• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PARERI

Ce-mi plac povestile cu love. Mai ales cand unul vrea si celalalt "se lasa" greu. Avem si putzin teatru, si putzina regie .... avem "di tati".

nita,daca vrei sa accepti un sfat :)
nu cred ca e cazul de caterinca aici,cel putin asa simtesc eu,ca e o problema serioasa si cine stie cine poate fi implicat (poti lovi in cineva si sa-ti para rau ulterior).

Nu stiu de ce am senzatia ca stii mult mai multe (legat de acest subiect). Prietenul/a la nevoie se cunoaste .... deh!! Cine sa stie asta mai bine decat voi ....
Flerul meu cel contestat, imi spune ca o coaceti iar de-o glumitza neinspirata!! Nu va mai invatati minte. Dar ma rog, fiecare cu stilul lui. Numai ca ar trebui sa mai invatati din greseli. :D

din pacate,nu am putut sa ma loghez si ..cum ard de nerabdare sa-ti raspund,o fac aicisa:
rau de tot stai cu logica sau inspiratia azi ( alege tu varianta potrivita) si chiar sunt dezamagita,chiar asa,sa nu realizezi ca nu am nicio treaba? :D

am uitat sa ma prezint mai sus,magda sunt :)

buna ziua guest,
crezi ca aceasta este calea cea mai nimerita pentru rezolvarea,daca se poate spune asa,a problemelor tale?
vrei sa afle toata lumea?
cred ca exista si alte cai pentru linistirea ta sufleteasca,nu te supara ca-ti spun asta.

jurnalist? poate in sens figurat...:)
telespectator ? e si asta posibil =))
toata lumea e suspicioasa,cred ca tu nu faci exceptie.
tagma?!
de ce ne "privesti" daca nu-ti face placere?

Guest, e mult mai simplu sa te inscri decat sa postezi ca si guest :p daca tot vrei sa comunici cu noi,nu crezi ? Si nici nu ai mai fi Off ,cu atat mai mult cu cat avem topicuri unde poti posta in voie.

Fara misterul asta (sic!) n-ar avea acelasi farmec .... Un joc pueril de indragostit intarziat (cu voie sau fara voie). De ce le-or placea unora sa "joace" asa??? Chestie de timp liber probabil .... Timp liber si minte ... jucausa, ca sa fiu domn.

anuk said:
Guest, e mult mai simplu sa te inscri decat sa postezi ca si guest :p daca tot vrei sa comunici cu noi,nu crezi ? Si nici nu ai mai fi Off ,cu atat mai mult cu cat avem topicuri unde poti posta in voie.
Buna,anuk.
am contul blocat,si nu stiu de ce.Oricum este mai lejer sa comunic astfel.
Dealtfel multi dintre voi ma cunosc de pe alte forumuri.

nita said:
De ce le-or placea unora sa "joace" asa???

Poate ne lămureşte Guest . Poate vrea sa pară interesant/ă.

Oricum Guestul astă m-a băgat in ceată... Eu nu cred în coincidenţe :)

Guest said:
anuk said:
Buna,anuk.
am contul blocat,si nu stiu de ce.Oricum este mai lejer sa comunic astfel.
Dealtfel multi dintre voi ma cunosc de pe alte forumuri.

Spune nickul ;)

Nu-i nevoie acuta de pareri ,e doar o portita de comunicare pt cei neanregistrati, tu insa nu ai emis pareri ci parabolele si mesajele subliminale .

Back