• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PARERI

mey,da ce destepti v-ati facut voi =))
"Nu aveti nici macar o urma de calitate a spiritului. Nici unul dintre voi ! Si pe deasupra imi place foarte mult cand va faceti autocritica de buna voie. "
ne bucuram nespus ca aveti voi tot ce ne lipseste noua! un singur lucru nu aveti : o rubrica unde sa scrie guestii,la fel ca aici! :D

Ce-ar fi daca s-ar ingropa securea razboiului ? ! ? Suntem oameni maturi .

Sa stabilim ceva. Aici este dictatura.
Daca sunteti in stare sa respectati regulamentul forumului, stati aici. Daca nu, duceti-va si faceti ce vreti oriunde vreti.
Cum s-ar spune, "my way or freeway".

Mai oameni buni, de oricare parte a baricadei va aflati, luati-va fratilor o viata. O viata reala, nu una virtuala. Traiti si voi in lumea vie, cu lucruri palpabile, unde faptele, si nu vorbele, au valoare. Stati aici si va tocati nervii degeaba. Nu este mai oamenilor mai frumos sa stai noaptea la o bere cu baietii sau sa mergi la film decat sa stai sa iti faci nervi ca unii te injura?

Gogule, daca este dictatura, pai fa-o cum trebuie. Intr-o dictatura nu exista dreptul la replica, ceea ce inseamna ca locul asta nu trebuie sa existe.

Pacat ca specia asta daunatoare - adica noi, oamenii - a adus in spatiul virtual numai uratul din fiecare. Oare nu ne ajunge nici internetul sa putem ,,vietui" linistiti, fiecare pe ,,tarlaua" lui de bytes?

gusato, ai fost exclusa de aici, inclusiv de pe acest topic. eu nu am pretentii de doamna, asa cum nici tu nu ai, dar pe mine nu m=a vazut nimeni injurand ca la usa cortului. nici nu ma enervez, dar ripostez dupa obrazul celui care ne ataca. iar cum obrazul tau e grooooooooooos, de unde eleganta? ai fost data afara pe usa, ai intrat pe geam si nu o data. de ce crezi tu ca aici e borcan cu miere? nu e nevoie sa raspunzi mie, raspunde=ti tie. deci gusato, te straduiesti degeaba sa ma manipulezi, cu mine nu merge. asa cum nu a mers nici cu gogu, iti aduci aminte cat de-ai milogit de el sa-ti ridice banul si el nimic? uita-ne, e mai bine pt tine.
vad ca nu ai priceput pentru ce e acest topic, repet, poate pricepi: e pentru pareri inteligente, nu pt varsaturile tale. inteles?

asa, mai trebuie sa-i raspund istetelului de tibisor-borator. baiatu, fa ordine si stabileste strategii pe forumul tau, nu pe cel platit de altii. nu esti in pozitia de a impune tu reguli aici. prin faptul ca incerci sa o faci, nu faci decat sa-mi confirmi ca ai niste lipsuri si niste pareri prea bune despre tine si prea proaste despre noi. ca sa stii si tu, nu tradeaza nimeni de aici. tactica pe care vrei sa o aplici, dezbina si stapaneste, e fumata. nu tre sa fii chiar destept ca sa-ti dai seama de ce vrei tu sa faci. nu ne uraste nimeni, fiindca nu ar avea de ce. poate doar adminel tampitel fiindca i-am dat peste cap afacerea cu celulact=gaturi pe pui si seu de oaie. de asta te-a creat si te manuieste ca pe o papusa. dar degeaba, si daca ramanem 20 de oameni, tot vom critica sarlataniile lui istrate & co. si sa nu ma supar sa sesizez niste organe, ca iese rau pentru multi. pentru ca nu ma cunosti, crede-ma pe cuvant. nici tu nu e cazul sa-mi raspunzi, era doar un monolog.

