• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

PARERI

Hai mai Corona,tu nu ai inteles ca aici nu trebuie sa fii mai desteapta ca altii. le deformezi fasonul.

Guest said:
Si cine stabileste bre care este limita extrema......

Eu.
Am mai spus-o si o s-o repet, pe acest forum este dictatura si eu sunt dictatorul.

Mi se pare normal ca Gogu sa fie "dictatorul" atata timp cat e forumul lui. Cine vrea sa accepte regulile e bine cine NU sa caute alt forum :) Dictatura mai mare ca la istrati nu exista.

Vai de capul vostru de aplaudaci, ati ramas doar cativa si va aplaudati unul pe altul.Ce buni sunteti.....

Guest said:
Vai de capul vostru de aplaudaci, ati ramas doar cativa si va aplaudati unul pe altul.Ce buni sunteti.....

Hmmm... Se pare ca nu am gresit prea mult... Si tu nu te-ai schimbat deloc... Ma rog, treaba ta.
Desi, de la calculatorul meu, problema este mult mai simpla. Tu nu te poti integra, asa ca ai "zburat", iar acum incerci sa faci pe victima. Insa nu tine si nu prea ai succes.

Apropo, cum spunea un clasic in viata, nu cantitatea conteaza. Sau, ma rog, conteaza dor pentru mediocritate, nu pentru un real avans.

Guest said:

Mai bine putini si buni ...decat multi si prosti :) Restul e poveste :D

images

Guest said:
Spiridush, ....[text editat de Gogu]...

=)) se pare ca lupu' se ntoarce unde a mancat oaia, nu?
Ce-i mon cher, nu poti dormi de grija altora?
Te da omul afara cu sut in penk, iar matale nu si nu, stai pe la fereastra, iar din cand in cad mai fluieri?

De la un istrat celebru nu ne puteam astepta la altceva. Personajul e in conflict nu cu cineva de aici, anume, ci cu bunul simt, in general. De aceea nici nu mai merita sa fie reprimit. Exista o limita de toleranta, limita pe care individul a cam depasit-o inca din octombrie 2012.

GeoX,
Ne referim la personaje diferite ;) Cel ce i-a luat apararea spiridusului este un pretin mult mai vechi al matale.
In plus, fii bre mai tolerant :D Nu ai invatat la lectia de democratie ca romanul e nascut poet? Din Miorita nu ai bagat la cap ca tre' sa stai capra sa te beleasca pizmasu? Eiii, comedie!

Pai am cam fost tolerant :p In fiecare zi: homoxxx statisticus, XXX pribegitus si alte asemenea. Am si invatat repertoriul. M-am facut ca ploua... Daca eram chiar un om rau, cu adevarat feroce, dadeam tare cu parul. Dar nu...am fost destul de blajin, zic eu. Mult prea bland, dupa cum mai zicea cineva.

Asa e...
Dar acum gata, ca o dam in off-topic si ne alearga apoi mozii p'aci...

Back