• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PARERI

Guest said:
Nu stiu ce si cum s-a intamplat, cineva si-a batut joc de mine cat am fost plecat. Ideea e ca cineva a intrat pe calculatorul meu. am rugamintea daca se poate un moderator cine e indeajuns de dragut sa ma scoata de la ban. Beniamin sunt.

beniamin, nu se intra asa de usor in calculatorul cuiva ;) ai fost banat pentru o saptamana pentru clona. te asteptam sa revii saptamana viitoare. daca ai ceva lamuriri de dat, le astept pe mod1p@yahoo.com

Am laptop, si la mine in casa mai au acces si altii la el... parolele imi sunt salvate in browser, chiar crezi ca mi-as compromite identitatea atat de usor? Poate ca nu ma ascund insa nici chiar asa, ceea ce s-a intamplat mi se pare atat de puieril sincer... ok am sa te adaug si vorbim pe mess, Multumesc de intelegere mod1. Beniamin

Acum astept sa intri mod1 sa discutam, te-am adaugat pe mess. Beniamin

Si marmota invelea ciocolata... Mai Beniamin, daca aveai parola salvata, individul/a ar fi trebuit sa intre cu numele tau, ori , e greu de crezut ca, o persoana care te cunoaste ( zici ca sta in casa cu tine sau a intrat la tine in casa ), isi face repede un cont aici si intreaba de tine si de id-ul tau. Ba ne mai bombardeaza si cu link-uri. Puerila e explicatia ta. Oricum , mi-am schimbat radical parerea despre tine.... E trist ca ne crezi atat de prosti!

Beniamin,cred ca ar fi fost corect sa-ti ceri doar scuze ,eventual sa spui ca-ti pare rau si ca nu se va mai repeta.Nu suntem "redusi"nu putem crede ceea ce sustii.

@Bodo - e greu de inteles ca altii au acces la laptopul meu , dar ma rog, fiecare isi creeaza parerea cum vrea, sa inteleg ca nu mai are rost sa mai postez nimic aici?

@emerem - nu am zis ca sunteti redusi, insa, nici pe departe, fiecare e liber sa creada ceea ce vrea... la o adica nu trebuie sa stau sa dau explicatii tuturor, in orice caz eu ca si persoana aseara nu am fost ;)

daca nu erai tu .....cum de persoana aia care a intrat aici pe chat , a inceput sa ceara id-ul tau , si sa intrebe de tine.....si ea scria de pe laptopul TAU.... eu asta nu pot intelege....

@adrian1988 - altii au acces la el pentru ca e singurul dispozitiv conectat unde stau eu, chiar deja intru in detalii despre viata mea personala. Eu unu, cum am mai zis, ca si om, nu ma ascund, dar am si eu o viata personala si lumea mea nu se invarte in jurul unor indivizi care cred sau nu o explicatie. Chiar crezi ca sunt atat de imbecil incat sa imi compromit situatia virtuala sau sociala creata aici?

Insistenta si scuzele aste nu dau bine Beniamin. Stii tu vorba aia cu cine se scuza....se acuza! Si faci ce vrei. Daca banul tau va fi ridicat ( eu sper sa nu fie) , poti posta ce vei vrea. Eu oricum nu te mai citesc! M-ai deazamagit si ma intriga faptul ca ne crezi in contiunare tampiti! Sa fii sanatos! Ai nevoie!

@Emerem - daca vorbesti despre incidentul cu Ioana Pintilie, mi-a explicat mod1 despre ce era vorba, daca nu te refereai la asta atunci nu stiu
@Bodo - dau explicatii pentru ca le cereti altfel nu vad de ce as mai fi dat, iar a doua la mana, ma subestimezi, e pacat...

Te-am intrebat daca stii tu cine dintre "ai tai" a intrat aseara aici si de ce a intrat?

@emerem - am o banuiala insa astept sa vad daca o sa recunoasca, dar nu-i nimic emerem, potrivit spuselor celorlalti ( nu toti ) eu am fost aseara, daca e nevoie am s-o zic si p-asta si dupa ce se va lua banul ma voi gandi daca voi mai posta ceva sau nu.

@Bodo - am o intrebare. Avem un context. Sa zicem ca prin absurd tie-ti place cum canta Marcel Pavel, iti plac piesele lui la nebunie si numai pe el il asculti. La un momentdat auzi la televizor ca a avut un accident de masina si ucide ( fara intentie ) un copil. Ce faci tu in cazul asta? Nu mai asculti piesele lui care-ti placeau inainte de accident? hmmm asta suna a ipocrizie. Nu zic ca esti ipocrita, doamne fereste, eu am o admiratie deosebita pentru tine insa, gandeste-te la ceea ce ai scris mai sus tu si apoi fa o comparatie cu ceea ce am zis eu aici, sau nah pentru tine, fa o antiteza ;). Si tragi tu concluziile

Back