uitasem! daca chiar crezi ca se inchide rubrica de pareri si forumul devine privat, te inseli rau, dar rau de tot! forumul ramane la vedere, sa vada toti ticalosiile si sa poata citi ce-i intereseza. nu te mai stradui, ca nu tine :P

mod1 esti o vaca...dar stiai. imi este rusine ca m-am nascut intr-o tara in care oamenii (nu prea esti om ci tinzi spre animal) ca tine au sansa sa faca umbra pamantului...si o fac pentru ca altfel nu se explica mizeria sociala in care va zvarcoliti. se spune ca prostul daca nu e fudul parca nu e prost destul, se aplica si in cazul tau pentru ca nu intelegi nimic din ceea ce scriu eu aici.

parerea mea despre acest forum? sunt cativa oameni de calitate dar daca te bagi in tarate te mananca porcii (adica tu si compania)

mod1 sau virginica sau moldoveanco (am auzit ca asa te alinta prietenii) este pacat de tine pentru ca dumnezeu a vrut sa te faca femeie dar tu nu esti decat un alt animal social. condoleante pentru transformarea ta si iti daruiesc tacerea.

Jenant .

As vrea ,sa vada toti ce se pot scrie "musafirii "care intra in casa noastra , si sa te intreb,pana cand o sa scrii la modul asta ?

Guest said:
mod1 esti o vaca...dar stiai. imi este rusine ca m-am nascut intr-o tara in care oamenii (nu prea esti om ci tinzi spre animal) ca tine au sansa sa faca umbra pamantului...si o fac pentru ca altfel nu se explica mizeria sociala in care va zvarcoliti. se spune ca prostul daca nu e fudul parca nu e prost destul, se aplica si in cazul tau pentru ca nu intelegi nimic din ceea ce scriu eu aici.

parerea mea despre acest forum? sunt cativa oameni de calitate dar daca te bagi in tarate te mananca porcii (adica tu si compania)

mod1 sau virginica sau moldoveanco (am auzit ca asa te alinta prietenii) este pacat de tine pentru ca dumnezeu a vrut sa te faca femeie dar tu nu esti decat un alt animal social. condoleante pentru transformarea ta si iti daruiesc tacerea.

pentru cine nu stie, aceste expresii elevate ii apartin doamnei dirjan, cu nume de scena cristinateodora11, despre care puteti citi mai multe pe topicul dedicat http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=20219
doamna, va doresc toate cele bune!

Old DG said:
Cred ca ar trebui cenzurat limbajul suburban!
eu zic ca trebuie sa ramana, pentru ca cel care il foloseste se face singur de rusine. pe mine nu ma afecteaza. sunt totusi multumita ca acea persoana, cristinateodora11 nu mai face parte din comunitatea noastra, pe care am banat-o tocmai pentru limbajul folosit. acum sa razbuna si ea cum o duce capul. ce sa-i fac eu?

mod1 chiar nu se mai uita sotul tau la tine? s-a saturat de tine? nu il mai satisfaci si umbla cu alta? of of of...vezi cum rasufla vorbele pe net :)

Guest said:
mod1 chiar nu se mai uita sotul tau la tine? s-a saturat de tine? nu il mai satisfaci si umbla cu alta? of of of...vezi cum rasufla vorbele pe net :)

asta il doare pe faimosul borator de la focsani

Nu-ti fie cu suparare dar tu n-ai pic de personalitate?Chiar asa poate face cineva cu tine?Delogheaza-te,logheaza-te....injura-te,nu te injura....
Grav...
Daca tot spui ca nu te intereseaza ,de ce intri aici?Cumva pentru a te apara sau pentru a umbla cu copy/paste pe la jana?

Grav cu paranoia asta.

bodobobo....esti in eroare totala....nu am 65 de ani,iar babornitza e mamica ce te-a facut,ok?

Magda, daca tu crezi ca eu stau sa-ti bantui mess-ul si sa ma ocup de rahaturi, ai gresit persoana. N-am eu treaba cu varsta nimanui. Si te rog sa nu ma bagi pe mine in rahatul asta. Frumos ar fi sa-ti cer scuze. Daca nu o faci, imi schimb parerea despre tine....

helooooo, bodo, fac eu pe arbitrul. magda a zis bodobobo, nu bodo. e vb despre altcineva :P

Back