• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PARERI

bodo,am corectat postarea anterioara. fiind vorba tot de manu,am crezut ca sunt pe topicul ei.:D

manu,ti-am multumit doar partial pentru postare,exact pentru partea in care recunosti ca nu te pricepi. apreciez faptul ca esti sincera,dar incearca si in problema cealalta...cu gogu. din ce s-a vazut,nu cred ca gogu si-a varsat amarul pe tine...

Guest said:
Ogar citire : ”in ce priveste invinuirea manuelei de proasta gestionare a securitatii forumului gasesc ca esti direct raspunzator pt ca nu dai o pusca unui om inainte de al instrui cum s-o foloseasca si asta s-a intamplat cu manuela.cine trebuia sa stie daca are doua maini stangi in materie de informatica daca nu tu care i-ai asigurat postul de moderator.in cel mai fericit caz o numeai moderator dar cu anumite restrictii.asa cum eu te-am refuzat de a fi moderator pt motive de insuficiente cunostinte de informatica asa putea s-o faca si M dar precum ai zis ca dorea sa fie moderator ai numit-o si rezultatele le-ai vazut.deci impartiti-va vina pe dindoua.”
.........................................................................................................................................................................

Nu numai ca GOGU STIA despre necunostinta Manuelei in ale informaticii, ci el insusi (Gogu) i-a facut contul Manuelei la Premonitii (ea necunoscand lb.engleza si implicit cerintele pentru manevrele de inregistrare). Pentru aceasta, Manu i-a dat parola de la mailul ei (hotmail de italia) urmand ca Gogu sa faca demersurile de inregistrare. Adica, unde este mai mare intimitatea ??? intr-un forum sau intr-un e-mail, unde sunt toate adresele de rude, prieteni si cunoscuti ???? Voi ati avea incredere sa dati cuiva parola de acces la posta dvs electronica ??? Si acum Gogu (care a primit accesul la e-mail-ul Manuelei) spune ca Manu i-a periclitat siguranta forumului.
Aiurea (bullshit) - parerea mea.
Cand vrei sa scapi de un om, gasesti motive si in faptul ca bate vantul prea tare afara.
Esti in profunda eroare ;) Sau minti intetionat?
Un cont poate fi facut de catre administratori fara a avea nevoie de mail, parola, etc ;) Si ultima data cand am verificat, eram administrator aici.
Pune mana si invata inainte sa dai cu bata in balta ;)

LATER EDIT: adresa de e-mail cu care a fost inregistrat contul Manuelei este de yahoo, nu de hotmail. Si este aceeasi adresa cu care vorbiti voi cu ea prin conferinte ;)
Sunt curios cu ce alte minciuni o sa mai iesiti in fata.

Dupa ce am raspuns am vazut ca cei ce postasera sunt banati aici....
Dar mai fie si un lup mancat de oaie...

Putem sa facem un armistitiu pana dupa Anul Nou!
Va propun sa fumam din "pipa pacii" si sa ne amintim mereu ca si noi si ceilalti avem o mare calitate:
de "oameni"!

manu, nu-si bate nimeni joc de tine
dar intelege ca exista multa lume rea in lumea asta, un cont de moderator scapat pe mana unei persoane "rau-intentionate" poate duce pana la disparitia intregului forum
stiu ca esti de buna credinta, ca ai incredere in prietenii tai carora le-ai incredintat parola contului tau, dar asa ceva nu se face

uite ti-l dau exemplu pe black, ne cunoastem de ... am si uitat cand, am incredere in el ca e om de cuvant , (posibil si invers =)))) ), dar parolele nu le impartim, sunt ceva personal, tine de intimitatea fiecarei persoane.

referitor la partea cu "de ce nu io dat gogu ban lu jana cand a venit aici"
e una din diferetele de gandire intre noi si ei
din acest motiv probabil ca au plecat majoritatea(dintre noi) de acolo, pentru ca luau ban fara motiv,
aici, este respectat fiecare dupa ceea ce face aici, nu dupa ce a facut acolo, nu dupa ceea ce zice ca e (sau viseaza ca e)

te-ai suparat degeaba,
daca doresti sa revii printre noi te primim cu placere, daca nu... succes in ceea ce doresti sa faci mai departe.

