• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PARERI

Adrian,"persoanele scrise anterior " sunt fostii admini si moderatori de pe forumurile enumerate de" cei doi care au fost izgoniti" din ele. Se intelege ca ei si-au facut forum, iar noi ,suntem persoane non grata.E f clar .

Multumim Lup si Ardeleanu ca ne-ati anuntat, sa nu ne obosim sa ne inscriem la voi , si sa fim banati .Sunteti amabili.

sa inteleg ca cei doi si-au facut forum? si ca prin regulament imi e interzis sa intru acolo? e de coma papagalul care a scris =)) =)) =)) ia sa vad cum ma impiedica regulamentul lui sa ma inregistrez. sa mori de ras! o sa ma baneze goagalu si administratorul forumului, asa cum scrie agramatul ala? nu credeam ca exista atatia naivi pe net.
cine stie care este forumul cu pricina, sa-mi dea si mie un PM.

NUUUUU, nu PM... sa dea public, sa ne inregistram toti adminii si moderatorii...

Io il stiuuuu, da nu-l dau :9::9::9:. Nu e nimic interesant. pe bune. Sau vreti sa "va radeti"? :D

chiar nu ai ghicit deloc,sorry! imi aduce aminte aminte de existenta lui pe mail ! :D
nu ti-as dori !

Salutare dragilor,

Stiti ceva de vecini? ca nu le merge nimic de ceva vreme.
Si nu de alta, dar poate iese iarasi Catalin si le spune ca l-ati atacat =))

Mai guestule, vecinii nostri fac ce stiu ei sa faca , adica dau rateuri. In rest ....da de ce ne intrebi pe noi? Nu mai ai cont la ei ? :D Sau vrei sa stii mai mult? :P

Este interzisa prin regulament inscrierea membrilor,moderatorilor sau administratorilor siturilor www.premonitii.ro, www.orator.ro, si a celor care aduc de pe aceste situri de scandal in acest forum diverse controverse sau alte discutii de pe alte situri care nu au nici o legatura cu forumul nostru,si care de pe siturile respective incearca sa faca ordine in acest forum care nu le apartin,administratorul acestui forum are obligatia de a bloca definitiv postarile acestora,persoanele respective,si orice discutii aplicate de acestia pe chatul forumului;pe noi nu ne intereseaza ceea ce fac altii pe alte situri si nu ne intereseaza alte tematici decat tematicile care sunt scrise pe prima pagina a forumului,iar moderatorii si administratorii cat si membri siturilor scrise mai sus,SUNT INTERZISE PRIN REGULAMENT sa isi faca cont in acest forum

A & W

Am sa tin cont de acest mesaj de a modifica regulamentul,pentru ca aici in acest forum nu avem nevoie de astfel de oameni,sa ramana la treaba lor acolo,si sa nu aduca aici anumite discutii inutile si de scandal si sa faca aici ordine pe acest forum.Sa isi faca ordine in forumurile lor,sa isi faca ordine in utilizatorii lor,pe noi nu ne intereseaza,dar am sa remodific regulamentul pe aceasta tema,pentru ca reprezinta atat pentru noi dar si pentru alte forumuri,reprezinta un pericol public,ceea ce inseamna ca ar trebui sa ne ferim de astfel de oameni si de astfel de forumuri,precum ai spus si tu de premonitii si de orator.
Multumesc pentru sfat.
ADMIN

ADMIN, ai intrecut masura, nu mai pot de ras =)) auzi, ADMIN =)) s-au inmultit adminii =)) du-te omule la niste meditatii, ca mi-e imposibil sa inteleg ce scrii. cat despre regulamentul tau, ti-as spune unde sa ti-l bagi, dar mi=e jena.

Draga admin,nu ne intereseaza regulamentul forumului vostru, e fix treaba ta ,nu te obosi sa mai postezi la noi.Daca cineva vrea sa -si faca cont la tine ,ai sa razi,isi face fara sa-ti ceara tie acordul,nostim este ca .... nu se ingramadeste nimeni sa o faca.Stai linistit,nu-i niciun pericol .Dupa cate vad, tu intri la noi si nu invers .Toate cele bune .

Isi fac si ei reclama, deh.
Lasa, ca e de bine. Cu cat mai multe forumuri in online, cu atat mai bine ;)
Dar ma amuza depersonalizarea asta :) Oare daca maine ma redenumesc "Prim Ministru" in loc de Gogu or sa-mi dea astia ceva moka?
Sau doar vreun pensionar o sa-mi dea moka oua in freza?

Back