe sa planga. Barbatul inventeaza blog-ul.

Morala: Cand femeile plang, umanitatea evolueaza.
Alta morala: Fara femei am fi trait si acum in copac.

Moarala mi-a amintit de ANDROGIN

In antichitate se credea ca initial a existat ANDROGINUL=un singur om cu 4 picioare, 4 brate, doua fete care erau indreptate una spre cealalta si un singur corp rotund, astfel se deplasa si prin rostogolire.
In acest corp exista un singur suflet, fetele, fiind "in oglinda" se priveau necontenit, de aici rezultind o dragoste imensa.
Zeus, suparat pe acest sentiment, a lovit cu fulgerele sale toti androginii de pe pamint, separindu-i in 2 si lasindu-le buricul pentru a-si aminti de dureroasa despartire.
Din acel moment fiecare om isi cauta jumatatea, jumatate care poate fi feminina sau masculina(iata si explicatia homosexualismului/lesbianismului la greci-lucru practicat si chiar incurajat de societatea antica).

Mai crede careva in sufletele pereche???:)

androgin

Buna seara Gogu.
Vorbisem ceva cu tine si credeam ca totul e ok. Eu mi-am golit oful despre ”problema” si am cazut la pace.
Azi insa mi-am gasit contul banat pana in 4 aprilie. Iar tu nu mi-ai spus nimic despre asta..... Ai idee ce se intampla ?
Multumesc.
Cristina.

Da, stiu de banul tau. Putem sa discutam despre asta dupa 4 aprilie.

Sper sa gasiti astea interesante : se poate supravietui unui cutremur de 8,8 :
Dati cautare pe www.youtube.com - cei curiosi precum si interesati sa stie CA SE POATE RAMANE IN VIATA si dupa asa ceva - dupa urmatoarele criterii :

sismo en chile 2010 en vivo
sismo vivo en chile 2010
earthquake chile 2010 caught on tape

Ca un rezumat al multor clipuri vazute, concluzia este ca a inceput lent ca si cum era de un 5R (as spun oamenii in comenturi) apoi, cu fiecare secunda miscarile deveneau tot mai puternice.
Vizionare placuta si un sfat : totul trece, chiar si un cutremur de 8,8R

Ai mare dreptate ,"fiecare pasare pe limba ei piere" . Oare nu-i valabil si pentru tine?
Cine te pune sa ne citesti zi de zi? Lasa-ne ,asa fraieri cum suntem si cauta-ti de ale tale, pasare desteapta care esti .

Cristina,
Ma surprinde cum poti posta aceste lucruri in spatele anonimatului. Cat timp ai fost membru plin al acestui forum, chiar si moderator, nu prea postai mare lucru. De aceea ma surprinde cum, acum, cand ar trebui sa iei pauza o luna, vii cu aceste "bombe". Inainte de ce nu?
Ma rog, este treaba ta, dar treaba mea este sa pastrez acest forum o comunitate decenta. Mesajele tale tendentioase vor fi sterse.

PS Vezi ca faci atac la persoana, si nu e frumos acest lucru.

cristina ? care cristina ?
am ip dinamic frate gogu - nu stiu cu cine ma confunzi
daca ai vreun membru rebel banat e treaba lui

Imi cer scuze daca am facut o confuzie.
Apropo, de ce nu te inregistrezi? Sa stim si noi cu cine vorbim ;)

Gogule - Nu am fost inregistrat niciodata la voi in mlastina asta de premonitii gen ”vine sau nu vine” - ba nu ”in seara asta vine ceva” - ”pana maine sigur avem vreo miscare” ............... poate de pat la familiile voastre .............
Habar nu am de ce presupui ca sunt o femeie
Ghinion - pentru tine si pentru vizionara ta pe care sari sa o aperi
Apropo - tu de ce ai fost dat afara de la istrate ?
Repet : nu sunt cristina ! daca tipa are ghinion sa-i vina ip ei la ip meu dinamic - s-o iubesc ! nici nu stie ce pierde ca nu va mai poate accesa - bine ca stiu ca pe ip asta aveti un user banat - ha! numai de aici o sa va toc ! sa imi bat joc de toti si de aia Cristina care ati banato
Pana la urma degeaba imi bat gura cu voi - ore in sir nu vine sa va intrebe nimica. Ca ma plictisesc stand cu voi pe bara - alternativa la cahtu lu itrate - la ei gramada la voi nimeni - vai mama voastra

Ma bucur ca ne citesti ;) Si ma bucur si ca citesti in alte parti. Un om informat ar trebui sa fie destept ;)

Nu ma inregistrez pentru ca nu meritati atentia mea deplina - Asta e !
La mine respectul nu se acorda asa usor !
In viata respectul se castiga nu se impune !
Iar site-ul vostru nu m-a impresionat pana acum cu nimic - numai pupaciuni si uraturi si salutari si amicitii .......... nimic profesional ......... nimic serios .... de cand va urmaresc ... totul se misca in jurul bascaliei ca la teoctist - zero total in ceea ce priveste stiintificul pe acest site din mediul virtual
Sa cresti mare fiule gogu !
Alege-ti oamenii pe care ”te bazezi” in viata la modul serios ! ca altfel te papa shark-ii aia mari
hai pa - si casca ochii pe cine imbratisezi

Back