Am invatat ceva de cand haladuiesc pe Net:
este bine sa-ti mentii arealul tau si sa intervii numai cand ai ceva cu adevarat important de spus, iar daca lucrurile degenereaza sa ai puterea sa te detasezi, implicandu-te din ce in ce mai mult vezi numai ce ai in fata ochilor si pierzi perspectiva!
Parerea mea!

eu v-am sters postarile.
avem aici doua probleme.
1. daca cineva va da afara din casa lui, platita de el, la care nu ati contribuit cu nimc, respectati vointa proprietarului, nu dati navala sa il improscati cu noroi. macar demnitate sa aveti, daca nu si altceva.
2. credeti ca rezolvati ceva cu amenintarile? cristina, ai cumva impresia ca suntem tampitei? tu oricum ne-ai balacarit peste tot, mai jos nu se poate sa decazi. continua sa faci ce stii mai bine, sa te milogesti si sa balacaresti.

ogar, dincolo de dezamagirea ca ai inceput sa umpli netul cu probleme care nu privesc pe cei pe unde ai scris, constat ca nici macar eleganta si decenta unui barbat adevarat nu le ai. faptul ca o tavalesti acum pe rucsa imi dovedeste asta. pacat. sa fii iubit.

Din cate observ aveti ceva probleme cu cookie-urile.
Nu imi ramane userul logat deloc dupa ce bag userul si parola.

Salut.
Ce eroare da? Nu de altceva, dar la mine merge pe IE si Firefox fara probleme.

ogar, doar nu credeai ca sunt proasta netului si o las pe gusata de cristinateodora11 sa ma faca jegoasa si sa ma injure la nesfarsit. am ignorat-o o data, de doua ori, de 20 de ori, dar pana cand? nesimtita a prins curaj si credea ca o sa tac. iete ca m-am saturat si i-am pus botnita. ciudat e ca tu mereu te-ai luat de mine, nu de cei care ma jigneau. daca ma gandesc bine, tu esti cel mai putin in masura sa ma judeci. dupa ce i-ai facut ce i-ai facut rucsei, nu doar ca m-ai dezamagit, chiar m-ai scarbit si uite ca am supravietuit. o sa supravietuiesti si tu. sa fii iubit.

ogar sau nemesis, asta iti place?

Attachments

• mascari.jpg
    mascari.jpg
    86.3 KB · Views: 35
am uitat ceva. crezi ca mai avem ce vorbi dupa marlania facuta rucsei? esti mandru de tine? te simti mai barbat dupa ce i-ai facut? eu nu vorbesc cu genul asta de oameni. e ultima oara cand iti raspund.

Ma numesc Alba si am fost inscrisa pe un forum nou ,unde se injura foarte mult .Am incercat sa am o discutie cu ei si am pus intrebari la care nu am avut raspuns.Am vazut ca au ceva cu voi.Acum eu sunt banata la ei .
Arcade Puncte FAQ Căutare Înregistrare Autentificare
Informaţie

Aţi fost banat permanent pe acest forum.

Vă rugăm să contactaţi Administratorul forumului pentru mai multe informaţii.

Motivul banului: curve si viermi

Adresa dumneavostră de IP a fost banată.

Am si eu o intrebare, daca nu sunt indiscret.
Acest site cum se monetizeaza? Pentru ca nu am vazut nici un banner publicitar, iar anunturile de la mica publicitate sunt extrem de vechi.
Intreb deoarece imi place acest format, fara publicitate vizibila, si as dori sa-l imprumut pe unul din site-urile mele.
Multumesc.

Back